Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOZAK Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Teda když jsem se připojil na plugin tak jsem to hned vypnul.Je tam snad 10 turnajů Šumburk a pokaždé je tam několikrát rz Šumburk.Je to krásná rz ale trochu se mi seká a taky bych si rád zajezdil něco jiného.Každý se chová jak pitomec a musí si založit svůj turnaj kde má 10 krát Šumburk.Ted je mi líto autora protože tohle určitě nechce.Prosím každého aby už nebláznil a zakládal taky normální turnaje kde bude třeba Anglie,Japonsko...(já totiž asfalt moc nemusím ) |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 10:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAVLIK Jan
Založen: 04. 09. 2009 Příspěvky: 4 Bydliště: Spisska Nova Ves
|
|
|
a mne stale nejde sumburk!!! prosim vas,pomozte mi niekto...aktualizoval som plug in ale v nastaveniach uz nemam RBRturnaje,co s tym? |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JADAMEK Karel
|
|
|
Nejde ti jenom Šumburk nebo vůbec nemůžeš jezdit online? Pokud je to druhý případ, tak už je tady na to milion odpovědí v jiných topicách |
|
_________________ >>>born to be wild<<< |
Zaslal: pá červen 04, 2010 12:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
KOZAK Jaroslav napsal: |
Teda když jsem se připojil na plugin tak jsem to hned vypnul.Je tam snad 10 turnajů Šumburk a pokaždé je tam několikrát rz Šumburk.Je to krásná rz ale trochu se mi seká a taky bych si rád zajezdil něco jiného.Každý se chová jak pitomec a musí si založit svůj turnaj kde má 10 krát Šumburk.Ted je mi líto autora protože tohle určitě nechce.Prosím každého aby už nebláznil a zakládal taky normální turnaje kde bude třeba Anglie,Japonsko...(já totiž asfalt moc nemusím ) |
Líto ti to být nemusí, já s tím počítal, že nejvíc budou jezdit ti, co měli největší kecy ohledně placení, neplatiči a všelijací další....
To vše a další jsou důvody, proč jsem skončil s pracemi pro RBR. Většina lidí to neocení naopak spíš nadává autorovi, jak si vůbec dovolil chtít peníze....
Pro mě je důležité, že jsem jako jeden z mála tvůrců dodržel slib a trať v porodních bolestech nakonec vydal v pořádku
Ale to je minulost, pro mě RBR z pohledu tvůrce už skončilo. Jsem jen jezdec. |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 14:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARASEK Zdenek
|
|
|
Díky Romane za Šumburk.
A jinak k těm turnajům s 10x tratí šumburk. Ikdyž nějaký pitomec vytvoří turnaj s 10xŠumburk, tak na to mu docela kašlu, protože turnaj si chci zajet a užít. A to turnaj s 10x opakovanou tratí je docela k unudění a po 3-4 projetí bych to stejně vypl. Takže LIDI TVOŘTE KVALITNÍ TURNAJE, AŤ JICH JE KOLIK CHCE !!!!! |
|
_________________ SAS Krmelín |
Zaslal: pá červen 04, 2010 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
za Šumburk díky TI Romane... nadherna trat... bude postrachem turnaju narocna... temer nelze zapamatovat.. jen me mrzi.. ze jsou tu turnaje 50% sumburk.. nechapu, jak nekeho može bavit, to jezdit furt dokola ( ikdyz to je krasny) jen o nejlepší čas.. |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: pá červen 04, 2010 17:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTUNEK Honza
Založen: 26. 03. 2010 Příspěvky: 75 Bydliště: Czech Republic
|
|
|
několik lidí se zbláznilo-dokola jen Šumburk,je tam jeden kde je 14x, ,trat je to krásná ale proč tolikrát?Opravdu paka!Zlobte se nebo ne!!!jdu udělat rally z pořádným bahnem a vodou a mlhou |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
presne.... už je to nuda pozerať... asi 15x je Šumburk.... alebo aj viac krát |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 18:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Martin
|
|
|
Tohle se dalo presne cekat, ze to tak bude. Osobne si myslim, ze prejdou 2 tydny a bude to uz zase normalni a Sumburk se bude objevovat stejne jako Hradek ci Liptakov |
|
_________________ Pripravujeme pro vas novy sampionat RBR-CUP 2024! |
Zaslal: pá červen 04, 2010 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEN Milan
|
|
|
presne, az se Bicie Rekordow dostanou k 6 minutam |
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANICEK Milos
|
|
|
Resp až už nebude taková sranda najíždět další čas |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
|
|
Děkuju Romane za skvělou trať, je opravdu nádherná.
Proboha, to ten, co vytváří turnaj s Xdesítkama RZ Šumburk, si nemůže odjet již vytvořenej turnaj, kde je možná tato RZ ještě víckrát? Chudák autor lidi |
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 22:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BERAN Miroslav
|
|
|
A nej jsou borci, kteří dají 10x šumburk a po prvnim kreši na první rz "Turnaj jsi úspěšně dokončil"....
Jinak dík za odvedenou práci, odměna tě nemine, i když mám problémek tohle vůbec dojet do cíle, mám pár drobností ohledně červených zón okolo lidí na několika místech, ale jelikož jsem ještě nepřispěl, tak mám nejmíň co kecat...........Ještě jednou dík za novou rz, jsi BOREC |
|
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 23:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZEMEK Michal
|
|
|
Romane, velké poděkování za nádhernou trať...
Jinak souhlas s výše uvedenými příspěvky (viz. PISTULKA David; KOZAK Jaroslav).
Nezbývá než doufat, že šílenství rychle opadne a tato dlouhá a náročná RZ bude rozhodovat o výsledcích v "normálních" turnajích, popř. se najde řešení, že tuto RZ bude oprávněn vložit do turnaje pouze dárce. |
|
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BORSUK Bartek
|
|
|
Roman thanks ! Awesome stage, with this stage rally will be more dramatic i think
Thank you one more time! Regards! |
|
|
Zaslal: so červen 05, 2010 13:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|