Právě je so listopad 09, 2024 10:35
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANEK Jakub
|
Předmět: |
|
|
Musím oznámit, že jsem zjistil velmi potěšující novinu. Věhlas a sláva TR se již dostává za hranice ČR i SR! Došlo to již tak daleko, že už i v Turecku složili svůj vlastní TR SONG!
http://www.youtube.com/watch?v=rjvdmazbchU
Vděčíme za to jenom a jenom pořadatelům, kterým bych chtěl znova a ještě jednou (a pak třeba ještě tak 16x ) poděkovat.
Ps: jsou tam znát pasáže z české verze, např. "slunce mi sviti, WRC v řiti"
|
|
_________________ S.A.D.A.C Motorsport - Citroen C4 WRC |
Zaslal: ne červen 06, 2010 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Hm,ale ten,kdo měl možnost vidět včera na vyhlášení TR vystoupení "Michala Davida " - ví,že naši jsou nepřekonatelní !!
Díky,že jsem se mohl zůčastnit - jako pozorovatel za týmy z nižších pater... |
|
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 13:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Zdravím,
tož už jsem taky dorazil dóm a mrknul na fotky. Na stránkách www.ludotcifer.com je galerie z pátečního večera a slavnostního vyhlášení v sobotu večer.
Co se týče samotné akce, mno tak jak jinak než naprosto super. Michal David naživo nejde dohnat žádnou sebelepší kamerou nebo zvukovim záznamem a atmosféru si taky nepošlu ímejlem. Kdo nebyl o dost přišel, jako vždy.
Díky kluci a příští rok, snad, nashledanou.
PS: Já jsem NEJ |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne červen 06, 2010 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
Ještě jednou diky za pekne zaopatreni celeho vikendu, kde nebyl cas ani na piskvorky z nudy;)
Vasku budes ty fotky davat nekam na stazeni? |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: ne červen 06, 2010 20:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Co říct? Shodli jsme se s nejmenovaným legendárním jezdcem, že to strašně rychle uteklo - člověk se na to těší víc jak na Vánoce, a ani se nanaděje a už ho Karlos veze dom... Ale byla to s váma paráda ostatně jako vždy...
Chtel bych touto cestou poděkovat klukům Šenkovým a jejich promotion teamu za tradičně skvěle připravený večer a rovněž ještě jednou dík Davidovi a jeho "Relaxx teamu" za prvotřídní servis...
Dík a "za rok se zas u Team Rally sejdem..." |
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 21:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Takto fantasticky organizované akce jsou jedním z mála důvodů proč RBR ještě pořád jezdím . Bravo, pro mně to byl opět nezapomenutelný zážitek. Díky za parádní program hochům z Monteku, za vzornou a starostlivou péči Davida, Soni a týmu Relaxxu |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: ne červen 06, 2010 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Bylo to opět perfektní. Obrovský dík všem zainteresovaným. Uteklo to opravdu rychle. Takže 4.-5.6.2011?
Letos byl bar Pajerův |
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 22:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
letos mi to konečně čas dovolil a i já se dostal na tuhle parádní akci,stejně jako ostatní,i já všem co se podíleli na vyhlášení děkuji za skvělý víkend a už se těším na další ročník.Kluci máte můj obdiv. |
|
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 22:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Zařekl jsem se, že do fora už kvůli některým lidem nikdy nic psát nebudu. Poprvé a na dlouhou dobu naposled měním své rozhodnutí.
Díky, díky díky. Michalovi, Davidovi, Wormovi, Hroudovi, Relaxxu, krátce všem, kteří se na organizaci a zdárném průběhu akce jakkoli podíleli.
Poděkování i všem ostatním, díky nimž jsem si opět nabil baterky energií potřebnou pro další osud TR Magazínu. Moc se už těším až po...jedu, jedu Team Rally, každý den i v neděli .... |
|
Zaslal: ne červen 06, 2010 22:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Jo jo, akce byla naprosto super, sice obcas vazla technika, ale kluci to dohaneli srdickem a nasazenim
P.S. Myslite, ze ma David jeste porad tik, kdyz uvidi maly dite? |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po červen 07, 2010 9:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Zdar pánové. Na Čeložnici jsem byl poprvé a můžu říct, že poznat tolik nových fajn lidí se mi za žádný jiný víkend nepodařilo. Díky všem, kdo se postaral o super organizaci a atmosféru, nemám nic, než slova chvály a hlavně DÍKŮ. A s vyhlášením INDENPENDENT TROPHY jste mě fakt dostali!!
Dík a mějte se fajnově. Mirus |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: po červen 07, 2010 10:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Děkuji všem zúčastněným za skvělou atmosféru a parádní víkend. Těch 1000 km, které jsem kvůli tomu najezdil jsou úplně nicotné.
Hluboce smekám před Davidem a Michalem Šenků. Stejně tak před tvůrci videí a reklam. Skvělá práce.
Příští rok opět na značkách |
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Karle, Tobě chci poděkovat za tahání ručky v sobotu večer . Po jemném dámském likéru "na tři" jsem měl asi nějak moc síly |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: po červen 07, 2010 12:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
Také se připojuji k velkému díky....Úplně parádní akce. Michal David byl naprosto bezkonkurenční! Vážně smekám pomyslný kloubouk...Zážitky budu vstřebávat ještě nějaký čas...
PS.: Sadac napříště zajistí lepší techniku i hostesku... |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: po červen 07, 2010 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TAUS Petr
|
|
|
Samozrejme i ja se pripojuju s diky vsem co se na tehle, nebojim se toho slova, velkolepe akci podileli, protoze opravdu jsem moc takovych vybornych akci nezazil a opravdu smekam pred Michalem Davidem, paradni vykon!
Uz se nemuzu dockat pristiho rocniku TR a hlavne nasledneho vyhlaseni, protoze ta atmosfera byla opravdu paradni a kdo nebyl, tak opravdu muze jen tise zavidet, protoze prisel o hodne...
P.S. Hlavne uz konecne muzu bez ostychu rici : I ja uz znam konecne krtka! |
|
_________________ tumba
FRONTLINE Rally Team
P.S. Znám Krtka! |
Zaslal: po červen 07, 2010 14:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|