Právě je ne leden 12, 2025 11:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wally Site Admin
|
Předmět: |
|
|
geofre: Přesně tak, při klikání drž Ctrl. Peugeot samozřejmě povolen bude... |
|
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 8:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
Předmět: Blbec |
|
|
Hehe, jsem to ale vul Ja misto CTRL drzel SHIFT
No tak diky vsem. |
|
|
Zaslal: út srpen 16, 2005 8:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
Předmět: Konec turnaje ? |
|
|
Co znamena cas konce turnaje? Rekneme konec 22:00 znamena ze 21:50 jeste muzu odstartovat a cele dojet, nebo ve 22:00 komisari odchazi domu, trate se oteviraji verejnosti a me to v nejblizsim konci RZ vyhodi? |
|
Zaslal: st duben 19, 2006 16:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
Předmět: Re: Konec turnaje ? |
|
|
Hrouda napsal: |
Co znamena cas konce turnaje? Rekneme konec 22:00 znamena ze 21:50 jeste muzu odstartovat a cele dojet, nebo ve 22:00 komisari odchazi domu, trate se oteviraji verejnosti a me to v nejblizsim konci RZ vyhodi? |
Z hlavy:
1. Ve 22:00 uz te to nepusti na start prvni RZty.
2. Jestli jsi uprostred turnaje, tak mas tusim 15 minut na to, abys dojel cely turnaj. Pak uz nemuzes posilat vysledky na server. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: st duben 19, 2006 16:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HONZALEK Vratislav
Založen: 10. 11. 2005 Příspěvky: 357 Bydliště: Borová u Poličky,casteji Praha
|
|
|
No zrovna tohle se mi prihodilo vcera,jsem chtel odjet vecer euro,ale mezi 10 a pul 12 nesel nejak server.Pak se to rozbehlo,tak ho sel jet.Dojel nekdy po jedne,sic velmi bidne,tak si rikam aspon ty 3,4 body za 17 misto.A pak jsem zjistil taky,ze se body zozdelili po 15 minutach a na me uz nic nezbylo No nevadi,priste snad bude lip. |
|
_________________ Sometimes steering wheel, sometimes keyboard,but almost equal speed ;)HSF (Subaru WRT in the past) , The Mask |
Zaslal: st duben 19, 2006 17:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Tak to napišu sem.Když jsem si vytvořil turnaj s nazvem Testik na Rally Wales, tak se tam nemozu dostat.Nevím proč a potřebuju poradit.Při vytváření na mě vtrhlo to že musim zadat fyziku tratě.Dal jsem tu prvni s nazvem Fyzika tratě (tuším) žádný Snow mod jsem nedaval.Poradte me co mam udelat aby me pri dalsim pokusu o vytvoreni turnaje slo se do nej dostat? |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: st květen 03, 2006 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
PRIKRYL Roman napsal: |
Tak to napišu sem.Když jsem si vytvořil turnaj s nazvem Testik na Rally Wales, tak se tam nemozu dostat.Nevím proč a potřebuju poradit.Při vytváření na mě vtrhlo to že musim zadat fyziku tratě.Dal jsem tu prvni s nazvem Fyzika tratě (tuším) žádný Snow mod jsem nedaval.Poradte me co mam udelat aby me pri dalsim pokusu o vytvoreni turnaje slo se do nej dostat? |
Jen ty se tam nemůžeš dostat nebo to nejde nikomu? |
|
|
Zaslal: st květen 03, 2006 22:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PRIKRYL Roman
|
|
|
Zatim to skouseli 2 a asi se tam neodstali. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport driver |
Zaslal: čt květen 04, 2006 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|