Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Tak děkuji vřele za reset, kvůli tomu že jsem načetl jiný profil, kde nebyl správný rozpis se mi to hned kouslo.
No a teď k rozpisu. Jede se podle toho celkem fakt parádně. Akorát teda, na startu mám 3,2,1 a pak nic a anglické "Go" místo "Jeď" ... nevím kde je chyba. No, jinak to funguje výborně, akorát mám takovou reklamačku - v té rychlosti (a na klávesnici) jsem moc nemohl kontrolovat rozdíly oproti starému rozpisu a novému. Nicméně pokud si vezmeme obvyklou rally praxi, kde sedmička je pravoúhlé odbočení, tak vracák u jezera je rozhodně víc než pravoúhlé odbočení a je přesto hlášený jako šestka - podle mně měla být tak osmička, či devítka.
No a nejsem si právě vůbec jistý, zda tam i v původním rozpisu nebyla šestka, tudíž, zda ten rozpis funguje dobře nebo kde je vlastně ta změna. Možná jsem něco špatně pochopil.... |
|
|
Zaslal: st červen 09, 2010 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Aby v tom nebyl maglajs Jardo, tak je rozpis i na Šourkově zatím sedmičkový. Jakmile bude k dispozici editor, může každý směle započít s prací na předělání všech tratí na desítkový rozpis. Jinak Davča mi říká "jeď" moc hezky. |
|
Zaslal: st červen 09, 2010 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Já jsem si to myslel, že jsme ještě u sedmičky. Ale nebyl jsem si jistej. Diktát mám taky kompletní a je to moc dobrý. Už se těšim na ten editor, bude tam asi dost prostoru na vyladění. |
|
Zaslal: st červen 09, 2010 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Díky Karle, potom je to jasné. Akorát tedy nechápu to "go" oproti "jeď". Je fakt, že jsem samozřejmě nepoužil celé audio.dat, ale jen jeho část - speech + nějaké soubory v hlavní složce audia +eventmap, ale jinak nevím co by mohlo být špatně abych přicházel o to krásné "jeď" |
|
|
Zaslal: st červen 09, 2010 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, Michale ... v tom případě opravdu ... zkuste prostě vystavit jen složku Audio, rozbalené soubory nového rozpisu, tak jako je to v Czech Pacenotes. Nevím jak to děláte vy, ale myslím že každý kdo to trochu více hraje má audio.dat upravený a normálně rozbalená složka se Speech atd. by byla praktičtější |
|
|
Zaslal: st červen 09, 2010 23:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Jardo a co tak si stáhnout DATTOOL a rozbalit si to
a pokud to nepojede ze složky tak si to zabalíš a je to |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt červen 10, 2010 6:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Honzo, rada nad zlato , TJM TJM... myslíš že zrovna já neznám a nepoužívám dattool ? Zřejmě si nepochopil co jsem chtěl říct
A) Czech Pacenotes - zabaleno v archivu, rozbalím si vlastní audio.dat, prásknu do toho Pacenotes bez nějakého rozbalování dattoolem, vím že tam přepisuju jen to a zároveň vše co je potřeba pro funkci, zabalím audio.dat, fertig
B) Tento nový rozpis - zabaleno v audio.dat, rozbalím vlastní audio.dat, rozbalím nový audio.dat, musím si pohlídat zda přepisuju jen to co je potřeba a zároveň vše co je potřeba, zabalím nový audio.dat, fertig
Prostě kdyby rozpis byl pouze jen soubory nové, třeba v zipu nebo tak, bylo by to rychlejší a hlavně by nebyly problémy se soubory, na které jsme zapomněli - viz Go.waw .... co tu vlastně řešíme, dyť de o houby.... |
|
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 11:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Díky moc za rozpis, je to perfekt a funguje jak v adresáři AUDIO, tak i v audio.dat, což nepoužívám. Přimlouval bych se za to, aby se udělala k instalaci i jako jedna složka pro adresář audio. Bude to vcelku malinký soubor, ne ?
EDIT: JARDA mě předběhl, než sem to sesmolil s podobnou myšlenkou |
|
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 11:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Jardo: jsem to špatně napsal, vím o co ti jde, měl jsem ten stejný problém pač v mém origo audio datu mám asi 108kb když jsem to přepsal tak tam zůstalo jen něco kolem 80ti. Tož jsem to udělal naopak, nechal tam new audio a překopíroval jen složky z audia, mimo složky "speech" zůstalo tam vše co jsem chtěl + nový rozpis. |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt červen 10, 2010 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Jasně, tady mi nešlo o to, jak to udělat, ale že je to zbytečně složité. |
|
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 18:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Dovoluji si zde dát link na moji úpravu dané instalace v duchu návrhu jak sem výše psal. Pány Šenky a spol. pak prosím o korekci, zda je to takto v pořádku.
http://www.rtwrc.net/download/rozpis/rozpis-david.zip |
Naposledy upravil PANCOCHA Jaroslav dne čt červen 10, 2010 23:03, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 18:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Nejjedoduší je mít audio trvale rozbalený do složky. |
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 22:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MILFAIT Petr
|
Předmět: .. |
|
|
tak ja nevim menil jsem to v tim Ing.dll nepomohlo... at tam dam jakoukoliv vlajku tak vzdycky ticho pak jen "jed" a zas ticho... mam Top DVD .. takze si to jdu zas vratit na Grose jelikoz tady jsem odpoved nenasel.. skoda na tom videu je to pekny |
|
|
Zaslal: po červen 14, 2010 17:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KARPFINGER Tomas
|
|
|
Mě to taky blblo, po hlášce jeď to bylo všechno anglicky, tak jsem natvrdo dattolem rozbalil obě složky sound a zkopíroval speech a všechny dat sobory co souvisejí z rozpisem a hle je to ok. |
|
|
Zaslal: út červen 15, 2010 8:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|