Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BEN Milan
|
Předmět: |
|
|
LAPSANSKY Robert napsal: |
tak ja som si dnes zase stiahol demo SBK 2010,a je to otras. |
me ty jejich motorky celkem vzdycky chvili bavej, uz prece jen po nekolika rocnicich udelali pokrok. zato ty auta sou votresny i v druhy verzi tj bez diskuze, stejne si myslim ze cilej na popcorn s licenci aby kousek ukrojili DIRTu, nejaka simulace je nezajima protoze pro ni nemaji ani z ceho vychazet |
|
Zaslal: st červen 16, 2010 15:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
No takze male shrnuti.
Podle diskuze pod prispevkem na blogu chteji vsichni jeste vymazlenejsi RBR a dle mne dostaneme:
Mega supr bomba grafiku s bloomem a post processingem a ja nevim cim jeste
Moznost omlatit auto, ze zustane jenom klec
Po hodine hrani budeme na nejvyssi level mydlit vsechny trate naplno
3 radoby podobne MS trate do delky 5km, jezditelne jenom za jedne denni doby a jednim smerem a jednom pocasi
Sest zemi z MS
Hromadu mega bomba ultra kecu o nejvetsi realisticnosti v historii
Jednu skupinu aut (WRC) cili Ford a Citroen
Pred kazdym zavodem ukazku z realnych zavodu
Intro ve kterem budou prostrihy z WRC a efektni budky ve hre
Atd.. Atd.. Atd..
Ach boze Jak rad ja bych se byval mylil.
Osobne nemusim mit zadne MS, stacil by mi vozovy park z Rally Championship 2000, trate taktez z teto hry, k tomu naprostou volnost volby denni doby a pocasi. A fyziku z RBR, byť by mohl byt trosku vylepseny kolizni model.
Ostatne obsah RC2000 plus fyzika RBR by byl ten nejlepsi virtualni rally zazitek na svete.
Tak Stepanku, ted hezky rychle vstavej a prestan to vykrikovat nahlas, jinak si vyfasujes peknou bilou kosili, lobotomii a vypolstarovanou cimru. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: st červen 16, 2010 15:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
jo jo RC2000 - nádherné RZty ...
kdybych to umel prekonvertoval bych je ( konvert tratí do rbr vyžaduje kompletní retexturování ale ja bych to pro tyto trate udelal) - samozdřejme bych potřeboval autorské práva ale RC2000 ma s RBR neco společného - co to je ??? Warthog
a navíc maji společne 2 rzty - chilrdonhead a falstone
abych nebyl offtopic jak jsem jiš řekl WRC hra bude NEJSPÍŠE shit a štepánuv přízpevek jako by mi z ust ukradl |
|
Zaslal: st červen 16, 2010 18:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VYSKA Tomas
|
|
|
VEVERKA Lukas napsal: |
RC2000 ma s RBR neco společného - co to je ??? Warthog |
myslim, ze ne, Time
jinak teda nevim, proc na to nekteri cekaji jak na bozi smilovani, je vcelku ocekavatelne, ze to bude mainstreamovy trash |
|
_________________ | Stínadla se boří.. | FORZA PROTON !!! |
Zaslal: st červen 16, 2010 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Štěpáne a nezapomeň si vyměnit plíny
Souhlasim s tebou. Mrzí mě, že RC2000 už nějak nemůžu rozjet. |
|
Zaslal: st červen 16, 2010 18:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Na těch videách z MS mi ta jejich C4 přijde nějaká divná, oproti Kubrtové. |
|
|
Zaslal: st červen 16, 2010 19:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRIK Adam
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Miso26
|
|
|
Tiez si myslim, ze netreba hru zbytocne nafukovat moznostami. Vozovy park vo vacsine hier vedia rozsirit sikovni moderi, co dokazuje aj RBR, samozrejme hra musi tuto moznost ponukat. Toho sa ale pri sucasnom smerovani zavodnych hier celkom bojim. Dovolim si tvrdit, ze nam by uplne stacila okliestena hra s par autami a tratami na zaciatok, za predpokladu, ze casom sa bude dat do hry dostat viac. No a o realisticnosti nam zatial nezostava nic ine, len spekulovat. Ale fyzika podobna LFS, rF alebo nK by na asfalte nebola zla. |
|
|
Zaslal: st červen 16, 2010 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
Vyshi- jsem si to spletl s rally championship extreme
ja RC2000 dlouho nehral tak už si to nepamatuju |
|
Zaslal: st červen 16, 2010 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEN Milan
|
|
|
RC2000 je legenda, ty ouzky cesticky a nocni jizdy se seatem si pamatuju do dneska, skoda ze me to na xp uz nechce ject |
|
Zaslal: st červen 16, 2010 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOSEK Marek
|
|
|
To je nás víc... ta rally byla fantastická, 25 minut jel člověk erzetu...šílené, ale skvělé! Bohužel, nerozjedu to... |
|
_________________ IRIDIUM RBR TEAM |
Zaslal: st červen 16, 2010 21:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
No nedalo mi to a video jsem také skouknul... První co mě zarazí, že v celým tom studiu, nikde neměli volant, nechápu jak jde testovat fyzika na gamepadu a klávesnici...z toho to na mě působí jen jako každá jiná arkáda s pěknou grafikou...bohužel...ale snad se mýlím... |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Ale všiml jsem si jedné věci. Na každé kolo se vypočítávaly vlastní síly. Což pokud vím má rFactor, LFS a RBR, což jsou ty nejlepší simulátory. Takže si nemyslím, že by ta fyzika musela být až tak marná. Spíš mi připadá, že ty tratě jsou hodně "placatý" takže i proto to jede jak po kolejích. A přidat na modelu poškození ve stylu if hit smt=end zas tak pracné nebude. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: čt červen 17, 2010 11:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAKUS Jan
|
|
|
Filip: To je tam sice vidět, ale bystré oko si také všimne, že vertikální síly působící na kola (zatížení jednotlivých kol a práce podvozku) je zcela opomenuta...tzn. nejsou tam vidět vektory sil směřující nahoru podle toho jak se v zatáčce váha vozu prenáší z jednotlivých kol.
Pro představu - tady jsou vektory z LFS http://www.lfs.net/page_images/pics/forces_2.jpg
Takže to srovnání je imho dost liché.
Vůbec to vypadá, že vstupních dat pro jízdu vozu bude potřeba opravdu minimum(xbox ovladač - plyn a brzda na tlačítku a pak se to nějak našroubuje na ten zatracený volant, na který si asi Milestone ještě nevydělal, jak tady někdo říkal, v kanclech tam nemaj snad ani jeden). Plyne z toho jediné - revoluce se nekoná - to jsme tak nějak věděli, ale děti a konzolisti to budou kupovat, tak proč to tak nedělat, když to nese.
O tratích se radši ani nevyjadřovat. Milestone by si měl dát soustředění u Romana s Vaškem, to by jim prospělo. Grafika tratí vypadá opravdu levně(i když to není ještě hotové) a úplně mě irituje to detailní vymodelovávání toho šutru - ano, to je to nejpodstatnější na rally - realistický balvan. BRAVO...BRB má i lepší mraky, tvořené částicemi, oni tam mají již několikrát překonané cylindrické oblohy...no prostě smrdí to korunou a tzv. "hurá akcí". Oni to prostě neumí, tak dělají to, co dokáží - Screamer Rally 2010 |
|
_________________ rbr.fidorallyteam.cz |
Zaslal: čt červen 17, 2010 12:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANOSEK Marek
|
|
|
Když opomenu tu poznámku o ovladači na X-Box (držel si to někdy v ruce? ten "hřib" umí poznat citlivost...) tak celkem obdivuju, jak díky jedinému videu dokážeš skoro udělat recenzi hry |
|
_________________ IRIDIUM RBR TEAM |
Zaslal: čt červen 17, 2010 14:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|