Právě je čt leden 09, 2025 20:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sroub milan
|
Předmět: nejede mi online |
|
|
ahoj asi jsem fakt uplna lama ale udelal jsem vse tak jak je v navodu na online hrani pres plugin. Ale kdyz mam udelat tohle{ Spusť RBR, najeď do Nastavení -->Plugins -- > RBR Turnaj --> Nastaveni a nastav si možnosti pluginu podle sebe a ulož. }Tak tam nemam ten RBRturnaj ale jenomRBR test plugin nebo Zfix a nejde mi hrat online please me jsem fakt lama |
|
|
Zaslal: st červen 30, 2010 20:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LABAK Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
sroub milan
|
Předmět: |
|
|
podle tohohle navodu jsem to prave delal a me tam ve hre nenaskoci rbr turnaj ale jenom to co jsem psal mam to opatchovany Do adresáře ***\RBR\Plugins\ nahrej Z.dll mam taky vsechny trate co jsou tam vypsany mam stazeny i nainstalovany ucet mam taky aktivovanej ale ve hre proste nemam nabidku rbr turnaj Spusť RBR, najeď do Nastavení -->Plugins -- > RBR Turnaj se mi tam neukaze |
|
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Tak za 1. se přejmenuj na jméno, kt. má být na pluginu, např. NOVÁK Karel.
Pak ti možná někteří i odpoví.
Za 2. podle mě ti chybí poslední verze pluginu.
zde stahuj:
http://rbr.onlineracing.cz/storage/RBRTM088RC1Inst.exe |
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 10:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
A nemáš hru v počítači vícekrát? Je možné že se ti hraje z nějakého jiného adresáře než kam jsi ten plugin vložil. Ověř si, odkud hru vlastně spouštíš. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: čt červenec 01, 2010 10:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
sroub milan
|
|
|
tak vsem moc dekuju za rady byla to ta posledni verze pluginu a omlouvam se hned se prejmenuji vsude pisu automaticky prezdivku nedoslo mi to sorry a jeste jednou diky |
|
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 11:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPERGL Martin
|
|
|
S tím jménem je to trochu jinak. Na pluginu můžeš mít jakékoliv jméno nebo nick, ale pokud budeš chtít jezdit nějaké lepší turnaje, budeš potřebovat licenci a tu většinou dostaneš jen pokud máš jméno ve správném tvaru, tak jako většina jezdců |
|
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 11:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Strana 1 z 1 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|