Právě je ne leden 12, 2025 13:10
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOLLAR Lada
Založen: 31. 12. 2008 Příspěvky: 207 Bydliště: Libčice nad Vltavou
|
Předmět: |
|
|
Teď nechci kecat, ale o tom, že trať bude mít omezené používání v turnajích se mluvilo již, když byla beta ne? Ovšem jistý si nejsem.
To bych řekl, že není zrovna dobré přirovnání, protože instalatér se tou prací živí a očekává se od něj, že něco za peníze udělá. Jenže Roman to dělal ve svém volném čase. To by si se takle mohl ohradit i za přispěvek na plugin.
Roman se očividně snaží, aby byla trať přístupná pro platiče, jenže není to pouze na něm a jak řekl, neví, jestli by to vůbec šlo.
Co kdyby se vytvořila nová licence pro tuto trať pro lidi, co přispěli? Jezdec, co nemá licenci TR, nemůže TR jezdit, tak jezdec, který by neměl licenci na trať, tak by ji taky nemohl jezdit. |
|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALICKY Michal
|
|
|
Äd1) Ted sis odpovedel pro zmenu ty sam. Proti prispevku na plugin se ohradit nemuzu, protoze ho vyuzivam v plne mire.
Ad2) Mluvilo se, ze trat bude jednoduse k dispozici. Proto se zverejnila. Stahla se az pote co si nekteri blazni mezi rbr komunitou zakladali nesmyslne turnaje. |
|
|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARASEK Zdenek
|
|
|
SKALICKY Michal:
Přesně tak. Škoda že není někde zvěřejněné jak to teda bude. Aspoň bychom nemuseli Romana pořád otravovat, taky mě to nebaví, ale napsat to musím. Nejsem ten co to hodí za hlavu.
KOLLAR Lada:
99% jezdců přispěli z toho důvodu, aby trať mohli jezdit a tou peněžní částkou nějak poděkovali Romanovi. Pochybuju, že přispěje kolega v práci, který má rád rally, ale RBR nejezdí.
A nebo. Romane co to normálně vypustit jako Hrádek, Liptákov a Příbram, ... a vůbec si s tím nelámat hlavu. Ať si každý jezdí jak chce, šak si to dělal pro lidi. Čím víc bude jezdit lidí, tím víc přispějou. Žádny stres, pohoda, všichni by byli šťastní a bylo by tu krásně. |
|
_________________ SAS Krmelín |
Zaslal: pá červenec 02, 2010 15:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHLEBNY Ludek
|
|
|
Asi tu budu nepopulární, ale nedá mi to se nezapojit.
Přispěl jsem abych tě podpořil, ale určitě bych to neudělal, kdybych věděl, že si to zase zamkneš do skříně (nebo kam).
Nemusím Šumburk jezdit vlastně vůbec. Za prvé nemám moc času, tak stejně jezdím jenom občas. Za druhé: jezdí se mi na Šumburku poměrně špatně, takže žádnou velkou radost z jízdy nemám, přesto se mi provedení líbí (to se vzájemně nevylučuje). Příspěvek jsem ti poslal i právě kvůli ostatním, aby mohli jezdit.
Vazba na TR se mi taky vůbec nelíbí, protože je tady teď předpoklad, že by jí autoři tratí chtěli do každé TR (aby se vůbec jela), a to je podle předchozího bodu 2 ...
Tímto taky nastavuješ horší podmínky pro další potenciální stavitele tratí. Příště si každý rozmyslí, jestli přispívat do nejistého podniku. Měl jsi deklarovat požadavky předtím, než jsi trať uveřejnil k ježdění. Měnit dodatečně podmínky je nefér ke všem, kteří už přispěli.
Ostatním se omlouvám, ale už jsem musel... |
|
|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 20:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Zhruba asi tak KOLLAR Lada to vyjádřil správně. Snažím se...Jediná chyba byla, že jsem si myslel, že vše půjde hned. Nejde. To je celý, zbytek bez komentáře. Neočekávejte, že budu omílat furt to samé. Takhle to je, komu se to nelíbí, tak sorry.
Čeká mě taky dovolená a v ní nemíním zakládat nějaké zatracené turnaje se zatraceným Šumburkem. Maximálně můžu požádat Karlose...Zájem zas až takový není, aby se to přes prázdniny nevydrželo.
Pomalu už budu dávat CTRL+C v předchozích odpovědích a CTRL+V v současných. Kdyby jste byli mlýnek na kafe, to by toho bylo umleto |
|
|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 23:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARASEK Zdenek
|
|
|
Hlavně se kluci nesmíme rozhádat, ale najít postupně to nejlepší řešení |
|
_________________ SAS Krmelín |
Zaslal: pá červenec 02, 2010 23:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
Chlapi...řeknu to takto:
Spokojení nikdy nebudou všichni, tak to prostě vždycky bylo, je a bude. Tak si prosím pěkně nechte zapojené volanty, ať tu nepíšete pořád dokola to samé a čekejte, co z toho bude. Toto nepomůže nikomu v ničem. |
|
|
Zaslal: so červenec 03, 2010 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJ Martin
|
|
|
Čeká mě taky dovolená a v ní nemíním zakládat nějaké zatracené turnaje se zatraceným Šumburkem. Maximálně můžu požádat Karlose...Zájem zas až takový není, aby se to přes prázdniny nevydrželo.
Mám to chápat tak, že zas až takový zájem o trať není mezi lidmi kteří by to chtěli jezdit? Na co teda takové obštrukce s tratí když o ni není zájem? To mě teda můj glóbus nebere |
|
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 20:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJ Martin
|
|
|
Celá ta situace se Šumburkem je pěkný BS. Kdo by chtěl vysvětlit co je BS nechť mě napíše. Tady to zveřejnit nemůžu. Možná jenom můžu prozradit, že je to zkratka amerického výrazu pro něco co se vůbec nelíbí. Ať je to situace, věc nebo cokoliv jiného. A pro ty kteří by to chtěli chápat nějak špatně mám na mysli SITUACI kolem Šumburku. Nazdar. |
|
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 20:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Hoši,jedinej BullShit je jen to co tady pořád a pořád dokola rzmázáváte,jak se to říká o tom hovně když se do něj rejpe tak smrdí víc a víc.Už je to fakt trapný,ale chápu že jsou tady (a i všude jinde) jedinci kteří se prostě rádi hádají a cokoliv takovýho jim příjde vhod,poplatek za licenci TR,Šumburk atd...Takoví profesionální prudiči jim říkám,teď mám na mysli třeba jen dva uplně jiný co se zrovna třeba naposled angažovali v tématu poplatek TR,nemyslím jen poslední příspěvek ale i tak všeobecně.Už byste se na to fakt mohli fakt vys..t
Čekám body do listiny za výrazy a je mi to víte kde ale už mě tohle fakt nebaví pořád dokola číst...Nelíbí se vám něco?Tak to prostě neplaťe a nejezděte .
Taky můžete říct tak to nečti,ale když vidím nějakej novej příspěvek tak si ho jdiu přečíst s tím že najdu něco hodnotnýho a smysluplnýho a ne pořád dokola ty stejný k....... Už je to celkem hrubě ohraná písnička která už fakt nemůže nikoho bavit. Sorry za OT |
Naposledy upravil MATOUSEK Vlastimil dne po červenec 05, 2010 21:59, celkově upraveno 1 krát
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Pan MATEJ Martin dostane zřejmě po zásluze odměnu. Už jsem ho hlásil a řešilo se to ve vlákně Šumburku. Jen všichni provokujte. Aspoň se vás tady zbavíme. A bude konečně klid jako byl "před vámi". |
|
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 21:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJ Martin
|
|
|
Jj, co bych taky chtěl za ty prachy že? |
|
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 6:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZPEVAK Jan
|
|
|
nevim jestli to patří sem ale nědělá někomu opět problém momentální turnaj se šumburkem 2. etapa?? opět mi to píše že je chyba v tracksettings.ini.. =( |
|
_________________ Zádí vpřed!!! |
Zaslal: pá červenec 09, 2010 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Rene
|
|
|
Mi dokonce turnaj s šumburkem nejde najit |
|
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Mně to minule taky hlásilo tracksettings, ale stačilo přeinstalovat Šumburk. Ale u mě to bylo zřejmě tim, že jsem odstraňoval zbylé textury z TR. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: pá červenec 09, 2010 15:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|