Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: IF Cup RBR |
|
|
Ahoj lidi
IF Motorsport vás všechny zve na 2. ročník IF Cupu RBR.
Všechny potřebné informace naleznete zde http://ifcuprbr.webnode.cz/ .
Tak ať se vám u nás daří |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: st červen 23, 2010 14:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
Předmět: IF cup |
|
|
Papaparáda, Míro. Již mne informoval kolega z vašeho týmu. Chtěl bych se zúčastnit s novou Fiestou S2000 Mk.VI, ale nevím, zda již bude povolena. Bude to možné a do kdy je třeba zaslat registraci? Že bych případně počkal na povolení v turnajích. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: st červen 23, 2010 15:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
Předmět: |
|
|
Ahoj Karle
Hele myslel jsem že se utkáme v S1600,no tak to se budu holt muset snažit v celkovém pořadí .
S registrací je to jednoduchý,kdo se nezaregistruje na webu IF Cupu RBR do začátku prvního závodu - znamená to pro něj že mu nebudou připsané body za tento první podnik,ale pořád můžeš využít v pravidlech bodu 6 kdy se můžeš zaregistrovat s čím chceš a pak to změnit (tedy pouze jednou za celej cup).Jinak registrovat se můžeš kdy chceš,třeba až na poslední závod |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: st červen 23, 2010 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHECKA Honza
|
|
|
Celkem by mě zajímalo proč tratě jsou přejmenované a tím pádem nikdo neví jaký setup nastavit. |
|
_________________ Kizz-me WRT |
Zaslal: ne červenec 04, 2010 20:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
Důvodů je spousty proč nevyzradit pravý název tratě,prostě a jednoduše se mi nelíbí že jsou lidi kteří hoblují tratě od rána do večera a ti co si to chtějí odjet pro radost už jen z toho že se ke hře vůbec dostanou,jsou trochu v nevýhodě,nemyslíš?A jestli si někdo myslí že skladbu tratí a nastavení turnaje zná celej IF Motorsport čtrnáct dní dopředu,tak bohužel to je jeho problém.
Jediné co se změní,bude celková obtížnost.Nečekal jsem že to bude takto těžké,takže lehounká omluva těm co toho nemají jěště moc najeto.A všem ostatním bych jen doporučil,aby pořádně četli informace o nastavení turnaje. |
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 1:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BERNAT Jirka
|
|
|
Mohu potvrdit Mírova slova, nikdo z týmu dopředu o skladbě trati nic nevěděl, i já jsem musel dumat nad tím, jaký zvolit set, a ze tmy jsem byl překvapený stejně, jako všichni ostatní. |
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHECKA Honza
|
|
|
Dobře dík za odpověď. Přišlo mi že kluci z IF nejpíše nastavení mají zmíknuté a noční průjezdy v tom byl nejaky chaos takové zatmění jednou bylo a poté zas ne. |
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 17:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
S tou tmou a netmou je to nějaký divný,já jsem měl tmu pořád bez problémů a žádná oslnění nebo jiná netradiční tma mě nepotkala.Jestli v tom nedělaj bordel TR textury,který jsem u sebe odstranil (teda aspoň doufám). |
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 17:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LEHECKA Honza
|
|
|
Mě spíš přijde divné že jedna rz byla za tmy pak zas nebyla pak a pak zase byla. |
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
S tou tmou jsem to nějak přehlídl já. V té druhé RZ být neměla a byla tam nedopatřením. Měla být pouze v 5 a 6 RZ. Jinak já jsem s tou tmou asi problémy neměl. Samozřejmě to nemůže být nastavením turnaje. Tam to ovlivnit nejde. |
|
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATEJ Martin
|
|
|
Já bych tu tmu tak neřešil. Jde o to si pořádně zařádit a ne přemýšlet nad tím proč je teď tma když minulou rz bylo poledne. Kdo si frčí v tzv. reálu ať jezdí třeba TR. |
|
|
Zaslal: po červenec 05, 2010 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z Rally Ireland odesílejte replay z RZ 14 Fardroos (Oslí Strýčkovy) Časový limit pro uploadnutí vyprší v Sobotu 10.7 ve 23:59.
Please check the shortening of the Rally Ireland send replays of RZ 14 Fardroos (Oslí Strýčkovy) Timeout expires Saturday, July 10 at 23.59. |
|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 6:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|