Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOTIK David
Založen: 18. 10. 2009 Příspěvky: 79 Bydliště: Překrásná vesnička na Vysočině
|
Předmět: |
|
|
VONDRA Honza napsal: |
Nemá nikdo odkaz ke stažení na ty fanoušky jak ve hře fandí ?? hledal se na bh motorsportu, ale nic sem nenašel. |
Takže... na bhmotorsports to je!!! http://www.bhmotorsports.com/download/16756 - je to zde. A opět když si někdo nebude vědět rady tak napište to me (PS: je to ono) |
|
|
Zaslal: st únor 24, 2010 22:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BEN Milan
|
|
|
Neporadil by nekdo prosim, kde je v audio.ini nebo jinem *.ini polozka zvuku pri rozbitem zamku dveri a volnobehu.
Pokud nekde bokem klepnu, najednou hra zacne rvat vo 100% a je to dost neprijmne, chtel bych to trochu ztisit, prece jen nezijeme na pustem ostrove.
A u volnobehu pri jizde naopak trochu pridat, pokud to jde. Dekuji. |
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 1:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KaR32
|
Předmět: Mitsubishi Lancer EVO 9 N4...vlozeni zvuku?? a jak? |
|
|
Ahoj,chtel bych nove zvuky k mitsubishi lancer evo 9 N4 instalator na REVO tym a chtel bych navod (podrobny,poucujici) o vkladani ale jestli je to slozite tak pls predem udelejte a zaslete na Rallyeteamnikita@centrum.cz a vyzvednu jinak diky moc cus... |
|
|
Zaslal: po březen 08, 2010 15:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
Předmět: ROZDILNY ZVUK - JIZDA vs REPLAY |
|
|
Nazdar lidi. Mám dotaz. Proč mám nepatrně jiný zvuk při replay než při samotné jízdě. Především je to znatelné u enginetransmission.
Ukázka při jízdě: http://www.youtube.com/watch?v=mpWskl8GcoU
Pak jsem jen dal odstoupit, spustil hned replay a nahrál tohle: http://www.youtube.com/watch?v=yn2MJN99tEM
Je to záhada... Zkoušel jsem různé věci v audio.ini, ale důvod jsem nenašel. Je to tak znatelné, že třeba u S1600, kde je transmission mnohem slabší už ho neslyším v replay vůbec.
Předem děkuji za radu. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: út květen 11, 2010 23:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Jestli to nahráváš Frapsem tak to je tim. Nahrává v malým datovým toku, pak je ze zvuku blitka. Já to nahrával ve win audio recorder myslim. Zvlášť a pak to spojil s videem. |
|
Zaslal: út květen 11, 2010 23:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ULIK Marek
Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 156 Bydliště: Mladá Boleslav
|
Předmět: . |
|
|
ze zvuku je blitka, když je špatně nastavený zvuk ve Win, konkrétně směšovač zvuku, teda aspoň u mě to tak bylo
každopádně mám dojem, že když už tak obě videa nahrával frapsem, ale proč je pokaždé výsledek jiný |
|
|
Zaslal: út květen 11, 2010 23:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUREK Miro
|
Předmět: Re: ROZDILNY ZVUK - JIZDA vs REPLAY |
|
|
NYVLT Karel napsal: |
Nazdar lidi. Mám dotaz. Proč mám nepatrně jiný zvuk při replay než při samotné jízdě. Především je to znatelné u enginetransmission.
Ukázka při jízdě: http://www.youtube.com/watch?v=mpWskl8GcoU
Pak jsem jen dal odstoupit, spustil hned replay a nahrál tohle: http://www.youtube.com/watch?v=yn2MJN99tEM
Je to záhada... Zkoušel jsem různé věci v audio.ini, ale důvod jsem nenašel. Je to tak znatelné, že třeba u S1600, kde je transmission mnohem slabší už ho neslyším v replay vůbec.
Předem děkuji za radu. |
Karle, v ingame.ini sa nastavuje hlasitosť efektov pri replayi. Taktiež to závisí ako máš výstup. Pri 2 reprákoch sa niektoré effekty stratia. V audio ini EnableEQOnCars=true alebo false, zapnutý alebo vypnutý EAX v hre atď |
|
|
Zaslal: st květen 12, 2010 8:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Na BH je uz nejakou dobu zvuk Lancera N4 od Pyrose(podle me asi nejrealnejsi zvuk Lancera,ktery zatim je v RBR),ale jedine,co mi na tomto zvuku vadi,je to,ze je prilis tichy,proto bych chtel timto oslovit autora,jestli by nesel zvuk nejak upravit nebo zesilit,byl bych mu moc vdecny,protoze je velmi otravne,kdyz musim kvuli jednomu autu davat ostatni zvukove efekty na minimum a naopak. |
|
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 13:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Primárně je ten zvuk dělaný na to aby si to upravoval přímo ve hře. (před startem kl. F9) a objeví se graf. eq a mixer. EQ - ty údaje jsou uložený v audio.ini a v mixeru si můžeš přidávat/ubírat zvuk čehokoli. Možná se na ty zvuky podívám ještě...je to už dávno Teď si ale dělam na P207 S2000 a zatim mi to nějak nejde. |
|
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 14:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Diky za rychlou odpoved,vyzkousim to,ale doufam,ze se na to jeste podivas,kdyby ten ekvalizer nepomohl. |
|
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Ja jsem si k sobe zkopiroval jen ten soubor toho zvuku s koncovkou .eng,takze ekvalizer mi nejde,ale stejne si myslim,ze by to az tak nepomohlo. |
|
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 22:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KANDLER Jan
Založen: 24. 06. 2008 Příspěvky: 196 Bydliště: Lipník nad Bečvou
|
Předmět: Fraps |
|
|
Cau lidi nevite nekdo v cem by mohl byt problem nahraji si video frapsem ale kdyz si ho chci prehrat tak nejde zvuk,a to mam primo ve frapsu zaskrtly jako ze chci zvuk.....predem dekuji za neake info |
|
Zaslal: pá únor 24, 2012 19:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SIMRACE.cz
|
Předmět: fraps |
|
|
nemáš v nastavení zvuku na počítači zaškrtlej směšovač zvuku,zaškrtni a mělo by ti to jít |
|
|
Zaslal: po únor 27, 2012 9:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SKALNIK Matej
|
|
|
Zdravim, nevi tu nekdo jestli zvuk ALS je v audio.ini samotastatne (pripadne jak se jmenuje) nebo ho musi obsahovat uz zvuk auta, ktery pridavam? Jde mi o to, ze mam zvuk Imprezy N12 od Nanamitatsuki a ALS mi tam chybi.
Poradi mi nekdo, jak zvuk ALS pridat?
Diky! |
|
_________________ Spangler | ACTUAL LINUX e-RACING TEAM | spangler.cz |
Zaslal: čt duben 19, 2012 17:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
|
|
ALS bych řekl, že je součásti zvuku motoru (ENG) |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: čt duben 19, 2012 17:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|