Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

original
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mate RBR ve verzi:
Original
49%
 49%  [ 61 ]
Kopie
33%
 33%  [ 42 ]
Oboji (napred vyzkousel, pak koupil)
16%
 16%  [ 21 ]
Celkem hlasů : 124

Autor Zpráva
PRIKRYL Roman

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Ty ve ja to koupil za 899

Příspěvek Zaslal: ne duben 23, 2006 22:18
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
PEPRNY Michal

Existujou věci, který si koupím bez jakýhokoliv přemýšlení, a jednou z nich je právě RBR (druhou pak Live for Speed). Teda zas tak bezhlavě jsem to nekoupil, nejdřív jsem zkusil demo. Minulej pátek jsem si hru "výhodně" koupil za 299 Kč, sice to byla česká verze, ale jenom titulkama, rozpis byl anglicky/italsky/španělsky. Inu pohledal jsem tady na fóru a už mi noty čte P. Gross. Smile Někde jsem teď našel, že opravdu česká verze dabovaná Krestou a Tománkem se bude prodávat za 199 Kč...

Na rozdíl od většiny z vás jsem si pokorně (a celkem hladce) prošel rally školu, ale to pravý peklo nastalo až po vyjedí do ostrý RZ. Holt učenej z nebe nespad a budu muset ještě hodně trénovat, než moje jízda bude za něco stát... Surprised Very Happy
Příspěvek Zaslal: po květen 08, 2006 12:54
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BARTA Roman

Škoda, že ty peníze za hru už "nedáváte" spol., která to pro nás vytvořila, ale nějakýmu podělanýmu Carrefouru.
Bohužel RBR je nyní už jen hra udržovaná "na přístrojích"... Crying or Very sad Crying or Very sad
Příspěvek Zaslal: po květen 08, 2006 13:55
PEPRNY Michal

Nedal jsem je Carrefouru, ale jinýmu obchodu. Imo je fuk, kde to koupíš, tak jako tak by část z prodejní ceny měla jít výrobci, ne? Jinak jsem si to chtěl koupit hned tehdy, když RBR vyšlo, ale v tý době jsem neměl takovej komp, na kterým bych si to zahrál. Terazky hej... Wink
Příspěvek Zaslal: po květen 08, 2006 14:15
BlackBlade

Příspěvek Předmět: h Odpovědět s citátem

ja uz si ani nepamatuju proc jsem si ji kopil ale zalibila se mi a tak mam origosku za 899Kc a to me sere ted je i za 200Kc
Příspěvek Zaslal: st červen 21, 2006 13:13
PTACEK Martin

Můj zážitek z RBR: jednoho krásného dne se k nám do firmy na RallyeZlin zastavil Vaškovič (www.autosport.cz) a bavili jsme se kde si co si kdo si vyhonil péro atd...... a najednou jsme se dostali k tématu hry na PC....a spustil: teď dělám s Krestou a Tománkem překlad nějaké hry Richards Burns Rally........já jsem na něho vytřeštil oči a okamžitě jsem ho urgoval ať to navalí....on jen v klidu: zavolej si Plutovi, on má nějakou beta verzi....takže dá se říct, že asi jako cca 3 člověk v republice jsem to měl.....je pravda, že jsem musel přenastavovat registry, furt to každou chvíli padalo....atd. ale stálo to za to....po měsíci jsem na Barumce potkal Mike...a jen jsem se tak lehce zmínil, že to mám....no celý den mi volal.....že bez toho neusne......a já furt, ne, ne, ne....nemohu to dát....a on prosííííííím....no nakonec jsem mu to dal.....jak ten skákal do vzduchu...jak malý Jarda Laughing
Jinak mé první zkušenosti?????? Samozřejmě, vynechal jsem rally školu a huráá na asfalt......jsem přece mistr, když do té doby jsem chodil co týden k Mike do herny, kde jsem bojoval s Vladykou, Tarabusem, Nedbálkem a Mikem o vítězství.....bohužel jen v serii CMR.....strašně jsem byl zklamán...naprosté návyky z CMR......úplně jsem zuřil, že mi to nešlo....k tomu jsem měl ještě na hovno volant....kt. reagoval jako že nereagoval......no prostě trvalo to hrozně dlouho než jsem tu hru začal milovat.......nebo spíš postavil jak takž nastavení......
Hru jsem si nakonec nekoupil, ale vyhrál na turnaji v RBR.....za 4.místo....jela se 1.rz Cote d Ambroz se Subaru 03 a default nastavení.....byly vylosovány čtveřice a pak dvojicích pavoukem až do finále......bohužel já jsem to v semi-finále rozbil.....na default se jezdili ke konci závodu časy kolem 2:38....nej byl myslím 2:36......1.cena - comp, 2.cena - MOMO Racing volantnt a pak již jen hry RBR....
Příspěvek Zaslal: so červen 24, 2006 13:12
KORAL Vaclav

PTACEK Martin napsal:
Můj zážitek z RBR: jednoho krásného dne se k nám do firmy na RallyeZlin zastavil Vaškovič (www.autosport.cz) a bavili jsme se kde si co si kdo si vyhonil péro atd...... a najednou jsme se dostali k tématu hry na PC....a spustil: teď dělám s Krestou a Tománkem překlad nějaké hry Richards Burns Rally........já jsem na něho vytřeštil oči a okamžitě jsem ho urgoval ať to navalí....on jen v klidu: zavolej si Plutovi, on má nějakou beta verzi....takže dá se říct, že asi jako cca 3 člověk v republice jsem to měl.....je pravda, že jsem musel přenastavovat registry, furt to každou chvíli padalo....atd. ale stálo to za to....po měsíci jsem na Barumce potkal Mike...a jen jsem se tak lehce zmínil, že to mám....no celý den mi volal.....že bez toho neusne......a já furt, ne, ne, ne....nemohu to dát....a on prosííííííím....no nakonec jsem mu to dal.....jak ten skákal do vzduchu...jak malý Jarda Laughing
Jinak mé první zkušenosti?????? Samozřejmě, vynechal jsem rally školu a huráá na asfalt......jsem přece mistr, když do té doby jsem chodil co týden k Mike do herny, kde jsem bojoval s Vladykou, Tarabusem, Nedbálkem a Mikem o vítězství.....bohužel jen v serii CMR.....strašně jsem byl zklamán...naprosté návyky z CMR......úplně jsem zuřil, že mi to nešlo....k tomu jsem měl ještě na hovno volant....kt. reagoval jako že nereagoval......no prostě trvalo to hrozně dlouho než jsem tu hru začal milovat.......nebo spíš postavil jak takž nastavení......
Hru jsem si nakonec nekoupil, ale vyhrál na turnaji v RBR.....za 4.místo....jela se 1.rz Cote d Ambroz se Subaru 03 a default nastavení.....byly vylosovány čtveřice a pak dvojicích pavoukem až do finále......bohužel já jsem to v semi-finále rozbil.....na default se jezdili ke konci závodu časy kolem 2:38....nej byl myslím 2:36......1.cena - comp, 2.cena - MOMO Racing volantnt a pak již jen hry RBR....

Hm, tahle story mi nejak neimponuje. Ja kdyz neco dostanu s poznamkou "dal nesirit", tak to sakra dal nesirim a hotovo! Pak se totiz muze stat, ze priste uz clovek nic nedostane.

Howgh.

Image
Příspěvek Zaslal: so červen 24, 2006 13:32
PTACEK Martin

KORAL Vaclav napsal:

Hm, tahle story mi nejak neimponuje. Ja kdyz neco dostanu s poznamkou "dal nesirit", tak to sakra dal nesirim a hotovo! Pak se totiz muze stat, ze priste uz clovek nic nedostane.

Howgh.

Tak za 1. poznámku "dal nesirit" jsem nedostal.....ale to je samozřejmé...
za 2. nahrál jsem to jenom Mikemu.......
za 3. byla to těžká beta verze.....tzn. že to víc nefungovalo než fungovalo.....
a za 4. chtěl bych tě vidět, kdyby si teď do ruky dostal RBR2 , že by si o tom nikomu neřekl Wink ....já to vydržel měsíc Cool
Příspěvek Zaslal: so červen 24, 2006 15:40
NOVY Karel

Měl jsem ji objednanou ještě před vydáním a dostal ji dřív než se dostala na pulty kamenných obchodů
Příspěvek Zaslal: so červen 24, 2006 21:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
KNESL Pavel

Já u kámoše pár večerů proseděl a jezdil jak malej kluk.No nevydržel hru koupil.Přišel domů nainstaluju a nic.Moje grafarna je zastaralá, PixelShaders nepodporuje.No a zkuste z manželky vytřískat prachy když tajé fondy jsou vyčerpány.Podařilo se druhý den RBR fungoval. Do té doby jsem jezdil CMR a říkal jak není super.No názor jsem změnil skoro okamžitě a leší hru než RBR neznám.Promě naprostá jednička! Nejsem žádnej profík jezdím v turnájích spíš uprostřed pole, ale trenuju.
Příspěvek Zaslal: čt červenec 27, 2006 9:30
HAZE Jiri

Já jsem nejprve o hře slyšel a pak jsem ji před měsícem viděl v krámě za 149,-Kč v české verzi. Jen to je nějak napůl a pouze to píše. Pak jsem to zkoušel hrát na klvávesnici, ale to bylo hrozné. Crying or Very sad Teď jsem si koupil volant a jdu do školy rally, jsem na sebe zvědavej Laughing

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá září 01, 2006 13:33
NOVY Karel

nejsi náhodou "sergej" z Polhoo?
Příspěvek Zaslal: pá září 01, 2006 16:41
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
HAZE Jiri

No jasně, že jsem, máš vynikající postřeh Laughing není tě tam škoda Wink a ty tam maš jaký nick Question Question

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: so září 02, 2006 11:43
KRYSTYN Miroslav

Příspěvek Předmět: Krystyn Miroslav Odpovědět s citátem

tak já jsem začínal na klávesnici a školu jsem samo také přeskočil. Pak jsem se k ní ale jako každý vrátil a asi čtvrt roku to drtil v singlu na klávesnici a nemohl jsem zaprase zajet ty traťové rekordy s wrcem.
Teď už mám momo a se S1600 dávám traťovým rekordům na prdel třeba i 30 sekund.

Příspěvek Zaslal: st listopad 29, 2006 22:36
BITTNER Martin

K RBR jsem se dostal až když stála myslím 300 Kč. Kluci na Autorevue se o ní bavili s obrovským nadšením, tak jsem se sebral a šel ji koupit. Nemám českou verzi a po zkušenostech s fušeráckým překladem mnoha her jsem rád. Nebo je kresťácká verze ok? Takže koupil jsem, zajel si poctivě školu, několik sezón a pak hlavně díky Mirkovi Fricovi, který mi hodně se vším radil, jsem se vrhl i na on-line hraní, kde mě čekala studená sprcha v podobě nečekaně velkého rozdílu mezi mými časy a časy zkušených RBRistů Very Happy Nedávno jsem se stal členem Montek Motorsportu a mám za sebou jeden start v A8 cupu Smile Možná se zúčastním i MČR, ale nedělám si iluze, že bych vyjel nějaké body Smile
Příspěvek Zaslal: út leden 02, 2007 18:07
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Strana 2 z 3

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme