Právě je st listopad 06, 2024 16:36
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PTACEK Martin
|
Předmět: |
|
|
Myslím si, že pro některé občany České rep. je té slovní demokracie škoda.... |
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHIMMER Jakub
|
|
|
Souhlasím s Tomášem Černým, někteří jedinci tady v sobě evidentně mají všechnu moudrost světa ... Navíc mi příjde, že někteří lidé vůbec nechápu, že jim TR nikdo nenutí, prostě je tady jistý M.Š., který nabízí možnost startovat v jeho poháru za 300 Kč, stejně jako Vám nabízí firma Porsche Praha-Smíchov nabízí Audi A5 za 1 079 000 Kč ... Nutí Vám to auto někdo ??? ... Ptá se Vás někdo, jestli Vám to příjde moc ??? ... Máte možnost si koupit jiné auto, stejně jako máte možnost startovat v jiném seriálu, než je TR a věřte tomu, že spoustě lidem by se ulevilo ...
... Dále se zde řešilo, že tahle diskuze směřuje naprosto to kytek. Nechci si zde hrát na nějakého revolucionáře, ale myslím si, že by bylo naprosto ideální, kdyby bylo vlákno "TR 2010" po přidělní licencí přístupné pouze těm, kteří by ji měli, čímž bychom se zbavili těch, o které tady stejně nikdo nestojí. Nicméně můj job je logistika, tohle je pro mě absolutní španělská vesnice, takže vůbec netuším, jestli je to realizovatelné, ale doufám, že si Wally můj nápad alespoň přečte ...
P.S. vím, že v pravidlech fóra je taky nějaký bod o reklamách. To s tou Audinou není reklama, s dotyčnou firmou nemám nic společného, pouze doma vybíráme nové auto, tak mi to přišlo jako celkem vhodné srovnání, tak se nezlobte, kdyby s tím někdo měl problém, smažu to |
|
_________________ Mobil1 Racing Team isn´t died!! Never alone!! |
Zaslal: so červenec 10, 2010 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
To Wally: a muzes mi pls napsat, cim provokuju? To ze se mi nelibi arogantni chovani je provokace?? To nemyslis vazne, ze ne. Ale fajn, mej te se, uz radeji nebudu psat, aby se tu kvuli me provokaci nemuselo zamykat foru. Hodne stesti pri TR |
|
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 20:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
Tak mě napadlo jestli nezavést pravidlo,že by se škrtal nejhorší a nejlepší výsledek.Co vy na to? |
|
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 21:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHIMMER Jakub
|
|
|
To KOZAK Jaroslav : ... můžeš mi prosím vysvětlit podstatu škrtnutí nejlepšího výsledku ??? |
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Jaroslav
|
|
|
to jsem napsal blbost .Škrtal by se jenom nejhorší nebo by se třeba počítalo 10 podniků z 12.Je to jenom návrh pro spestření.Může se stát že někomu to spadne nebo nebude mít čas závod odject a tohle pravidlo by se zrovna hodilo |
|
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHIMMER Jakub
|
|
|
Hned sem si myslel, že v tom bude nějaký překlep |
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 22:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
Předmět: TR |
|
|
Týjo kluci čtu každý den fórum a den o dne to tuje horší.
Já si myslím, že se to tu řeklo už několikrát, ale néééé ono to tu rozebíraj další a další chytrounííí, kteří si myslej, že stim něco udělaj, ale já si myslím, že stim něco udělaj... Udělaj to, že Michalovi dojde trpělivost a TR ukončí a MY budem mít po nejlepším poháru a po dobrých soubojích na tratích PRD
No tak lidiiii... Snad 300,- není takový darda, aby to nemohl někdo zaplatit! Tak co? Budeš týden bez piva no Sakra lidi dyť WORM pro nás vytváří VIDEA... K.Arno a spol MAGAZÍN, který nikdo snad ještě tak dobrý co máme tady neudělal. Pavel Chrastina REPLAYE. Jak řekl na vyhlášení ,,mam co dělat, abych to stihnul do čtvrtka´´. Tak si toho aspoň važte ne?
Michal Šenk: Tobě patří velký dík za tento pohár... Pevný nervy... Pevný nervy
Ahoj na trati TR 2010 |
|
_________________ N4 (evo9)
TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/ |
Zaslal: so červenec 10, 2010 23:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARANT Lubos
|
|
|
Chlapi vždyť jste jak ženský už jen samé kecy pořád do kola.
Taky mi vadí chování hlavně jednoho tvůrce trati ale co stím udělám nic =)
tak bych dal návrh vytáhnout to co tady je co se týče pravidel (to je hned na začátku což by problém být neměl ) zbytek bych smazal . řešil bych pravidla další věci kolem TR 2010 nic jiného.... a chlapi myslete na to že jste chlapi a ne ženský !!! pořád se vám něco nelíbí jako ženský =D opravdu tady pak to fórum už nemusí být zkuste se zamyslet nekamenovat lidi ale hlavně všechno v klidu !!! |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 0:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Harante, ty si musíš rýpnout viď za každou cenu, aby si neztratil EGO. Ani Vaskovi si neprispěl, takže tvůrce tratí jsou ti ukradený. Jinak Michala podporuji. A držím palce. Michale, neboj, brzy od těchto provokatérů bude klid. Brzy. |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 9:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
Než by kecalové byli rádi, že je něco skvělého jako TR, že se tady o nás někteří starají (nebudu vyjmenovávat, abych na nekeho nezapomněl ) tak do teho budou rýpat a rozryvat to těm, co o to opravdu stojí-
Uvědomte si, že bez nich, nebude NIC a budete si moct jezdit akorát volné turnaje, hůře snad jen rychlou rally!! |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: ne červenec 11, 2010 10:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATOUSEK Vlastimil
Založen: 05. 07. 2008 Příspěvky: 216 Bydliště: Náměšť nad Oslavou
|
|
|
Mám takovou obavu že tihle provokatéři a profi prudiči si zaplatí licenci na TR jern aby mohli dál vesele provokovat a pak budou kecy typu "zaplatil jsem si a ani nemůžu napsat svůj názor?" nebo "zaplatím a budu skřípat zubama " a provokace pořád na denním pořádku...A když jim někdo srozumitelně napíše to co naprosto sedí "nelíbí se ti to,nejezdi,nikdo tě nenutí" tak si ještě budou hrát na ublížený ale budou rejpat dál...
Jinak z pravidlama pro TR naprosto souhlasím,jen ta fotka se mi taky nějak nelíbí,přijde mi to zbytečný a já se tak nerad fotím |
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 11:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Od Jardy dobrej návrh... Byl bych klidně pro, ale nevím jestli by to nějak moc nestěžovalo práci pořadatelům... Každopádně to stojí aspon za zvážení |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 11:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
ááále,Vlasto,jen se vyfoť -aspoň bude vidět,že jezdí i "zralí muži"... |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 11:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMAN Patrik
|
|
|
1) Dá se registrovat i do již rozběhnutého šampionátu??
2) Poplatek se týká pouze TR, nebo bude brán i jako příspěvek na plugin => možnost zakládat turnaje??
3) Je možné jet TR i bez toho aniž bych byl v nějakém týmu ( tedy jako jednotlivec )??
Děkuji |
|
_________________ BMW ///M Power |
Zaslal: ne červenec 11, 2010 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|