Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
ad 1) TR 2010 se ještě nerozběhl. Jak to bude dál nevím,ale pokud zaplatíš,nemusel by být problém skočit i do rozjetého podniku (můj názor).
ad 2) Je to čistě na TR
ad 3) Můžeš to jet i jako soukromník, nemusíš být v žádném teamu |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 12:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Vidíš Jirko, nad tímhle sem taky přemýšlel, jestli se dá jezdit i jako soukromník. Nechtěli to kluci ale nějak rušit tohle ? Osobně proti nejsem, když budu týmu na obtíž, radši budu jezdit sám, nejsem totiž žádnej skvělej jezdec |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 12:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARANT Lubos
|
|
|
Romane jak si můžeš být tak jistý že zrovna narážim na tebe ?!! vůbec sem si nechtěl rýpnout to je zase tak jako od jiných lidí přesně tyhle reakce MILUJU !!! už se fakt na tyhle odpovědi vyprdněte a začnem se bavit o TR !
Tohle číst je nuda
|
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 12:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Teď se o tom bavím a místo odpovědi zase tohle. Jasný, jasný, poďme na TR. |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 12:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAJGAR Petr
|
|
|
No jo bylo by to dobrý, když jsem týmu na obtíž tak jezdit jako soukromník, ale myslím si že by to právě nešlo už z názvu toho turnaje " tým rally " |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Mám tu jeden zásadní návrh, který vychází z již výše napsaného.... okamžitě zamčít toto vlákno, pak vytvořit skupinu uživatelů TR 2010 a do této skupiny přiřadit pouze ty, kteří si licenci TR zaplatili. Tato práce přiřazení uživatelů předpokládám nelze nějak jednoduše zautomatizovat, ale chce to tam ty uživatele dle seznamu naťukat ručně, ale jsem klidně ochoten to udělat.
Pak by toto vlákno, resp. téma bylo přístupné opravdu jen těm, co si zaplatili atd. |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 13:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
A ještě k tomu placení... já jsem taky chtěl aspoň určitý hrubý rozpis, k čemu ty peníze budou.. Nicméně, to několik stran nazpět Michal učinil. Je tam napsané zhruba, na co to má v plánu dát atd. Vy snad chcete, aby dělal rozpočet, rozepisoval to do koruny ??? Dovedete si představit, kolik času by to znamenalo k již dané práci o TR ? Asi ne. Anebo byste byli možná ochotni za takový rozpis akceptovat navýšení částky třeba na 500 Kč, aby se to rentovalo.
A ačkoli já sám jsem možná rýpač, určitě pilný dotazér, tak napsat takový kec, jakože si na tom TR vedení namastí kapsu, to je prostě jednoznačně na body do černé listiny, jako osočování....
A další věc - proč si jako myslíte, že byste měli za placení dostat něco navíc ?? To je prostě nesmysl. Ti lidi do toho dávají svůj čas a prostředky a už to prostě zadarmo nechtějí dělat. Tudíž se to prostě zpoplatní, aby se jim to rentovalo. Tomu odpovídá daný příspěvek... joo kdyby se to další rok třeba zvedlo na 500 Kč, tak se dají očekávat dotazy, co za to. Ale to není tento případ. Teď se prostě platí za to, že TR bude nadále. A jak už tu někdo psal, komu se to nelíbí, nemusí se zúčastnit.
Jediná věc, na kterou by měli mít zúčastněné týmy vliv, jsou z principu závodu pravidla. A pro jednoduchost by se této diskuze měli zúčastnit pouze manažeři týmů. |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 13:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
TOMAN Patrik
|
|
|
Jiri HAZE:
Děkuji za odpověď. Ještě vyčkám jak to bude. Musím si promyslet zaplacení, protože budu jezdit do liberce v neděli do školy, tak nevím jestli bych stíhal jezdit první etapu. |
|
_________________ BMW ///M Power |
Zaslal: ne červenec 11, 2010 13:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
JaPane,jelikož se ještě žádná licence na TR 2010 neplatila, nemůže se to zde blokovat jen pro držitele licence. Po ukončení TR 09 se všem odebrala i stará licence.
P.S. Roman a Petr: Team může nominovat pouze 2 jezdce do skupiny, to by ostatní nemohli jet,když by neměli body pro team Jedou jako soukromníci. A když nejsem v teamu,tak jedu sám na sebe,jako ten,který není teamem nominován |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 14:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ale samozřejmě že se to může blokovat. Prostě by sem dočasně neměl přístup nikdo, kromě adminů. Proč taky... je to diskuze nanic. |
|
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 14:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BACENKO Radoslav
|
Předmět: TR 2010 |
|
|
Už sa toľko nehádajte lebo keď sa zase stretneme v Čeložnici tak sa budeme všetci byť ? Radujte sa,veselte sa a majte radosť z toho že vobec niečo také tu može byť.Vedeniu prajem pevné nervy len to vydržte kym sa to cele spusti.Pekný deň idem radšej trénovať. |
|
_________________ Lepšie je 2 dni nič nerobiť a potom si oddýchnúť.
TUNING.SK RALLYE TEAM |
Zaslal: ne červenec 11, 2010 15:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Začal jsem s naplňováním kalendáře TEAM RALLY 2010. Průběžně můžete sledovat zaplňování tady.
Brzy rozjedu i možnosti přihlašování a přidělování licencí TR. Informace co a jak budou zde ve fóru. |
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|