Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: |
|
|
Myslím, že doposud to tu bývalo tak, že změněná fyzika se týká vždy až nových turnajů, ne těch, které už byly před změnou fyziky založené... |
|
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 11:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Není tomu tak. Zkoušel jsem jít od turnaje OLDu se starou fyzikou a napsalo mi to, "Pro tento turnaj nemáte nainstalované vhodné auto"... Ale co už, stejně musím jet, protože později už nebudu mít čas. |
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 11:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
jó kucí, bohužel se stalo, že později startujícím závodníkům bude natankováno palivo s méně octany, omluva pořadatelského týmu, ale jinak to nešlo. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: pá srpen 13, 2010 12:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
V poho... Stejně jsem vyhrál i tak Ne kluci fakt parádní závody to byly na tom bahínku... Suprově jsem si zajezdil! Děkuji pořadatelům!! Pardon za OT!!! |
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 12:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ještě že už jsem jel. Tady se kvůli TR boří celej zbytek RBR a všechny ostatní cupy. |
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 13:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Pánové, nechte toho... nedá se nic dělat. Pokud by se mělo čekat na všechny šampionáty, tak se to nevymění nikdy. Zas takový zásadní rozdíl to není. |
|
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 13:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Já bych to tak žhavě neviděl, ty rozdíly jsou minimální. Navíc je s tím práce jak kráva, tak opatrně s těma výrokama.....taky by se na to dotyční mohli "vykálet" a jsme kde? |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: pá srpen 13, 2010 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Mě se prostě jen nelíbí jak se TR řadí nad všechno ostatní. Když se chtěl zavést zákaz přestupů, řeklo se, že to není věc TR, ale celého pluginu. Když dojde na fyziky, tak se začnou najednou dávat nový a já pochybuju, že se někdo ptal na názor ostatních pořadatelů nebo i jezdců. Tím samozřejmě nezpochybňuji práci Kuby nebo Jardy, ale proč je problém hodit na hlavní stranu nějakou anketu a udělat si takový referendum, jestli to se to vůbec setká s nějakým ohlasem?[/b] |
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 16:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONDRA Honza
|
|
|
Nevim jestli se Vám to taky stalo, ale jel sem turnaj, do 4 RZ v pohodě a pak mi z ničeho nic nešlapal motor tak jak má. Do ničeho sem nepraštil. Jen se ptám jestli to může být tou novou fyzikou pro Škodu Fabii S2000 |
|
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 18:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK David
|
|
|
Rád bych připomenul některá fakta:
1. ankety, hlasování, referenda a kdoví co ještě jsou bezvadná věc, ale všichni víme kam to vede.
2. jsou jistá rozhodnutí, která je třeba dělat s rozvahou, ale rázně a pokud možno účelně.
3. myslím, že není dne a hodiny, kdy by se nekonal nějaký podnik, který je pro někoho důležitý a dojde-li k nějakým změnám (třeba teď fyzik), vznikne tato situace.
4. TR se nadřadilo samo o sobě nad ostatní poháry svou kvalitou, obsazením kvalitními jezdci a týmy, organizací a zkrátka vším, co TR obsahuje. To je prostě fakt a z toho plyne, že pokud je snaha dělat změny (díky za ně, pokud vedou ke zlepšení), tak se dělají v přestávce TR.
5. Díky Jardovi a dalším, kteří vylepšují naše "plechové miláčky". A i když se ne vše hned povede, tak nemají zapotřebí číst či slyšet invektivy a nesmyslné poznámky některých notorických účastníků fóra. Tím bych rád upozornil na to, že pokud se to bude opakovat, přijdou rázné kroky!!!
Toto berte jako upozornění, nikoli téma k další nesmyslné diskuzi. |
Naposledy upravil SENK David dne so srpen 14, 2010 12:30, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 11:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
Ahoj Davide,co je jsou to ty inkevtyty..ikevniti..ivkenity..moment,já to zkopíruji...ivektivy?
jsem malinko OT?tak pardon |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: so srpen 14, 2010 11:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
mikš uz s tvorenim fyzik skoncil |
|
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK David
|
|
|
Krtku díky za upozornění. Už jsem to opravil. Dám si na to příště pozor. |
|
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|