Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CERVENKA Filip
|
Předmět: |
|
|
Děkuji Pyrosovi za další tip na zkvalitnění hraní. Jdu to otestovat, možná zrovna to byl můj problém... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: st září 01, 2010 8:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Jakub
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
TO: PLESNIK Martin
Ať prej mu to přijedu "spravit". Když jsem viděl jeho konfiguraci železa, tak jsem se v duchu pousmál a vzpoměl si na jeden návrh, který tu kdysi padl i ohledně Sumburku - že by se udělala light verze pro slabý kompy Tři stromy jeden barák, dva vojaci za keřem a paříme i na 486tce. ...zavolat pánům do Ubisoftu, ať na tom začnou makat
Omluva za nepatrný sarkazmus. |
Náhodou, takovou verzi bych bral všema deseti, hlavně by se to nesekalo a to myslím vážně! |
|
_________________ BUJÁČEK RBR TEAM - Ford Fiesta Mk.VI S2000 |
Zaslal: st září 01, 2010 17:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
BUJACEK Jakub napsal: |
Náhodou, takovou verzi bych bral všema deseti, hlavně by se to nesekalo a to myslím vážně! |
No, ono vseho moc, teda v tomhle pripade malo, taky skodi. Onehda kdyz jsem zkousel spustit RBR pod VMWare (resp Parallels), tak se nektery textury nenacetly (zejmena stromy), takze jsem se prohanel po nadherne prehlednych planich. Asi tak do paty zatacky nez mne zastavil strom. To ze nemel texturu mu v prekazeni nijak nebranilo, proste strom tam byl, jenom byl neviditelny .
Hele, tohle nam smazou. Jsme OT az to boli. |
|
|
Zaslal: st září 01, 2010 17:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BUJACEK Jakub
|
|
|
No to asi jo, ale když to není kam jinam napsat Jo a ještě jeden hloupý dotaz na Pyrose, tu hodnotu aperture size jsem zmenšil(z 64mb na 32mb)...je to správně? Neměl jsem ji třeba zvětšit? |
|
_________________ BUJÁČEK RBR TEAM - Ford Fiesta Mk.VI S2000 |
Zaslal: st září 01, 2010 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Měl jsi ji zvýšit!! Mě to pomohlo. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: st září 01, 2010 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PECHA Stanislav
Založen: 03. 06. 2007 Příspěvky: 103 Bydliště: Bratislava Dlhé Diely
|
Předmět: TR |
|
|
Pre dobrotu na žebrotu... Tu je vysledok... http://www.youtube.com/watch?v=A6B4NI_wbGI |
|
_________________ [url=http://www.rbrslovakia.ic.cz/Tiesto.htm][img]http://img405.imageshack.us/img405/9874/bannerrampacek.jpg[/img][/url] |
Zaslal: čt září 02, 2010 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Jel jsi to na nízké detaily. Dělalo mi to to samé. Kvůli Šumburku sem je hodil níž a nejelo se na tom dobře, tak sem si nastavil kompromis mezi rozlišením/detaily/a mým HW. Výsledek 800x600, vysoké detaily a oči jak po týdenní kalbě |
|
|
Zaslal: čt září 02, 2010 16:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PALASEK Michal
|
|
|
Skuste si místo nastaveni grafiky low v richardburnsrally.ini nastavit medium, a vyzkouset, na sosnove to potom tohle nedela, a neseka se to jako když dáte high. |
|
|
Zaslal: čt září 02, 2010 17:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Trošku mě uniká důvod proč se ten rpl jmenuje " pro dobrotu na žebrotu " Každé malé děcko tady na pluginu včetně tebe ví ,že Sosnova jede jen na vysoké detaily nebo jak to píše tady Michal Spíš by si to měl pojmenovat " za blbost se platí " |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: čt září 02, 2010 18:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Milan
|
Předmět: RESET |
|
|
Dobrý den, poprvé žádám o reset mail jsem posílal a nevím co ještě musím udělat díky moc za odpověd |
|
|
Zaslal: čt září 02, 2010 18:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ZEMEK Michal
|
|
|
ZEMEK Michal napsal: |
Mám podobný problém jako výše. Pád hry na Sosnové, v seznamu posledních turnajů ani řádku o TR a v seznamu turnajů DNF. Do 2E mě to asi nepustí... je škoda, že jezdec nemůže nastoupit aspoň v rámci SR.
(a nebo to jde?? ) |
Zdravím, takže ověřeno - 2E nemám v nabídce, takže mě plugin nedává možnost startu. Je to stav normální nebo jsem narazil na něco "vadného"?, s možností na "PROTEST" dle pravidel. Rád bych zkusil odjet aspoň zbytek soutěže. Poradí někdo, prosím? |
|
|
Zaslal: čt září 02, 2010 19:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMA Zdenek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PECUCH Roland
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 316 Bydliště: Moldava nad Bodvou {SK}
|
|
|
no aj mne sa stali neuveriteľné veci... ešte v 1 etape na Sosnovej... nikdy som taký crash ešte neprežil s evom... http://www.youtube.com/watch?v=BVM3639vSA4 zase som rozmýšľal nad niečim iným a nejak som zabudol brzdiť... |
|
Zaslal: čt září 02, 2010 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
Předmět: OTAZKA |
|
|
Ahoj - otazka ohladne aktualneho podniku a padov rbr medzi jednotlivymi RS. Je to len pocit a som jediny komu sa zda ze po instalacii sadac textur to dako casto pada medzi jednotlivymi RS do wWIN? For je to ze len medzi RS pri nacitavani nasledujucej RS - zvazujem aj moznost zeby bol problem s RAM ci CPU ale testy to nepotvrdili - ak mate niekto tento problem dajte prosim vediet. |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: čt září 02, 2010 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|