Právě je so listopad 09, 2024 14:15
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Michale, zvláštní to není, taky musíš brát v potaz kolik si v těch etapách odjel rychlostek, takže chyba se stala pravděpodobně u tobě. Já to dal jako příklad, že jsou tam i tací, kteří odstupovali v obou etapách a na bodech jsou. Kdyby sis to co jsem napsal pořádně přečetl, tak tam stojí cituji:"boduje i někdo, kdo to zahodil v obou etapách." |
|
Zaslal: po září 06, 2010 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NODES Michal
Založen: 01. 01. 2007 Příspěvky: 117 Bydliště: Český Krumlov
|
|
|
Martine, nejspisse jsi prehlisl toho smajla na konci |
|
|
Zaslal: po září 06, 2010 19:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
No,já se taky vyjádřím k tomu bodování.I když jsem to z počátku docela i uvítal,je fakt,že počty startujících se od loňska poměrně změnily a třeba na Sadac letos odstartovalo o 90lidí miň,než loni,což je skoro 20 lidí na třídu a to není málo.Loni bych to opravdu uvítal,ale spíše tak na 25,než těch 30.Letos je těch 30 už opravdu moc a pravidelně podle mě budou bodovat i lidi se 40min SR,což je opravdu moc a spíše to tak bude bodováni mršit,než že by to nějak pomohlo.
M.BICA: Co se toho odstupňování po bodu týče,tak to bych řekl že je vcelku normální a funguje to tak všude ve světě,že chvost,nebo druhá půlka bodujících je odstupňovaná po bodě.A i když si sice člověk může říct,proč se honit za 12 místem,když budu mět na 13tém jen o bod míň,tak to je sice fakt,přesto ale,když se to v té sezóně nakupí,může i těch pár bodíků jezdci,či týmu chybět . |
|
Zaslal: po září 06, 2010 19:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Spis je zarazejici ta vysoka umrtnost. Ta ti v tom udela hodne.
Ale tak u 1. podniku se to mozna da brat jako normalni - vsichni byli nateseni a drobet se to precenilo. |
|
|
Zaslal: po září 06, 2010 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOLECKAR Tomas
|
|
|
Přátelé,kamarádi nenašel by se tam někde jeden bodík za 1 flek od konce??? Musím se přiznat, že mám zvláštní pocit. |
|
_________________ #47 Schumi
www.hsfrt.ic.cz |
Zaslal: po září 06, 2010 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
|
|
Onoho casu ked som poriadal timovy cup tak som riesil tych co dosli na body za pomoci SR velmi jednoducho - pocet ziskanych bodov minus 2b za SR. Aj pre pre mnohych pomalsich ale spolahlivych jazdcov TR by to podla mna bolo zadostucinenie za spolahlivost. PRIKLAD: 20 miesto bez SR = 20 ; 20 miesto zo SR minus napriklad 3b = 17 |
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: po září 06, 2010 22:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Ač nerad (vzhledem k tomu, že jsem to zahodil), tak musím přiznat, že takové bodování za nic se mi opravdu nelíbí... Ale zas na druhou stranu, když nebudu stíhat, tak stačí zapnout RBR a 2x odstoupit... |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: po září 06, 2010 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Je zajímavé, že jsou všichni "chytrý" PO závodě . Že bude o dost méně lidí se vědělo dost brzy, tak jste mohli lamentovat a brečet dřív Neříkám, že je vše ideální, ale jistě nečekáte, že se v rozjeté sezoně budou měnit podmínky tak zásadním způsobem A že je od 10-tého fleku odstup po bodu No a co, to má být snad rozdíl podobný jako mezi 1 - 2 místem Snaž se být do TOP 10 a máš větší rozestup A jak už někdo napsal, ve finále můžou hrát důležitou roli i body za 12. či 13. místo, v součtu 12 podniků to je 12 bodů |
|
|
Zaslal: po září 06, 2010 23:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK David
|
|
|
Vážení příznivci Team rally,
cítím potřebu to malinko zhrnout, ať se zbytečně nerozvášníme nad jedním tématem:
- změna bodového systému určitě není ideální a prochází vývojem ve všech odvětvích nejen motoristického sportu; rozšíření počtu bodujících vyšlo z široké řady připomínek, že pokud nejedu v TOP 20, nemá pro mě cenu v TR závodit (názor celkem dost početné skupiny účastníků minulých ročníků). I proto Hrouda vyhodnocoval v rámci TR vlastní bodování nenominovaných jezdců a už se po něm dost lidí ptá na letošní ročník
- počet nominovaných za tým zůstává a tak se rozšiřuje možnost bodovat týmům, které by v minulosti na nějaký větší počet bodů nedosáhli a mají tak větší šanci se někam propracovat a myslím si, že i větší motivaci
- nechme bodování čas a prostor, jedině praxí se každá změna ukáže, jestli byla dobrá nebo ne; to co se někomu zdá hloupé a nevhodné, může dalším naopak vyhovovat a motivovat je
- a ještě na závěr pohled do minulých ročníků: v prvních podnicích nového ročníku se vždy výrazně víc bourá než v těch následujících, dojde k umravnění a k posílení týmového ducha.
Těším se se všemi na další podnik. |
|
|
Zaslal: út září 07, 2010 6:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALEK Vlasta
|
|
|
Velmi dobře,pane tiskový mluvčí. .
Svůj slabý hlásek bych přesto přidal k názoru Petera Preisingera,ohledně snížení bodů za SR. I když na druhou stranu vím,že by to přidalo spoustu práce při přepočtu bodů. |
|
|
Zaslal: út září 07, 2010 8:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
Velmi zajímavý nápad Peter. Líbí se mi to. |
|
Zaslal: út září 07, 2010 14:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Před další sezonou TR o tom můžete diskutovat a navrhnout, v té probíhající už nikoliv. Nebudou se přece měnit pravidla jednak v rozjetém podniku a jednak po každém návrhu Jak psal tiskový mužíček .... nechme bodování čas a prostor... |
|
|
Zaslal: út září 07, 2010 15:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
Jirko, jestli jsi diskuzi sledoval, tak navrhovat ani diskutovat se tady moc nemohlo. Všechno bylo dáno a já jsem se k bodování vyjadřoval už před sezonou. |
|
Zaslal: út září 07, 2010 16:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
|
|
|
Právě proto se Ti divím, že se do toho pouštíš i teď. Přece Ti musí být jasné, že se to v průběhu sezony na 99 % měnit nebude Dej to jako návrh ke konci sezony, či na srazu |
|
|
Zaslal: út září 07, 2010 16:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
|
|
|
Prostě to zde jako návrh padlo a je jedno kdy. Pořadatel, pokud bude chtít, si to někam zapíše. |
|
Zaslal: út září 07, 2010 16:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|