Právě je so listopad 16, 2024 21:20
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Martin
|
Předmět: |
|
|
Tato soutez patri pro me k jedne z nejhezcich v Team Rally. Dekuji za ni. O to vic me mrzi, a omlouvam se i ostatnim, ze vznikl chaos v texturach a nektere trate byly bez nich. Bohuzel jsem dostal jinou skladbu, nez ktera se jela - moudre se presunul padajici Falstone II na zacatek a tak se to trochu prehazelo. |
|
Zaslal: so září 25, 2010 9:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GRUNTORAD Franta
|
Předmět: Protest |
|
|
Zdravím,tak si tak jedu druhou etapu,poslední RZ 26 a první mezičas se mě neukázal,druhý jo,ale v něm jsem nefiguroval jak časem tak ani jménem,a dojedu do cíle a najednou mě to ukáže DNF!!Připočetlo mě to SR za tuhle poslední RZ,a přitom jsem nehavaroval,nevolal díváky,a nebral zkratkama.Je to pro mě docela šok,v životě se mě tohle nestalo!Poslal jsem mail na TR mail přesně podle pravidel a nikdo se zatím neuráčil odepsat proč se tak stalo,nebo prostě s nějakým odůvodněním.Tímto žádám pořadatele aby si otevřeli TR schránku a mrčli na můj problém-mail i s replayem.Díky |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 14:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Letošní CRF |
|
|
Ahoj, texturama se netrap, je rozhodně lepší mít FALSTONE II na začátku, i za cenu "malinko"proházených textur. Takže úplně v pohodě.
Podnik krásný, ale dlóóóóóuhý ....
GRUNTORAD Franta:
Otočená rallye škola tohle občas dělá. Nejsi první. Vzniká to v míste několika brodů. Pokud neprojedeš brody čistě, mineš druhý checkpoint a tím dostaneš penalizaci. Mě se to třeba stalo jednou a podruhé na, myslím, Hrádku 1.
Ludvík |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 15:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REGNER Tomas
|
|
|
Ahoj, tak nemůžu odjet druhou etapu. Píše mi to: "Nenalezeno správné nastavení auta" nebo tak nějak. Se setupama jsem si hrál, to je pravda, ale myslím, že jsem ho vrátil tam kde byl. V pravidlech TR jsem nic nenašel, že bych nemohl měnit setup.
I tak mi to nedalo a vytáhnul jsem si setup z vlastního replaye z 1.RZ a stejně mě to nepustí. Nevíte někdo kde by mohl být problém? |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HARANT Lubos
|
|
|
Tome podle mého jak změníš setup i když ho pak vrátíš zpět tak ti to tam nepustí |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 18:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REGNER Tomas
|
|
|
Tak nakonec pomohl reset turnaje.
Tímto děkuji za rychlý a vstřícný přístup pana vedoucího
To, že jsem to rozstřelil na 3.RZ je věc jiná |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 19:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Set mezi etapou měnit můžeš,nesmíš jej měnit pouze v rozjeté etapě,když padne hra a zažádáš o reset. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so září 25, 2010 20:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
|
|
I Když ještě není úplný konec, tak bych chtěl poděkovat za krásnou a extrémně náročou rallye.. Jak jsem avizval před startem.. na rally jsme se hrozně těšil a moc jsem si jí užil a podiové umístění je mi odměnou za tvrdé tréning i přes dvě stupidní chyby, které nakonec na celkový výsledek neměli vliv..
Gratulace všem bez SR v cíli! byl to boj!
ještě podotknu - poprvé jsem překonal v absolutní pořadí Jindru Kalivodu..
Jinro zase si jel parádě! |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 21:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: Re: Protest |
|
|
GRUNTORAD Franta napsal: |
Zdravím,tak si tak jedu druhou etapu,poslední RZ 26 a první mezičas se mě neukázal,druhý jo,ale v něm jsem nefiguroval jak časem tak ani jménem,a dojedu do cíle a najednou mě to ukáže DNF!!Připočetlo mě to SR za tuhle poslední RZ,a přitom jsem nehavaroval,nevolal díváky,a nebral zkratkama.Je to pro mě docela šok,v životě se mě tohle nestalo!Poslal jsem mail na TR mail přesně podle pravidel a nikdo se zatím neuráčil odepsat proč se tak stalo,nebo prostě s nějakým odůvodněním.Tímto žádám pořadatele aby si otevřeli TR schránku a mrčli na můj problém-mail i s replayem.Díky |
Mily Frantisku,nez tady zacnes psat dopisy o "uraceni" poradatelu, precti si pravidla a zjistis, do kdy ze se resi protesty...nebo ja ti to ulehcim: do tydne po skonceni podniku.
Omlouvam se za absenci diakritiky, pac sedim v hospode a pisu z telefonu. Pivo mi ale vubec nejede, celou dobu dumam, jak jsem toho Fandu poskodil, ze jsem se tim nezabyval hned.... |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: so září 25, 2010 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: poklona |
|
|
reset z hospody? Chlapi, vy jste borci!!!!! Diky za vaší práci!!!!!!!!! |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 21:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONKA Leo
|
Předmět: Re:reset z hospody |
|
|
Milý Pavle Rozhodně si nenech kazit chuť na pivo. Faňa z toho byl trochu zdrcen proto se celkem neobratně vyjádřil směrem k řešení problému. Ale prva psal žádost o reset - a tam jistě uznáš, že týden na řešení by nebyl až tak v pohodě.
Rozhodně bude čekat na vstřícné řešení v rámci pravidel. Taková kravina co se mu přihodila (navíc podle všeho jde o již dříve známý problém) se jistě dá v pohodě vyřešit, protože mu zůstal záznam.
Tak rally zdar a dobré pivo.
A abych nezapomněl:
FRT je váááálec !!! |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 23:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
Předmět: TR RESET |
|
|
Vážené vedení TR, prosím akutně, zda tu někdo jste, omlouvám se za tak pozdní rušení a vím, že je to hlavně moje chyba jet tak pozdě, ale spadlo mi to při načítání první RZty druhé etapy.... mám rozjetý životní závod. Prosím pomozte mi s resetem někdo |
|
|
Zaslal: so září 25, 2010 23:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Hmm, tak nic no Neuvěřitelné. To se snad nedá ten pocit popsat. Bych celé závodění nejradši poslal někam. Zaprvé jsem věnoval hodně času pořádnému nastavení auta. Japonsko mi sedí a vyšlo mi na moje poměry výborně, deváté místo ve skupině a malé rozestupy kolem. Tak jsem dnes perfektně doladil setup na Anglii, kde se nechytám, tak aspoň setupem jsem to chtěl vylepšit.... jenže domácí poměry mi opět nedovolily sednout k tomu dříve než "za pět minut dvanáct konec etapy" a žuch... načítání RZ1 Falstone II a buch do Windows, čtvrthodiny do půlnoci a nulová šance na reset. Je to moje chyba samozřejmě a můžu jen nadávat manželce a dcerce, že mi nedávají jiné možnosti. Snad se nebudou divit, když budu zítra jen nevrlý a naštvaný. Opravdu hrozný pocit. Parádní závod, parádní skladba, parádně nastavené auto a perfektně rozjeto na životní výsledek a snad účast ve Wormově videu... a zase nic a zase nic. To je prostě PECH |
|
|
Zaslal: ne září 26, 2010 0:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
Předmět: Re: TR RESET |
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
Vážené vedení TR, prosím akutně, zda tu někdo jste, omlouvám se za tak pozdní rušení a vím, že je to hlavně moje chyba jet tak pozdě, ale spadlo mi to při načítání první RZty druhé etapy.... mám rozjetý životní závod. Prosím pomozte mi s resetem někdo |
Já myslel, že když to spadne při načítání první erzety etapy, tak ani reset neni třeba a z výpisu turnajů tě to nezmizí?! Vždyť o tom píše i Hrouda, že se kvůli tomu Falstone2 posunul, aby se jel první. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: ne září 26, 2010 0:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Jestli je to tak, tak to je na infarkt . Nejsmutnější na tom je, že kdybych dostal SR 60 min. tak přece jen dostanu asi 2b za 29. místo. Takto, když jsem vlastně do druhé etapy z hlediska pluginu vůbec nenastoupil, budu mít jen DNF a nic
No, ale i v této situaci musím moc pochválit skladbu tratě a doufám, že se v TR2010 ještě něco podobně logického na šotolině objeví a že to nebudou experimenty jak co nejoriginálněji poskládat stávající RZty RBR. |
|
|
Zaslal: ne září 26, 2010 0:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|