Právě je so listopad 09, 2024 14:01
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
to KOZA:
Jak píše Michal, já mám například RBR hned 4x
1. Originál
2. Ostrá, jezdící verze
3. Kopie ostré verze + snow mod
4. Kopie ostré + snow france mod
A problémy nemám žádné Když se jede SM, či SFM, tak si pustím danou verzi a tam si doinstaluji potřebné textury na TR a new sety a jeduuuu On je většinou problém, že když dáš do ostré verze SM,či SFM a pak jej odinstaluješ, tak se změní třeba TrackSettings.ini a pak padají hry, či se vyštění něco jiného... Takhle ale problém mít nebudeš a dnes při velikosti HD se nemusíš ohlížet ani na místo. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út říjen 12, 2010 22:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
SPISAK Stefan napsal: |
BARTA Roman napsal: |
Viz výše edit S S2000 Fiestou to krouhám těsně, skoro to lížu. A nic. |
No hej a ja zas na Šumburku idem uplne u obrubníku bokom.... v tej dedine na konci a i tak dostanem divakov...!! |
Čo to táraš, veď si mal teraz čas 06:54.49... No že ťa huba nebolí
Nie...vážně teraz. Kľudně tu ukážem screen z maxa, že tam nie je žiaden kolízny mesh. |
|
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 22:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
...
- pak si udělej adresář třeba "Blbnutí" a celej obsah té původní vyzkoušené instalace tam přehraj
- na ploše si udělej dalšího zástupce, který bude šahat do adresáře s blbnutím. A tam si měj X pluginů, X tratí z BTB nebo čehosi Bez starosti.
- já mám pak ještě adresář TR.... |
Ahaa, takze muzu mit nekolikero RBR a nevadeji si mezi sebou?
Ja mel za to (nejspis mylne) ze si to nekde (v registrech?) drzi nazev adresare, resp kompletni cesty, ve kterem je RBR nainstalovane a ze to je pak jedina pro RBR pouzitelna cesta.
A tak to mam zatim resene jen tak, ze po nainstalovani RBR jsem tuhle original verzi zaRARoval a mam ji schovanou bokem a v pripade problemu smazu RBR, rozbalim ten RAR a doinstalim auto+nastaveni+trate. |
|
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 0:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Lancer Evo6 je skutečně nevyzpytatelný, to že se ničí brzdy při každym menšim nárazu na zadek, nebo když projedu těsně okolo stromu, ani se ho nedotknu, auto pořád pokračuje stejnym směrem bez změny rychlosti a spolujezdec zahlásí, že odešly brzdy, to už jsem si zvyknul. Ale včera se mi stalo na Cote tohle:Po tom, co jsem s tim prásknul do stromu se mi otevřely dveře, pokračuju dál a najednou náraz do ničeho a auto šlo přes boudu, nevěřícně koukam na replay http://www.youtube.com/watch?v=e0zZ_hptqus (čas u toho crashe do ničeho je zpomalený na 0.5)
Tolik k tomu, kdo myslí, že chyba je v tratích. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: st říjen 13, 2010 11:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MULLER Roman
|
|
|
VANIK Jan napsal: |
Lancer Evo6 je skutečně nevyzpytatelný, to že se ničí brzdy při každym menšim nárazu na zadek, nebo když projedu těsně okolo stromu, ani se ho nedotknu, auto pořád pokračuje stejnym směrem bez změny rychlosti a spolujezdec zahlásí, že odešly brzdy, to už jsem si zvyknul. Ale včera se mi stalo na Cote tohle:Po tom, co jsem s tim prásknul do stromu se mi otevřely dveře, pokračuju dál a najednou náraz do ničeho a auto šlo přes boudu, nevěřícně koukam na replay ... (čas u toho crashe do ničeho je zpomalený na 0.5)
Tolik k tomu, kdo myslí, že chyba je v tratích. |
moc hezký. Jezdim taky EVO, ale 6.5 a zadek to je total pase a cokoliv...je to jak ze skla, to že jsou brzdy věčně KO mi už přijde normální, ale ten model je tak nějak divně poskládanej... občas taky narazim do ničeho (jako ty) |
|
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 11:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRYSTYN Miroslav
|
|
|
Tady to vypadá jako ten otevřený kolizní mesh dveří. Asi fakt změním značku. |
|
_________________ www.kcm-rbr.cz |
Zaslal: st říjen 13, 2010 12:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Roman : ja som nič nepísal, že sa to stalo teraz, ale na tých testoch čo si občas založil.. a na tom mieste asi 3x som dostal divakov a + vo vracaku penalizaciu, že som rezal pričom 4 kolesa boli určite na ceste.
Raz som ti aj myslím písal o tom PM správu a už neviem čo som tam dal replay či screen. |
|
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MULLER Roman
|
|
|
KRYSTYN Miroslav napsal: |
Zajímalo by mě, zda podobný problém má i EVO IX v N4, nebo je to čistě záležitost 6kovýho mišáka... |
|
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 13:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KULHANEK Ales
Založen: 02. 06. 2005 Příspěvky: 197 Bydliště: Mělník (teda malá vesnička u něj:)
|
|
|
No me spis prijde, ze vetsina modelu od polskyho Kazholu ma ten model poskozeni nejakej divokej... |
|
_________________ Aluna
S.A.D.A.C. Motorsport
TR - Mitsubishi Lancer Evo 9 Gr.N4
WCN - Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Gr.A8 |
Zaslal: st říjen 13, 2010 14:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MULLER Roman
|
|
|
Teď takovej dotaz, nejsem žádnej automechanik a autum nijak extra nerozumim, ale pokud vim, tak jak brzdová kapalina tak brzdový čerpadlo je vepředu u motoru, takže mi přijde přitažený za uši, nabourat zadnim spoilerem a odpálit celý brzdy... K tomu mě napadá otázka, sám to nevim, brzdy jsou dělaný jako jeden velkej okruh? To mi přijde trochu jako kravina, protože při představě, že se mi podtlakuje hadička s brzdnou kapalinou do levýho kola a najednou mi přestane brzdit celý auto.... |
|
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 14:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
MULLER Roman napsal: |
KRYSTYN Miroslav napsal: |
Zajímalo by mě, zda podobný problém má i EVO IX v N4, nebo je to čistě záležitost 6kovýho mišáka... |
Do toho ničeho jako i Miry Krystýna sem narazil i s N14 URT |
|
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 15:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MULLER Roman
|
|
|
Mě to přijde, že v momentě kdy se bouchnou dvěře, tak RBR je počítá jako naplno otevřený (takže rozšíří model auta o dvěre do strany), bohužel to už nepočítá zda se dveře jentak otevřely a následně přibouchly, spíš jakože jsou naplno otevřený... v reálu si myslim vyslat to někam s otevřenýma dvěřma tak z nich budou "lítačky" jak v hospodě než aby to otočilo auto popřípadě total ulítnou |
|
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 16:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
OT^2: Když už to Roman načal, maj WRCa vůbec vakuový čerpadlo na brzdách když nepoužívaj posilovač brzd? |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: st říjen 13, 2010 17:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SEKERA Rostislav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
KirK: Určitě nemají. Stejnětak S2000. Ty mají tuším pod pedálem dva brzdové válce pro každý okruh.
+ větší cit na brzdu
+ menší hmotnost
+ nezatěžuje motor
- větší fyzické nároky na jezdce |
|
Zaslal: st říjen 13, 2010 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|