Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Team Rally 2010
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KUCERA Stanislav

Příspěvek Předmět: trat Odpovědět s citátem

tak tomu nerozumim,proc nekdo tuhle trat blokuje a nepusti volne k jezdeni,kdyz sam autor trati to takhle chce,tak to je divne:-(
Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 17:37
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
VONDRA Honza

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Tady něco neklape, kámoš snad založí závod, a kdo pojede, bude pro obnoveví fora. Doufám že nás pojede co nejvíc
Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 20:14
KOZA Ludvik

Příspěvek Předmět: Plugin, forum atd. Odpovědět s citátem

Z diskuse o něco výše vyplynulo, že v uvozovkách "nepřítomnost adminů" není samo sebou.Že to není ani tím, "že by nás neměli rádi", ani tím, "že by nás chtěli zkoušet, ale nějaký vážný důvod to má. Zkrátka nějaký důvod tu je a za a) nám do něj buď nic není, nebo by ten důvod přinesl další zbytečné diskuze atd.

Obnovení fóra není určitě vázané na to, jestli někdo chce, či nechce. Je to určitě z důvodu, že systém musí být změněn. Změněn proto, že forum bylo zakázené, jelikož jsem se tu občas chovali jako divoká zvěř v savaně a opětovné povolení fóra za stávajících pravidel by patrně dlouho nevydrželo.

Tedy to, že založíme turnaj a počtem účastníků dáme najevo, jak moc forum chceme, je hezká, ale dle mého zbytečná aktivita.

Jak mnohokráte opakuji, o záležitosti vím kuový, nicméně myslím, že detektivní úvahou lze na toto přijít.

Admini nás nechtějí trestat, prostě nemají čas a nás je tu jednoduše hóóóóóódně.

Plugin je funkční, turnaje zakládáme,jezdíme, bouráme, pláčeme nad resety a na zbytek hould musíme počkat!!

Ahoj
Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 20:36
BICA Martin

Ludvíku, já si myslim, že změnit status erzety z "pouze pro adminy" na "pro všechny" zas tak časově náročné být nemusí. Hlavně že je čas na upload dema WRC2010. Hlavně postrádám smysl, proč byla vůbec nastavena "pouze pro adminy". Co se týče chování na foru, nepřipadalo mi nijak zdivočelé. Však mají admini a moderátoři páky v podobě černé listiny a banů, mohli tu divou zvěř obdarovat černými puntíky nebo bany a byl by klid. Ale souhlasim, odjet závod za znovuotevření fora je holá zbytečnost.

Příspěvek Zaslal: čt říjen 21, 2010 23:47
CERVENKA Filip

Pochopím, když by to bylo chvíli na zkoušku a hledání chyb pouze pro adminy, ale nechápu, kde se to zadrhlo...

Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 9:56
SCHWARZ Martin

Co takhle založit v Team Rally 2010 nové téma "Všechno, jen ne TR" , tam diskutovat o celým rbr a tady to nechat jen pro TR?
Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 12:31
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ZETAK Dennis

to uz radsej odomknut cele foro
Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 13:28
SPISAK Stefan

SCHWARZ Martin napsal:
"Všechno, jen ne TR"

A tak kde by sme mali diskutovať keď všetko je zamknuté? aj o tomto to hovorí...
Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 15:11
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DOHNAL Michal

Jeto tak, jak řiká Štefan a hodně lidí to podle mě štve, že není otevřené celé fórum, to třeba modifikace, zvuky, tratě, máme rozebírat ve vlákně pro Team Rally 2010, nechápu tohle Rolling Eyes

TR 13, http://rbr.rallyfans.info/crf-cup-challenge --- http://rbr.rallyfans.info/
Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 15:50
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
MIKSOVSKY Jakub

Michale BINGO, taky nechápu proč to rozebíráte ve fóru o TR, kde to akorát plevelí podstatné informace.

I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell!
Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 15:53
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
PETRAS Marek

A kdy tu naposled byla nějaká podstatná informace?

Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 16:21
MIKSOVSKY Jakub

Jak to mám vědět, já těch 29 stránek nepročítal Laughing Laughing

I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell!
Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 16:26
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
UTRATA Lukas

Napíšu to tedy i sem, když tu reaguje fyzikář ... psal jsem to do tématu s fyzikama pro TR, na Ladě S2000 nefunguje zpátečka na šotolině, když jí zařadím, stále se to chová jako neutrál. Tak jestli by se na to dalo mrknout.

Ne že bych s ní teda měl vyjet Wink A odpověď typu, že mám jezdit dopředu mě neuspokojí Very Happy Wink

http://octaviarbrcup.ic.cz
Příspěvek Zaslal: pá říjen 22, 2010 16:53
SCHWARZ Martin

Založil jsem nové téma v IRC 2011. Tam to šlo. Tak se může o rbr a pluginu diskutovat tam a tady to nechat jen pro TR věci.

http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?p=79024#79024
Příspěvek Zaslal: so říjen 23, 2010 10:42
BALOG Martin

Příspěvek Předmět: dárcovství na zakládání turnajů, kdy se mi dostane odpovědi? Odpovědět s citátem

omlouvám se, že píšu sem, ale když jsou veškerá jiná témata na foru blokovaná, tak kam jinam to hodit než sem?!
tento týden, myslím že v úterý, nebo ve středu, to už budou dva týdny co jsem na účet RBR u ČSOB poslal 200kč jako dárcovství, na hrádek, liptákov, příbramky atd.. už jsem psal i Wallymu, ale ten mi neodpověděl, jak jinak, docela dost mě zajímá, kam se jako ty peníze poděly? pro mě 200Kč je poměrně částka, kterou bych užil i jinak, chci odpověď, kde to mám, kdy budu moci zakládat turnaje atd...protože mi přijde dost nespravedlivé, že jiní zakládají jak se jim zlíbí a já tímto nemůžu..Sad s týmem potřebujeme taky trénovat, tak jak?Smile

Balog Martin
manager Mogul Racing Team
Příspěvek Zaslal: so říjen 23, 2010 17:13
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 38, 39, 40  Další
Strana 29 z 40

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme