Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BRUDER Martin
|
Předmět: |
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Asi vim kde je problém řeším |
To je sice Dufsi hezke ale nam to asi moc nepomuže jelikož David i ja jsme měly naplanovaný start nejdele v 9 hod. Kdybych to věděl bylo by mě jasné že musí nominace vypadat jinak protože rally nestihne odjet Tak že se na mě nezlob ale citím se být tímto dost poškozen a SADAC ma tímto ještě před startem rally o nominaci méně |
Naposledy upravil BRUDER Martin dne ne říjen 31, 2010 11:39, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne říjen 31, 2010 11:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
Založen: 19. 10. 2005 Příspěvky: 56 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
No to je asi dost pozdě na řešení problemu když už měla rally davno odstartovat Tohle je dost zavažné pořadatelské zavahaní a rally by se měla odložit na jiný termín |
|
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 11:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Někdo je na trati, takže problém vyřešen |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: ne říjen 31, 2010 11:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
|
Ten 1 už je tam od rána. |
|
_________________ MaraP |
Zaslal: ne říjen 31, 2010 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Problém vyřešen, omlouvám se za vzniklé problémy, ale při úpravě turnaje ke stažení textur jsem udělal chybu. |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: ne říjen 31, 2010 11:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
|
|
|
Nepochybuju o tom že kluci problem odstraní ale nám minimalně jednomu jezdci bude znemožněn start do rally A to se mě hodně nelíbí. Ovlivní to dost vysledky |
|
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Re Bruder: Někdy jsou věci mezi nebem a zemí, které člověk neovlivní a jsme jenom lidi! |
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 11:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
|
|
|
Tome tohle si jako pořadatel nemužeš dovolit napsat. Pravidla platí jak pro jezdce tak pro vas pořadatele a pokud ma turnaj začit v 7 : 00 tak to musite dodržet !!!! Ja taky nemužu odjet rally o 10 min dele po skončení. Měla by se tato posunout o tyden protože pořadatel zasadním zpusobem ovlivnil nebo přímo znemožnil start některym jezdcum !!!! |
Naposledy upravil BAYER Jiri dne ne říjen 31, 2010 12:15, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 12:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
|
|
|
Dost chyb na jednu rally ne?? Už Japan upozornoval na to že textury jsou pozdě a ted další kiks se startem do rally Je toho trochu moc mezi nebem a zemí. Rally by se měla odložit protože jako pořadatele jste udělaly dost zasadních chyb a díky nim dojde k ovlivnění vysledků teto rally |
|
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 12:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Ahoj,já skončil hned v druhé RZ (Falstone) kde mě otočla reklama a letěl jsem přímo na strom,nepochopitelné,ale moje chyba tak co se dá dělat.Jinak se mi zdálo že v anglické RZ jsou původní textury. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: ne říjen 31, 2010 12:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
|
Re Bayer: Sklidni se trošku jo.
To že nefunguje kontrolní součet na jedné rz ze všech co jsou a kvůli tomu to píše nesprávné textury. Příště nic dělat nebudu a bude to lepší. Stejnak vše co jsem udělal bylo jen kvůli tomu abych někoho poškodil jak to tady čtu. |
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 13:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHIMMER Jakub
|
|
|
Jsem první v cíly etapy a musím říct, že textury jsou opravdu velmi povedené a první etapa byla velmi těžká. To, že jsou kvůli nim akorát probémy, je velká škoda a rozhořčení SADACkých je pochopitelné ... |
|
_________________ Mobil1 Racing Team isn´t died!! Never alone!! |
Zaslal: ne říjen 31, 2010 13:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBES Jan
|
|
|
Ano, řozhořčení Sadackých je pochopitelné ale na druhou stranu se na to podívejte z pohledu pořadatelů. To, že je v turnaji chyba se nedá zjistit dříve než turnaj začne. A chyba se prostě stát může. Dufs turnaj opravil a na první etapu zbývá tři a půl dne... |
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 13:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETA Lubos
|
|
|
zas to kluci moc dramatizujete..pořad to je jen hra a proste se chyba stane...textury sou paradní zvlašt v japonsku skoda toho deste nevim proc ale ja mam na originalních a otocenych tratich při dešti strašnou cukaturu... |
|
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 14:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
To, že byly textury později než ve středu, není podle mě chyba a už vůbec né závažná. Při větších změnách tak nejsou někteří ve výhodě, když si je nemůžou několik dní dopředu "najíždět". Jo a anglie má nezměněné textury. A to že závod měl malý zkluz je jistě nepříjemné, ale zase to nedramatizujte. |
|
Zaslal: ne říjen 31, 2010 16:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|