Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Martin
|
Předmět: |
|
|
Prave jsem dojel prvni etapu a jsem velmi spokojen. Mam na mysli skladbu, atmosferu a ostatni souvisejici drobnosti, ktere z toho udelaly moc pekny celek. Tentokrat me to velmi bavilo. Dekuji za moc pekny podnik. |
|
Zaslal: po listopad 01, 2010 22:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HINGAR Jan
|
Předmět: Re: RZ Sipirkakim |
|
|
VANA Kamil napsal: |
Kluci potrebuji pomoci, odjel jsem rbr cup a par testu na TR, pri dojeti do cile na rz sipirkakimu jsem pokazde obdrzel penalizaci 33 s a nevim cim to je, diky za odpoved od vsech!!! |
Tenhle problém jsem měl taky, docela mě to štvalo a kluci z týmu poradili kompletně vyměnit rozpis. Původně jsem měl Millse, teď mam Grosse a vše je ok. |
|
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 6:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
Předmět: TR HSF |
|
|
pár slov k moji HSF Rally:
při pohledu na skladbu sem si řikal.. "tohle by mi mělo sedět!"
Pak jsem si stáhnul textury, které mě ze začátku dost vyděsili(náročností), ale díky volné Neděli jsem je najezdil jak jen se dalo s tím, že v pondělí na to vlítnu..
Na kuráž jsem si dal panáčka. pak druhého.. rozjezdil se na Sipirkakim II a šel na věc.. 1 RZ jako vždy trochu nervozita,ale dobré tempo až jsem se divil, že se mi jede dobře.. dolil jsem panáčka a hurá na další.. také dobré.. všechno se dařilo zajíždet jak jsem chtěl.. jako jedinej jsem se trošku "držel" suvernéního Hoffmanna.. přežil jsem i pro mě neskutešnou RZ Minehaft II a vůbec celou Austrálii! přišlo konečně mokro na které jsem se těšil (asi jako jedinej z S1600 - ale to jsem já.. vždy jdu proti proudu..). 1.morká RZ stahuju hoffmanna! 2 RZ vše dobré (1. split cca -4s před Hoffmannem) a pak sem si štrejchnul zápěstím do klávecnise což mě vylekalo!! (už jsem takhle loni odstoupil), tak že si jí radšji posunu.. tak sundám ruku z volantu (za jízdy) šmátrám po klávesnici a hádejte na jaké tlačítkou jsem došmátral.. ano Windows!! krve by se ve mě nedořezal ještě ted (a to je tak 24h po incidentu..)
Nahlas si řikám o smolaře HSF rally! |
|
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
já už tyhle tlačítka před jízdou radši vyloupnu a po jízdě pak vrátím aby se mi nestala podobná katastrofa.... k tomu není co dodat... asi bych skončil u těch panáčků... |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: út listopad 02, 2010 17:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Protoze mne Win klavesa pred casem postihla take, tak jsem hledal a nasel:
ZDE je ke stazeni RAR fajl, obsahujici dva REG soubory:
Disable_Windows_Key.reg - Vypne "Win" klavesu (resp. vsechny klavesy "navic")
Enable_Windows_Key.reg - Zapne "Win" klavesu (resp. obnovi vsechny tyhle podivny klavesy do jejich vychoziho stavu)
Jako Administrator odklepnout (t.j. naimportovat do registru) prislusny REG soubor a, bohuzel, je potreba se odhlasit a znovu prihlasit (nereaguje to okamzite). To je jedina vada na krase. Jinak to funguje k plne spokojenosti.
Doufam ze se za OT nezlobite. |
|
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 17:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MATUSU Jaromir
Založen: 11. 02. 2007 Příspěvky: 33 Bydliště: Všemina (ČÍNA)
|
|
|
no mi se to nestává hraju rbr nějak jinak že si můžu v průběhu cokoli dělat na pc stopne se mi to, ale jak sem to dokázal??? sám nevím |
|
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 19:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAMSA Petr
|
Předmět: kláveska |
|
|
To já raši, když jezdím, tak si sundávám klávesku ze stolu úplně. Mám vedle stolu ještě jeden menší tak vždycky skoncí tam |
|
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 19:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
MATUSU Jaromir napsal: |
no mi se to nestává hraju rbr nějak jinak že si můžu v průběhu cokoli dělat na pc stopne se mi to, ale jak sem to dokázal??? sám nevím |
Tak to ti závidím. Tohle bych chtěl taky |
|
|
Zaslal: út listopad 02, 2010 19:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Chtěl bych napsat pár slov k první etapě HSF Rally. Pro mně opravdu výborný výsledek, na mokru jsem zajížděl časy s top jezdci. Tak nevím, zda to mokro tak vypustili a já jel na krev, nebo mi to na mokru jde. Každopádně můžu děkovat štěstěně anebo asi mně nakazil Pták. Na Noikeru II jsem praštil v docela vysoké rychlosti spolujezdcem o strom, ten to přežil a odneslo to jen uchycení PP tlumiče. Totéž se stalo v menší rychlosti na Pirce a ve výsledku to bylo jen 20% na karosérii a 51% na uchycení PP tlumiče. Situace zcela připomínající Ptákovu legendární 307. No, snad jsem si vybral štěstí za spoustu menších ťukanců, které skončily hůř.
Chci opravdu pochválit textury. Sice to bylo velmi náročné na oči - jak jsou ty stromy najednou hodně průhledné, tak to prostě táhne oči. Ale kompletně je ta rally krásně sladěná do jednoho rázu, tj. anglického a to se při kombinaci zkoušek ze tří zemí jen tak hned nevidí. Doufám, že se mi bude dařit i v druhé etapě a konečně se jednou dostanu do top ten. |
|
|
Zaslal: st listopad 03, 2010 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Hodně zajímavé, chtěl jsem si zajet a píše mi to nesprávné textury.... |
|
|
Zaslal: st listopad 03, 2010 17:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Hmmm...už je to OK, ale stejnak to dopadlo jak dopadlo... |
|
|
Zaslal: st listopad 03, 2010 18:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Ahoj kluci v A8. No druhou etapu to vypadá na pěkný souboj chlapci. Už se moc těším jak to celé dopadne! Přeji všem hodně štěstí! |
|
Zaslal: st listopad 03, 2010 21:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
No doufám, že na to moc nedupnete chlapci, ať vám stačím Je to pěkně nabouchané, to se mi líbí Díky za to |
|
|
Zaslal: st listopad 03, 2010 21:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVOTNY Pavel
Založen: 22. 06. 2007 Příspěvky: 65 Bydliště: Mladá Boleslav
|
|
|
Hmmm 5 sekund ztráta a jsem až 4tý no to je mazec Už se těším na 2 etapu. GL všem |
|
Zaslal: st listopad 03, 2010 21:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|