Právě je st listopad 06, 2024 19:44
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKL Tomas
|
Předmět: |
|
|
Udělejme tedy test, každý ví jak nastavit WRC a hlavně imprezu, tak dejme závod s impre 06 s setupem z 05 a pak turnaj s setupem 06 pasivy jen prostě doladěný auto z original fyziky 06 a pak se uvidí jestli jsou tam rozdíly, tímhle by se to taky vyřešilo!? |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt květen 11, 2006 11:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Udělejme tedy test, každý ví jak nastavit WRC a hlavně imprezu, tak dejme závod s impre 06 s setupem z 05 a pak turnaj s setupem 06 pasivy jen prostě doladěný auto z original fyziky 06 a pak se uvidí jestli jsou tam rozdíly, tímhle by se to taky vyřešilo!? |
Co když to udělám a schválně pojedu s Impou06 pomalejc ?
Ne, sorry, sranda...nastavení bych nechal vystavit - to i to, ať se jede se stejným |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 11:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
myslím že by se nejprve měl každý zamyslet sám nad sebou jestli ho těší tímto spůsobem deklasovat ostatní jezdce ...
všechno se prostě hlídat nedá .. a spoléhá se na FÉROVOST LIDÍ COŽ JE JAK VIDNO FAKTOR KTERÝ JEDNOZNAČNĚ SKLAMAL ... |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Radovan
Založen: 16. 04. 2005 Příspěvky: 35 Bydliště: Šternberk, okr. Olomouc
|
|
|
tahle diskuze je o ničem. Subaru 06 je prostě o něco málo lepší než jiná auta, ale není to žádný propastný rozdíl. Nebojte, brzy se ukáže, že vyhrát se dá i s jiným autem. Je to hlavně o nastavení. Bohužel nastavit Subo je velmi jednoduché, protože funguje celkem dobře i na default. Zato u ostatních aut je to o testování a o těžké dřině. já nikomu nic dokazovat nemusím. jedu pro zábavu a pro svoji vlastní radost. Takže když porazím na RZ subaráky, tak mě to opravdu hřeje..... Bohužel někteří velmi kvalitní jezdci, kteří by mohli být rychlejší něž subaristé na jiném autě odcházejí právě k Subaru. NECHÁPU!!! |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
KOZAK Radovan napsal: |
tahle diskuze je o ničem. Subaru 06 je prostě o něco málo lepší než jiná auta, ale není to žádný propastný rozdíl. Nebojte, brzy se ukáže, že vyhrát se dá i s jiným autem. Je to hlavně o nastavení. Bohužel nastavit Subo je velmi jednoduché, protože funguje celkem dobře i na default. Zato u ostatních aut je to o testování a o těžké dřině. já nikomu nic dokazovat nemusím. jedu pro zábavu a pro svoji vlastní radost. Takže když porazím na RZ subaráky, tak mě to opravdu hřeje..... Bohužel někteří velmi kvalitní jezdci, kteří by mohli být rychlejší něž subaristé na jiném autě odcházejí právě k Subaru. NECHÁPU!!! |
Ale jo, ja to chapu. Ono je tezky odolat novym, lepsim hrackam, a pokud je ta hracka "zadarmo", tak proc po ni nesahnout? A temhle lidem proste nevysvetlis, ze jezdis s lonskym Pazoutem 307 ze sentimentalnich duvodu pac fandis Gronholmovi
Ale je fakt ze pristi rok asi prejdu na Fabku a pocitam ze na sprinty budu sedlat dvoukolku, konkretne Fiestu. |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
Ale jo, ja to chapu. Ono je tezky odolat novym, lepsim hrackam, a pokud je ta hracka "zadarmo", tak proc po ni nesahnout? A temhle lidem proste nevysvetlis, ze jezdis s lonskym Pazoutem 307 ze sentimentalnich duvodu pac fandis Gronholmovi
Ale je fakt ze pristi rok asi prejdu na Fabku a pocitam ze na sprinty budu sedlat dvoukolku, konkretne Fiestu. |
já třeba přemýšlel, že jestli se pojede Euro, tak bych si osedlal Fabii kit - když jsem koukal jak s ní jezdil Emil Nádhera. A to já tyhlety řvoucí potvory nemusím |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Tímto na špatné větvi fóra posílám pozdrav kubrtovi |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKŮ Petr
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
OFF-TOPIC! smazat
Tak jsem prihlasil focuse a doufam, ze to rozchodim .
A k tomu nastaveni subaru, me se nejlip jednoznacne jevila Xsara, tam s defaultem to jelo jako kule. Jina auta krome N jsem zatim nezkousel a nemam s nimi najeto vic nez 20km. Je mozny ze to s focusem zariznu v prvni zatacce, ale zkusim ten rozdil... |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
Je ja jak jsem se registroval na MCR, tak jsem se zapomnel odhlasit.... Takze ten minulej prispevek jsem psal ja... |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
JANKŮ Petr napsal: |
OFF-TOPIC! smazat
A k tomu nastaveni subaru, me se nejlip jednoznacne jevila Xsara, tam s defaultem to jelo jako kule. Jina auta krome N jsem zatim nezkousel a nemam s nimi najeto vic nez 20km. Je mozny ze to s focusem zariznu v prvni zatacce, ale zkusim ten rozdil... |
Je tam možnost opakování, což jsem nevyužíval - nevědomky Ale s Xarou jsem ještě nejel, no její fyziku vyzkouším v porovnání taky |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 12:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
JANKŮ Petr napsal: |
OFF-TOPIC! smazat
na to jsem hrozně zvědavý jak to dopadne |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 13:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZAK Radovan
Založen: 16. 04. 2005 Příspěvky: 35 Bydliště: Šternberk, okr. Olomouc
|
|
|
Velmi dobrý nápad Vašku, večer si to odjedu. Ovšem je velká pravděpodobnost, že každý bude nejrychlejší právě s autem se kterým jezdí pravidelně a má na něj tutíž nejlepší nastavení. |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 14:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: default |
|
|
Kazdej by, mel krome toho svyho vozu co jezdi, jet default. |
|
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 14:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Velmi dobrý nápad Vašku, večer si to odjedu. Ovšem je velká pravděpodobnost, že každý bude nejrychlejší právě s autem se kterým jezdí pravidelně a má na něj tutíž nejlepší nastavení. |
Dik za pochvalu
To, ze clovek bude mit jeden cas lepsi vadit nebude - to se srovna prumerem. Ja treba budu mit asi nejlepsiho toho Pazouta |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt květen 11, 2006 14:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|