Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANICEK Milos
|
Předmět: |
|
|
Ad EVO 6,5 A8, je to jen změna sněhového podvozku, takže sety na šotolinu a asfalt můžu používat i nadále? |
|
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GARAZIJA Radek
|
Předmět: Fiesta S2000 |
|
|
Kubo moc se nezapojuji do diskuze , ale už mě to fakt štve . Prosím vás o uvážlivější nasazování nových fyzik a modelů , protože to co předvádíš-te je něco úžasného . Carlsbad rally po 1.etapě - změna modelu . Jako argument řekneš , že to byl nejvodnější termín a pak to v neděli uděláš znovu . Děláš si znás srandu , nebo co to má být ?!! Já nechci snižovat tvojí práci . Všem co se tomu věnujou skládám poklonu , ale nebylo by lepší nejdřív to probrat , vyslechnout si názor ostatních a pak to teprve použít ? Hezký den . |
|
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
Včera mi Garyson poslal upravenou fyziku a model a poprosil mě, abych to dal na plugin. Co na tom chceš probírat?
Opravy modelů a fyzik jdou nasadit pouze ve chvíli kdy není s vozem nikdo na trati, to pro mě znamená ráno před odchodem do práce. Proto jsem změny udělal v týdnu, kdy jsem měl ráno chvilku času.
U eva není třeba nic dělat se setupy měly by fungovat nadále všechny včetně sněhových. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GARAZIJA Radek
|
|
|
Co na tom chci probírat ? Když to jde udělat v neděli ráno tak proč to děláš v úterý , kdy je rozjetá TR . |
|
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKSOVSKY Jakub
|
|
|
ráno to šlo, protože jsem si natáhl budík a blbec vstával dřív. Mno už to neudělám. |
|
_________________ YARGH! / KirK
Don´t Panic............Douglas Adams
Mirek kecá
I Got A Fever, And The Only Prescription Is More Cowbell! |
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
A to ti to Radku dá opravdu tolik práce?přehodit jeden blbý model.dneska se to nelíbí tobě,kdyby se nasadila jindy,nebude se to zase líbit jiným. |
|
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 12:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
A je to už poslední model fiesty? Aby jsme nedělali skiny každý týden.
EDIT: Je udělaný template na ten nový model fiesty? Tak Templates je , akorát já ho mám počmáraný nápisama PAINT, tak musím chvilku počkat. |
Naposledy upravil SCHWARZ Martin dne út leden 11, 2011 5:13, celkově upraveno 2 krát
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: ne leden 09, 2011 14:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
skin z te fiesty co je na pluginu ted pasuje na fiestu co jste s ní jeli druhou etapu TR. je te defacto stejný model s opravenými chybkami |
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 14:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GARAZIJA Radek
|
|
|
JANAC Ondrej napsal: |
A to ti to Radku dá opravdu tolik práce?přehodit jeden blbý model.dneska se to nelíbí tobě,kdyby se nasadila jindy,nebude se to zase líbit jiným. |
Ondro ! Já nemluvím o přehazování modelu , to je to nejmenší . Věřím , že tobě to nevadí , když jezdíš Opel Corsa S1600 . Asi mě nechápeš , ale to nevadí , necháme to být . |
|
|
Zaslal: ne leden 09, 2011 16:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Nešlo by něco udělat s Cliem R3? Stačí bouchnout zadkem do svodidla a převodovka je v pytli.
EDIT: repair.ini ovlivňuje jen čas na opravu v servisu? Nastavení je jako u S1600. Občas mě to dokáže pořádně otrávit. |
Naposledy upravil SCHWARZ Martin dne st leden 12, 2011 10:55, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: st leden 12, 2011 2:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VEVERKA Lukas
Založen: 24. 08. 2009 Příspěvky: 406 Bydliště: Nošovice u F-M
|
|
|
no nevim, všechny kazholacký modely jsou Někdy jak z porcelánu.
na joux plane II jsem zažil 2 extremy:
1)narazím v 150km/h předkem do začatku svodidel asi kilometr nebo dva po startu, autu nic není a jedem dál
2) o pár km dále pozdě zareaguju na vracák ale podřadim a zabrzdím tak že auto "naštestí" jen otře svodidlo ( rychlost asi nějakých 30km/h ) ale najednou slyším že to vypadá na poškozenou převodovku no ale myslim že to je v modelu a ne ve fyzice takže to může ovlivnit jen kazhol |
|
Zaslal: st leden 12, 2011 9:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
To SCHWARZ Martin: V místě, kde je vrstva paint máš dělat skin. Na nic čekat nemusíš. Přemaluj tu vrstvu na bílo, nebo nad ní udělej novou bílou a máš čistý bílý template! |
|
Zaslal: st leden 12, 2011 11:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Otázka Pro Kubu Mikše , prosím tě proč se mi v turnaji nezobrazí Honda Civic R3 když v turnaji je povolená ? Když se na pluginu podívám jestli je povolena tak na ní kliknu aby mě to hodilo na auto a stáhl znova ale jak si mě to odkazuje na Suzuki SX4 WRC nebude to tím ? |
|
Zaslal: ne leden 16, 2011 13:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBES Jan
|
|
|
Zdar všem,
sháním fyziku na Fiestu S2000 se kterou se jela Carlsbad rally. Byla to jenom nějaká provizorní a teď už je ke stažení jiná. Kdo má ať pošle na můj mail jan-dobes@seznam.cz
Díky
Edit: tak problém vyřešen. Díky Michalovi Paláskovi |
|
Zaslal: čt leden 20, 2011 19:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Nevím na kterém místě fóra se na toto ptát, tak to píšu sem, snad správně. Neřešil náhodou někdo problém s Mitsubishi Lancer Evo VII a padání hry ? Zkoušel jsem to včera doma, kde jsem kvůli tomu několikrát RBR přeinstalovával (Win7) a taktéž teď v práci (Win XP). Pokaždé stejný problém, hra při jízdě s Evo VII padne při pokynu odstoupit, nebo taktéž při dojetí a pokusu o nahrávání základny. |
|
|
Zaslal: st březen 16, 2011 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|