Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETERA Jirka jun
|
Předmět: |
|
|
mimochodem taky děkuju Michalovi Streitovi u mě jedno stažení a 2x sem to poslal dál
už se těším na druhou etapu, tak jak dlouho ne!!!! už aby byla sobota a já to mohl odjet |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: po leden 24, 2011 19:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHIMMER Jakub
|
|
|
Taky musím poděkovat Michalovi za odkaz, hodil se a ušetřil mi mnoho času |
|
_________________ Mobil1 Racing Team isn´t died!! Never alone!! |
Zaslal: po leden 24, 2011 20:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KREMEN Martin
|
|
|
KOZA Ludvik napsal: |
Aháá, tedy jste potvrdili mou správnou domněnku. SF a Sm instalovány s TR nemají s tracksetings.ini nic společného, (pouze mění soubory v psyhics rbz odpovídajícím způsobem a celý soubor taky zálohují) ale závod TR kontroluje tovární nastavení tracksetings ini.
Tzn. potíže obvykle mají ti, kdo jakýmkoliv způsobem laborují s různejma instalátorama všeho možného před samotným TR.
díky za rychlou odpověď.. |
Omyl, takto to určitě není. Já mám extra instalaci jen pro TR kde jsou instalovány výlučně jen TR textury, nic nepovoleného pro plugin neinstaluji do žádné z mých instalací, a přesto se mi to tentokrát stalo také (poprvé co TR jezdím). Některá letošní TR instalace to musela nakoponout. |
|
|
Zaslal: po leden 24, 2011 22:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Tady na pluginu jsou fyziky , origo, SM, SF . Otevřete a měňte jen physics.lsp soubor, každý má jinou velikost.
http://rbr.onlineracing.cz/index.php?act=download&cat=15
Tady je originál tracksettings.ini + tracks.ini
http://www.ulozto.cz/7553401/trackseting-ini-zip
Já mám zálohu origo tratí,když je problém ( teď mi zrovna padla Sikakama II) překopíruju trackseting.ini a soubory tratí (teď 10-16 finské), nainstaloval jsem otočenky, zapomněl znova nahrát TR textury, počkal na 2 reset(nesprávné textury) , nainstaloval TR textury , vyzkoušel v shaku přesné nastavení počasí z turnaje a šlo to. Jednoduché
Origo tratě mají asi 2,3Gb , víc nepotřebujete.
Sníh nemám rád, ale docela mi to šlo
Zdar ve II etapě
PS: nezapomeňte pak dohrát všechny ostatní tratě. Můžete mít zálohu tracksettings.ini i se všema tratěma, ale na otočenky je nejlepší origo |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: po leden 24, 2011 23:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
Michale, jak kousek vejš píšeš, že TR nezapisuje nic do tracksettings, tak to bude asi blbost, protože krom TR v podstatě nic nejezdim a už vůbec nic neinstaluju a taky mi to hlásí tu samou chybu jako jiným uživatelům.
EDIT: Jo, tak možná je to už z loňské TR. To se omlouvám. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: út leden 25, 2011 16:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KREMEN Martin
|
|
|
Aha, tak to se musim taky omluvit, letošní instalaci jsem myslím vyrobil od-instalováním loňských balíčků TR 2010, a Tracksetting se asi neobnovuje. To bude tím. Tak sorry, jestli jsem se někoho dotknul |
|
|
Zaslal: st leden 26, 2011 18:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAMSA Petr
|
|
|
Michale ale jestli se letos TR neupravovala tak jak je možné, že jsem taky musel použít tracksettings Michala Streita? Já jsem totiž RBR začal jezdit až o prázdninách 2010 a první závod TR jsem jel KCM rally 2010... |
|
_________________ Tux Rally Team
RBR Forum |
Zaslal: st leden 26, 2011 19:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Martin
|
|
|
Každá instalace nové tratě Vám mění tracks.ini a tracksettings.ini Jo a taky děkuji Michalovi za tracksettings.ini |
|
Zaslal: st leden 26, 2011 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAMSIK Daniel
|
|
|
Nejak blbne upload fotek nemuzu je tam dat....nejaka chybka na webu?? |
|
|
Zaslal: čt leden 27, 2011 23:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
jo, máš to napsaný ve vláknu Team Rally 2010. Mělo by to fungovat zase během dneška. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: pá leden 28, 2011 8:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Poděkování |
|
|
Děkuji pořadatelům za hezkou rallye. Jako jediná čistě sněhová soutěž se mi moc líbila. Navíc bych řekl, že finské tratě jsou co do pádů a potíží asi jedny z nejstabilnějších.
Díky moc |
|
|
Zaslal: pá leden 28, 2011 11:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Dlouho jsem se držel něco o tomto podniku nenapsat, ale prostě pár čárek sem čmrknout musím. Myslím, že tato soutěž je již od pořadatelů připravena jen jako splnění povinnosti. Vzhledem k tomu, že sněhových RZt je málo je na takové rally potřeba udělat pro spestření něco jiného. Zde se neudálo nic.
Druhá věc - 4 RZty v kuse a pak pouze 30 min. servis je bez debaty příliš. Já sám osobně jsem jel první etapu na mé sněhové poměry velice čistě, bez karambolů, bez bariér. Pneumatiky vepředu maximálně 28 % a vzadu max. 48%. Přesto jsem nestíhal opravovat tlumiče a jiné poškození a do druhé a třetí sekce jsem musel vždy vyjíždět s mírným poškozením tlumičů. A to by se stávat nemělo. Pokud někdo jede naplno a neštve se s tím, pak musí logicky platit neopraveným autem. Ale pokud jedete zcela opatrně a čistě a přesto je auto poškozené, je něco špatně.
Na druhou stranu mám z toho závodu poměrně pěkný pocit co se týče samotné jízdy. Snad poprvé jsem projel bez problémů oba směry Autiovaary a i jinak se mi jelo pěkně. Škoda že se pořadatelé více nesnažili udělat tento závod pestřejší. |
|
|
Zaslal: pá leden 28, 2011 14:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: KIZZ |
|
|
Povinnost splněna, dobře splněna..
Navíc, pokud se nepletu, 4RZ a 30m servisu je takový TR standard, což? Neviděl jsem snad podnik, kde by to bylo nějak zásadně často méně. |
|
|
Zaslal: pá leden 28, 2011 14:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|