Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
UTRATA Lukas
|
Předmět: |
|
|
1. etapa je i za mnou. Dal jsem do toho vše a zatim to vypadá dobře. V druhé etapě to ale bude ještě velmi těžké, je za námi plno střelců. Jinak zatim to vypadá dobře, skoro všichni zatim bez SR a na nadějných pozicích. Jen tak dál. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: so únor 19, 2011 10:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Pěkně pěkně |
|
_________________ re:member |
Zaslal: so únor 19, 2011 10:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HATLE Pavel
|
Předmět: WCN SWEDEN |
|
|
Taky v cíly.Až na jednu boudu na poslední rz jsem nějakou větší chybu neudělal,ale na střelce ve předu nemám nárok Jedou fakt dobře a hooodně rychle |
|
|
Zaslal: so únor 19, 2011 16:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Taky hlásím cíl,pohybuju se tam,kde by mě to v životě nenapadlo,tak snad to dovezu. |
|
Zaslal: so únor 19, 2011 17:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
taky hlásim cíl,ale bylo tam dost chyb a crashu..vubec se nedá stíhat tempu co jedou vepředu...sníh zrovna nemusim a už jsem se ho najezdil dost,doufám že po druhý etapě už dlouho sníh nepojedu..navíc mám horečku,což taky neni moc dobrý...GL těm co ještě nejeli |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: so únor 19, 2011 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANAC Ondrej
|
|
|
tak já cíl nehlásím,strom byl proti.omluva týmu,příště se polepším |
|
|
Zaslal: so únor 19, 2011 18:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Zdar,tak já se přidám ke kolegům švestkařům.Nám se jelo parádně,pouze poslední RZtou jsme si to trochu zkazili,ale v druhé etapě ještě zaberem.Ty čtyři poláci předemnou mě fakt deprimujou,doufám že je Ondra s Kubou ještě potrápěj,všem co dojeli gratulace a těm co pojedou držíme palce. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: so únor 19, 2011 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Zdarec hoši sory ale nebavilo mě to , vůbec mi to nešlo trošku jsem ztačil pak přišli hodiny a už to bylo a už jsem to kurvil jedna báseň a na jedné rz v posledni sekci jsem dělal troje hodiny v jedný rz , sory ale neba mě to už abych ten sníh zkočil a pak to začne |
|
Zaslal: so únor 19, 2011 23:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Mám to za sebou. V druhé etapě o5 jen jedny hodiny, ale tempo asi nebylo až takové jaké bych potřeboval na udržení pozice, hlavně na sikakamě, která se jede 2x a na autiovaře klasicky nebudu stíhat, tam ten čas není takovej jakej by byl třeba.
Jinak pozor, RZ 16 - škola, RZ 18,22 - škola 2, ta je opravdu zrádná, tak na to bacha
Pak bych vás chtěl ještě požádat, když budete mít chvilku, můžete už začít uploadovat replaye z 1. etapy, kdo jste se umístil na nějaké RZ v TOP5. Udělal jsem pro jistotu seznam, snad jsem něco nepřehlédl:
HEJTMANEK Pavel - RZ10
RESL Jan - RZ3,4,5,6,7,8,9,10
MORAVEK Jan - RZ11
NEZVAL Adam - RZ2,6
HOFFMANN Jakub - RZ2,3,5,9
HRBACEK David - všechny RZ
STREIT Michal - RZ2,3,5,8
BAYER Jiri - 4,7,11
A závěrem přeju hodně štěstí všem, co ještě bojují o body. Pojďte na ně!!! |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: ne únor 20, 2011 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BORKOVEC Jirka
|
Předmět: cau |
|
|
zdravim takze sem to dojel krome prvni RZ kde sem hodil 2x boudu to bylo dobry takze jedeme na ne |
|
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Já sem out, ale kluci jsou předemnou, takže snad o body nepřijdem... celá soutěž pro mě nebyla dobrá... ted mě stáhla krajnice zadek auta a šlo to přez střechu, sice na kola, ale převodovka out... Držim palce zbytku teamu |
|
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 11:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Tak jsem to taky dotáhl Druhá etapa byla z mé strany kapánek rychlejší, jsem spokojen. Výsledek sic nic moc, ale na mě je to dobré. Lukas jel skvěle, co jsem koukal. Tak hodně štěstí ostatním |
|
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 12:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HATLE Pavel
|
Předmět: WCN SWEDEN |
|
|
Tak jsem se taky dotrápil do cíle.Opět jedna bouda a poslední dvě sekce s autem na sračku Snad už ten sníh na dobro letos sleze |
|
|
Zaslal: ne únor 20, 2011 23:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Pánové, omlouvám se, ale asi nebudu moct odjet druhou etapu z časových důvodů. Budu se snažit udělat vše pro to, abych to odjel, ale vzhledem k tomu, že jsou předemnou tři rychlejší Nkaři z ČR nebude tato ztráta pro tým nějak tragická. Samo, odpad hlaste, kdyby bylo fakt nejhůř, tak to snad odjedu někdy pozdě v noci. Díky za pochopení |
|
_________________ re:member |
Zaslal: po únor 21, 2011 10:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAK David
|
|
|
Tak mužu nahlasit, že jsem to taky dotlačil do cile. Škoda že to Milan Ostrovsky rozvěsil, ale ještě tam ve třídě máme duo Janů tak se snažte, ja ve třídě nebudu asi lepší jak 15tý... |
|
|
Zaslal: po únor 21, 2011 10:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|