Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
No pěkný.
WRC - Barvík
A8 - Hrbáček, Bruder, Bayer, Streit
N4 - Útrata
S1600 - Hoffmann
Všichni uvedení buď poslali rpls pozdě, nebo ne všechny co měli. Musí bejt nahraný do 24 hodin po skončení rally. |
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Hlavně, že to tu Lukas psal už po první etapě... |
|
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Stejně to je blbost... člověk co to odjede hned první den ( druhou etapu) nemůže tušit jak dojede celkově a nejde prostě zajistit, že během 24hodin se dostanu k počítači kde mám .rpl Vidím to tak, že prostě dojedu a nahraju všechny .rpl a je mi fuk jak to dopadne. Teď se mlátím do hlavy, protože kdybych to odjel, mohl jsem být třeba před Jirkou Borkovcem a mohl sem dovést body. Jenže přišli nějaké nečekané události a já se prostě ktomu nemohl dostat. Sem pro, aby byly upraveny pravidla a čas pro upload .rpl byl prodloužen. |
|
_________________ re:member |
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
Jo,je to pravda na hlavu postavené,už ten počet rpl,co jsem musel odeslat mě docela prudil a ještě to muset stihnout nejpozději 24h po skončení závodu je trošičku silné kafe.Asi by s tím měl pořadatel něco udělat,protože nejsme zdaleka jediní a takto se jim nato za chvilku každej vykašle. |
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 11:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Kromě toho bych chtěl vidět toho borce, co všechny ty záznamy kontroluje. Tomu jednoduše nevěřim.
Lukáš to sice psal, ale v seznamu je taky. |
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 12:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Těch borců co kontrolujou replaye je více, patří k nim i Kuba Schimmer za ČR. Ale stejně je to blbost. Prostě nikdo si nemůže být jist, že se během 24h dostane ke svým .rpl k uploadu. To je šibeniční termín jak prase |
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 12:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BAYER Jiri
Založen: 19. 10. 2005 Příspěvky: 56 Bydliště: Hrádek nad Nisou
|
|
|
RPL sem nahral dnes to pravidlo s rpl je postaveny na palici ale budiž když k tomu však přidam jednodení termín je to pro mě nerealizovatelny tak že v tomto případě s tímto turnajem končím sorry ale nemam čas na to kontrolovat všechny rz a svoje pozice v nich do jednoho dne po rally
Tak že pokud se nic v tomto bodu nezmění tak příště jezdit nemusim stejně bych byl mezi vyloučenyma |
|
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 15:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARVIK Lada
|
|
|
Omlouvám se týmu. Za prvé jsem nepočítal s tím, že bych se někde umístil a za druhé tohle pravidlo vymyslel asi nějaký nezaměstnaný . Já mám práce docela dost a skutečně termín 24 hodin je nesmysl. Alespoň tak jako v TR třeba 3 dny. Bohužel nevlánu angličtinou, a nebo možná naštěstí, protože co bych jim napsal by asi nebylo hezké. |
|
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 15:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHIMMER Jakub
|
|
|
To je fajn, že se to dozvídám tady, že půlka týmu, který zastupuju v komisi je disklalifikována. Evidentně ty komisaři budou hodně platný... To je škoda, kdyby na to komisařský fórum někdo psal, tak bych to mohl nějak řešit, ale je to tam mrtvý, každopádně můžu zkusit "vylobbovat" změnu pravidel ohledně času na odeslání replayů, ale to už nám teď nepomůže... |
|
_________________ Mobil1 Racing Team isn´t died!! Never alone!! |
Zaslal: čt únor 24, 2011 17:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
The rules are the same for everyone, but if the RC has decided to extend the deadline for the replays (eg another 24 hours), I'll change the rules.
Ok, tak můžeš začít lobovat, předpokládám že RC jsou traťoví komisaři. |
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 17:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Hoši omluva ale toto pravidlo je holý nesmysl ! Bohužel jsem se dřív k rpl nedostal než dneska a to že se to nahrává do 24 po zkončení závodu jsem jak si nevěděl ale když jsem dneska odepílal rpl tak jich tam teda ze špičky moc posláno nebylo , ale jako toto pravidlo by chtělo dost zásadně zmenit do poslední chvíle není nic jistýho a druhej den si na to nemůže každý vzpomenout podívat se jak jsem zkončil a podobně to prostě nejde ale kluci sorky |
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 17:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Jinak LuckOut to asi taky nevěděl když psal dneska aby sme na ty rpl nezapoměli |
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ANTONI Jan
|
|
|
Lukáš je bohužel pracovně pryč a tipuju, že rpl nemá v "malým" pc sebou |
|
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARVIK Lada
|
|
|
Ještě jednou se omlouvám a chci e zeptat. Mám ten rpl. posílat? Myslím, že už to nemá cenu, protože pravidla platí tak jak jsou i kdyby jsme si změnu vydupali pro příště. Ale pokud se to nezmění, nezaručuju, že se to nebude opakovat někdy příště. Už tak je pro mně z pracovních důvodů dost šibenice ten časový harmonogram, který je podle mně špatně postavený a ještě si uprostřed pracovního týdne myslet na kontrolu výsledků a odeslání rpl. je někdy nad možnosti některých, zvláště pracujících lidí. A to už vůbec nemluvím o tomto konkrétním závodě za použití snow modu. Tady má kontrola zkracování smysl jen na škole, jinak to považuju za nasmysl a možná by mohl manager podat protest. Není tato možnost? |
|
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 19:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARVIK Lada
|
|
|
Tak jsem to poslal. Ono mi to nic neudělá, ta minuta. Ale řeknu vám, je to opravdu hrzná pitomost. Jednou jsem nakoukl do první pětky ve třídě a tak šlo o jeden rpl. Třeba nám to napoprvé odpustí . |
|
|
Zaslal: čt únor 24, 2011 20:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|