Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
DEJMEK Vaclav
|
Předmět: |
|
|
Moc pěkná rally. Akorát, snad po sto metrech RZ1, jsem přišel o brzdy. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: st březen 09, 2011 20:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
Předmět: Frontline |
|
|
Zaráží mě, že je tady i po dojezdu 1.E tak málo příspěvků. Chci poděkovat tvůrcům velmi povedených textur a taky Petrovi Vodičkovi (FRONTLINE) za pomoc při spouštění TR v 1.E! Petře, díky moc. |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt březen 10, 2011 10:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANHARA Michael
|
Předmět: RESET |
|
|
Zdravím všechny závodníky. Včera jsem jel první etapu TR a na Pírce II 9RZ při průjezdu letmým cílem mi hra spadla. Cílový čas jsem dostal ale byl jsem kvalifikovaný jako NEDORAZIL DO ČASOVÉ KONTROLY. Podle pravidel jsem musel odeslát replay - ale když spadne hra tak se mi nikdy replay neuloží. Chtěl jsem se zeptat zda se někdo s tímto už setkal a dále by mě zajímalo kdo z S1600 na vlchku na Pírce II rozbil auto při průjezdu cílem. Já osobně mám problém se tam vůbec vyškrábat.
Doufám že mě za tento příspěvek nebude kamenovat
|
|
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 10:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODICKA Petr
|
|
|
to Mirus: není zač, když vím tak poradím . Snažil jsem se dávat základní (nepadací) kombinace počasí, ale holt každé PC funguje trošku jinak. Spíš to padalo překvapivě jinde než na tom Sipiru 2.
A přeju všem hodně štěstí do druhé etapy! |
|
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 13:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
Předmět: Re: RESET |
|
|
VANHARA Michael napsal: |
Zdravím všechny závodníky. Včera jsem jel první etapu TR a na Pírce II 9RZ při průjezdu letmým cílem mi hra spadla. Cílový čas jsem dostal ale byl jsem kvalifikovaný jako NEDORAZIL DO ČASOVÉ KONTROLY. Podle pravidel jsem musel odeslát replay - ale když spadne hra tak se mi nikdy replay neuloží. Chtěl jsem se zeptat zda se někdo s tímto už setkal a dále by mě zajímalo kdo z S1600 na vlchku na Pírce II rozbil auto při průjezdu cílem. Já osobně mám problém se tam vůbec vyškrábat.
Doufám že mě za tento příspěvek nebude kamenovat
|
Nehledě na to, že poškození se snad ukládá spolu s časem ne? Takže pokud má někdo čas zapsaný, tak by snad neměl být problém s poškozením? Nebo se mýlím? |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: čt březen 10, 2011 16:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Filipe, není to tak. právě tohoto pár jedinců občas využilo, auto dobité,projelo se cílem a pak se "přivodil" pád hry. Dostal se reset a auto bylo na další RZ jako z továrny
Jinak do cíle na Pirce II dojedu s vysavačem v pohodě i na suchých gumách na vlhku....jako teď v TR. |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt březen 10, 2011 18:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Je to tak jak píše Zajíc. Toto byl důvod zavedení tohoto pravidla. Poškození vozu se bohužel neuloží v době průjezdu cílovou fotobuňkou, ale až při ukončení RZ a načtení servisu. |
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 11:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Aha. Ale v tom případě, je prakticky nemožné doložit replay, ne? Který se vlastně uloží až ve stejnou chvíli jako poškození a tudíž by to potom byl status nenastoupil do následující RZ... Nebo to někdo už dokázal doložit? |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: pá březen 11, 2011 12:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JURICA Stanislav
|
|
|
Zdravím,
měl bych takovou otázku. Strašně mi teď padalo RBR, což může potvrdit Michal Šenk za počet resetů, tak jsem mezi 1. a 2. etapou přeinstaloval RBR, neuvědomil jsem si, že přijdu i o replaje z první etapy. Jelikož mám šanci na TOP10, když to nerozbiju, tak budu muset odeslat replaje ke kontrole, což bohužel nepujde z první etapy a RZ 13 :/ patrně mě čeká pentle, ale nešlo by třeba dodat Vámi náhodně vybrané replaje z druhé etapy?? Trochu hloupý dotaz, uznávám, ale chci se zeptat... třeba do cíle ani nedojedu.... díky za odpoveď |
|
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 16:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: frontline |
|
|
Ahoj, chtěl bych poděkovat za hezkou rallye. Hezké textury! To jaro bylo opravdu motivující.
Nakonec jsem si rallye užil.
díky |
|
|
Zaslal: so březen 12, 2011 10:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JURICA Stanislav
|
|
|
JURICA Stanislav napsal: |
Zdravím,
měl bych takovou otázku. Strašně mi teď padalo RBR, což může potvrdit Michal Šenk za počet resetů, tak jsem mezi 1. a 2. etapou přeinstaloval RBR, neuvědomil jsem si, že přijdu i o replaje z první etapy. Jelikož mám šanci na TOP10, když to nerozbiju, tak budu muset odeslat replaje ke kontrole, což bohužel nepujde z první etapy a RZ 13 :/ patrně mě čeká pentle, ale nešlo by třeba dodat Vámi náhodně vybrané replaje z druhé etapy?? Trochu hloupý dotaz, uznávám, ale chci se zeptat... třeba do cíle ani nedojedu.... díky za odpoveď |
Tak tenhle problém za mě vyřešila grafická karta na RZ16 .... |
|
|
Zaslal: so březen 12, 2011 11:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Jakub
|
|
|
Přidávám se k odpadlíkům Nepřálo mi štěstí a dlouhodobé problémy s RAM a restartováním PC se zrovna projevily, bál jsem se toho dlouho a teď se to stalo. kdybych to rozbil, neměl bych vztek, bohužel se to stalo na startu a reset nedostanu. Nejvíce mě mrzí, že mi to zkazilo sezónu a teď už nemám chuť na RBR. Technika poprvé zaslobyla a zrovna, když jsem v té nejlepší formě. Píšu to pro zajíémavost soupeřům, aby si nemyslely, že jsem s tím praštil. Tomu se říká marné snažení achjo...
Skoro bych zapomněl poděkovat pořadatelům za skvělou skladbu a překrásné texstury. Hodně pěkná rally FRT |
|
|
Zaslal: so březen 12, 2011 11:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VANHARA Michael
|
Předmět: reset |
|
|
SENK Michal napsal: |
Je to tak jak píše Zajíc. Toto byl důvod zavedení tohoto pravidla. Poškození vozu se bohužel neuloží v době průjezdu cílovou fotobuňkou, ale až při ukončení RZ a načtení servisu. |
Ahoj Michale,
tak jsem odstartoval do druhé etapy s pentlí 15minut a hodilo mě to do servisu s poškozeným vozem z první etapy. Pneu 50 procent , 1 procento převodovka a 1 procento těsněné pod hlavou. Samozřejmě jsem auto mohl opravit jen na úkor penalizace.
Tak nevím - asi nějaká chyba v programu.
Jinak dík organizátorům za pěknou skladbu a textury. Šotolina mi sedí a na závod jsem se těšil. Škoda toho výpadku. |
|
|
Zaslal: so březen 12, 2011 19:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
opravovat 1% převodovku a 1% těsnění bylo zbytečny to by si měl ale vědět na rychlosti ani chovaní auta by si takto malé prakticky žadné poškození nepoznal |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: so březen 12, 2011 20:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|