Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
Sorry týme, nezvládnul jsem rychlou levou přes horizont kousek za startem Prospectu. Šel jsem do ní moc rychle a vynesla mě do protisvahu a ten mě hodil na druhou stranu do stromu. Ptáku a Kubo, musíte to dát! |
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 11:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Já sem taky out... musel sem to odjet s kocovinou a bylo to znát. Tak snad příště se už zadaří. Držim palce |
|
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
POUSTKA Vaclav
|
|
|
Pozor na druhou RZ Prospekt,klouže jako kráva.Já jel svoje a jsem v cíli,časy nic moc. |
|
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
čáo. Chlapáci sorráč, pc mě včera nepustilo na start a už nebyl čas to řešit. Omlouvám se. |
|
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 12:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Zdar, tak sem to dovezl, výkon stál za ho*no, hodně nehod, dvakrát diváci, né-li víckrát, několikrát auto na sračku... No hnus, ale dovezl sem to, odpad je velký, bohužel taky dost čechů.
A jedna taková malá výtka Nkařům co to odjeli. Příště napište do fora že jste to rozstřískali... Kdybych věděl, že ste oba odpadli ( Dohny, Jirka Borkovec), tak zvolním... To sem pak čuměl na Bobcích 2 že jste venku a já tam měl zaseklou dvojku
Tak Adame s Romanem, je to na Vás, zatím sme to dojeli do cíle jen já a Feltrin... Ten chlap je magor co má snad cihlu na plynovém pedálu... |
|
_________________ re:member |
Zaslal: ne březen 13, 2011 14:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BORKOVEC Jirka
|
Předmět: cau |
|
|
omlouvam se ze sem nenapsal ale prisel sem az tedka tak ja sem to nedojel a omlouvam se teamu nejak to moc klouzalo a ja sem to nezvladnul a skoncil ve strome moc se omlouva |
|
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 15:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAK David
|
|
|
Musím se všem omluvit, ja zkoušel tahat ve 2 etapě a bohužel jsem nastolené tempo neunesl... Venca Poustka u nás ve třídě skvělý odpovědný výkon. |
|
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 15:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
REZNICEK Jakub
|
|
|
Moc se omlouvám, ale neustál jsem to. Kopnul mě břeh a poškodil jsem auto, nemělo to cenu. Nějak se mi zde nedaří, slibuji zlepšení pro příště. |
|
|
Zaslal: ne březen 13, 2011 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEINER Pavel
Založen: 06. 03. 2005 Příspěvky: 151 Bydliště: Příbram(Obecnice)
|
|
|
tak jsem to nedotah...to mira čech: už si zbyl s kubou jenom ty,tak to zkus dotáhnout do cíle |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team driver
ŽÁDNÝ VANTY A Z KOPCE VYHAZUJ..... |
Zaslal: po březen 14, 2011 16:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Zdravím , tak hlásím cíl druhé etapy bez jakýkoliv komplikací , tak že by to na první místo mělo vyjít tak jak jsem slíbil , tak poďme do nich , jinak jsem myslel že druhý etapa komplet na suchu a příjdu do turnaje a ono vlhko mokro vlhko vlhko tak mě to celkem dost překvapilo a chvíli jsem na to koukal ale jinak dobrá rally pro mě až na volání diváku v první etapě |
|
Zaslal: po březen 14, 2011 17:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
|
|
Zdar,no já to dotah,ale co mě čekalo na Mančaftu asi v půly RZ to bych vám nepřál vidět.Najednou se mi zasekl plyn v nejvyžších otáčkách, tak jsem sundal nohu s plynu a jen brzdil.Samozřejmě se mi to stalo při nájezdu do pravé čtyřky a než jsem to volantem zachytil,už jsem letěl ze stráně.PTD ani nebudu komentovat,ta byla celá na plnej a taky v jednom vracáku jsem šel přez boudu a diváci.Škoda pokles o tři příčky.
Problém je že nevím co se mi s G25kou děje.Vlezl jsem pak do šejku a vše v pohodě.A ještě jedna divná věc,během dvou dní mi to 3x spadlo,2x v IRC a jednou WCN.To bylo radosti po TR a teď taková studená sprcha. |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: út březen 15, 2011 9:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Zkus nainstalovat ze stránek logitechu nejnovější ovladače... měto dělalo něco podobného... ale plyn se mi zasekl na tak nízké poloze, žte zas auto nejelo.. měl sem ho na reklamaci... ale pomohli až ovladače |
|
|
Zaslal: út březen 15, 2011 11:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
Hlasím cíl i druhé etapy. Snažil jsem se co to šlo a myslím, že se mi celkem dařilo. Škoda kluků ve třídě, že odpadli, ale Vašek Poustka je spolehlivým výkonem nahradil! Uvidíme jak to nakonec skončí. Mometálně jsem ve třídě 5. a Vašek 7. Teď jdu pro jistotu nahrát replaye abych na to potom nezapoměl. |
|
|
Zaslal: út březen 15, 2011 17:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
|
Do piče.....já jsem mohl skončit 3.celkově!!!!
Jednou se mi to na brzdách spakovalo mimo cestu, kde se samozřejmě 1m od cesty nevyhrabu a pak na Mineshaft obdoba jak v TR mezi klády, na té rovině mi to začlo plavat a opět jsem se nevlezl mezi stromy! Škoda, že mi to nedělá v shakedownu....to je pak těžký...do piče.
Mám odesílat nějaké replaye? nemám náladu to studovat.... |
|
Zaslal: út březen 15, 2011 19:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARVIK Lada
|
|
|
Ptáku ty seš ale vů. . Tak nakonec já jako nejhorší z týmu jsem to jakž takž dotáhl. Skladba trati byla pro mně opravdu výběr toho nejhoršího co tam mohlo být. Jel jsem to jen z povinosti a úplně bez náboje. Ani jsem se o nic nesnažil a časy tomu odpovídaly. Snad to bude příště lepší u nás všech. |
|
|
Zaslal: st březen 16, 2011 9:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|