Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: bisane |
|
|
Stefane,mel jsem stejny problem a staci dat do hry uplne novy maps a doinstalovat vse potrebne nove trate +balicek a vse by melo byt ok,u me to zabralo,jestli je nemas tak jsi hru nainstaluj nekam jinam nez ji mas,vytahni nove maps a zase odinstaluj,melo by to pomoci,hodne stesti! |
|
|
Zaslal: so březen 26, 2011 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
Předmět: |
|
|
Hmm,já dnes jel Bis II asi 3x a vše na mokru,či vlhku a pád žádný Problém bude nejspíše v instalaci různých "vychytávek" úpravou zvuků a podobných věcí Možná rozdílný Z.Fix ... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so březen 26, 2011 19:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Já měl ted problém doje Škoda Cup. Spadlo mi Frazier wels 1 i 2 a nakonec i PTD. V shaku to třeba šlo a online ne. Přes RBRdll to nakonec nešlo ani v shaku, ikdyž jsem otočenky instaloval třeba 5x. Takže jsem jel přes r..b..r.._sse. Když jsem chtěl jet shake Fida, tak problém i na Cote přes rychlou rally. Nakonec jsem zjistil, že mi někam zmizel z.dll z \plugins a proto to nejspíš padalo |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: so březen 26, 2011 21:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Mohu jednu vlezlou otázku na tvůrce textur Že nebyla kukuřice na polích je O.K.,ale v březnu rozkvetlé šeříky a třešně |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: ne březen 27, 2011 10:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANKU Roman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
DEJMEK Vaclav
|
|
|
U nás na jihu teda stromy ještě nějakej čas nepokvetou Zatim pořád ještě přes noc mrzne. |
|
_________________ lu.cifer
RT--WRC-- |
Zaslal: ne březen 27, 2011 18:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
Předmět: Re: Bissane 2 |
|
|
GABOR Stefan napsal: |
Nechci nikoho urážet nebo krityzovat, ale fakt nechápu proč se sem pořád (nechci být sprostý) dává Bissane 2. A ještě na mokru. Jak jsem se na Fido Rally těšil, tak se mi to ted zhnusilo. TATO TRAT PADA. Tak pro Boha proč se to používá do turnajůtohoto formátu. |
No my když jsme testovali tak nám to nepadalo. Ale pak nedávno to začalo padat... A dokonce i mě a to jsem na ni několikrát jel, i online. Nechápu to... A proto jsem napsal Šenkovi jestli mi dovolí úpravu a chtěl jsem místo Bisanne 2 dát Bisanne 1. Tedy jen úprava směru. Na textury to nemělo vliv. Ale nepovolil mi to. A odůvodnil mi to tak že s padáním to není tak hrozné... Prostě člověk se snaží udělat kvalitní soutěž a když najde chybu ještě před startem tak mu nedovolí ji opravit...
Jinak u nás už je teplo, prostě Fido svět Takže už kvetou šeříky a třešně. |
|
Zaslal: ne březen 27, 2011 23:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Bissane a počasí |
|
|
To s Bissane 2 není dobré, reakce vedení mě zaráží. Nicméně nerozumím pozadí pořádání soutěží až takto do hloubky a nemám tedy odvahu se pustit do kritiky.
Počasí klasicky jarní mi vůbec, vůbec nevadí. Ba právě naopak. Osobně mám zimy jako takové ( té opravdové) plné zuby a ačkoliv všechny zimní textury v TR byly úchvatné, ty jarní na FIDO rallye jsou úžasné právě tím jarem.
.. prostě přišlo jaro a i když se zatím v reálu zdržuje, máme ho alespoň v TR
|
|
|
Zaslal: po březen 28, 2011 9:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
URBAN Rostislav
|
|
|
Hlasím že mi to teď na Bisane 2 v polovitě tratě spadlo.A to se mi ještě nikdy nestalo ,bohužel všechno je někdy poprvé.Co se dá dělat,nic,ale jinak,textury se mi líbí.díky. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport |
Zaslal: po březen 28, 2011 11:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
URBAN Rostislav
|
|
|
Michale,máš samozřejmě pravdu,nevím proč jsem napsal 2,ale nic na tom nemění,že mi to bohužel spadlo.Ale beru to sportovně,zkusím 2 etapu,snad to bude v pohodě,dřív jsem s tím neměl problémy,tak snad to byla jen ojedinělá chyba. |
|
_________________ S.A.D.A.C. Motorsport |
Zaslal: po březen 28, 2011 13:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
Mám takový lamácký dotaz. Jak je možné, že někdo má na "nočním" Hrádku (a asi i jiných tratích) černý pruh před autem a někdo ne? Podle fotogalerie vidím, že Jiří HAZE má světlo všude, já když jsem to jel, tak cca 3 m okolo auta mám jen tmu, takže se strašně blbě projíždí některými místy... Nemůže někdo prozradit, čím se to dá změnit? |
|
|
Zaslal: po březen 28, 2011 21:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
klimecky : ja to mam tiez a tiez sa mi to nepaci no ale tak co uz |
|
|
Zaslal: po březen 28, 2011 21:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Tak jsem se poradne ani nerozjel a Fido Rally pro mne skoncila - v posledni zatacce pred cilem 1.RZ jsem vletel do betonovych bloku.
Safra, nejvic mne mrzi ze jsem si ani nezajezdil. |
|
|
Zaslal: po březen 28, 2011 22:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|