Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RESL Jan
|
Předmět: |
|
|
Zatím taky cíl etapy,ale tyhle tratě opravdu nemusím,hlavně pak Fraizer a Greenhills,moje dvě nejneoblíbenější šotoliny.Ani nemluvím o tom,že sotva jsem se rozjel tak konec. |
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 3:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Tak hlásím cíl s odřenýma ušima , sonová a první sekce super v posledni sekci první rz Diamont II a najel jsem si blbe na skok ještě v tý rovině a dělal jsem spoustu salt nechal jsem tam 16 s auto bylo poničené ale celkem to jelo , a na poslední rz jsem zatáhnul a dostal jsem se zpět na první místo tak že uvidíme kam se posunu jinak servis ještě že byl 90 minutový páč opravy mě vyšli na ňákých 85 minut |
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 17:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Sorry hoši, zase jsem to nedal. Cítil jsem se dobře, tlačil jsem na to a docela to šlo, ale na druhým Diamondu II jsem ten sjezd byl nějak moc rychlej a v tej pravej dole jsem byl širokej a kamen zadkem... |
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 20:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STREIT Michal
|
|
|
Předem se omlouvám celému týmu. Ale prostě nějak nemám chuť a čas RBR. Ještě když se jedou ty letecký tratě. Já jsem opět nedojel. Na Sosně to celkem šlo až na jedny hodiny. A pak přišel Diamond II tam jsem myslel, že nedojedu ani do cíle ( Subo furt skákalo ze strany na stranu asi špatný setup ) A pak přišel Fraizer a tam jedna díra ukončila moje trápení: předek šel na doraz a pak byl katapult třesně na strom. Jestli je nějaký termín na výměnu jezdců, tak dejte někoho místo mě!! |
|
|
Zaslal: pá duben 01, 2011 22:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
Založen: 13. 05. 2006 Příspěvky: 552 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
První etapa rovněž za mnou, ve středně rychlém až rychlém tempu. V A8 jsme na tom dobře, takže Davesino jdi do toho po hlavě. |
|
Zaslal: so duben 02, 2011 7:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Bez treningu, ale chytl sem dobrý tempo tak sem jel max co je ted v mich silách.. Prozatím 4. flek.. ale nepočítal bych že se takhle zadaří i v druhý etapě, takže at to radši nějak dobře sjede i Honza Morávek a bude to v pohodě... Reslík i David moc pěkně |
|
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Ahoj kluci, tak hlásím cíl. Jel jsem celou dobu neskutečnou hranu, někdy jsem snad byl i za ní ale zatím jsem druhý..... Uvidime jak to pujde ve druhe etapě. Snad to nějak dojedu. GO CZECH GO GO GO!!! |
|
Zaslal: so duben 02, 2011 16:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEK Jan
Založen: 03. 12. 2007 Příspěvky: 170 Bydliště: Třebíč / Nymburk
|
|
|
I já jsem zvladl první etapu, i když reset jsem dostal až půlhodiny před jejím koncem. Prozatím 9. ve třídě. Myslím že se to povedlo. Všem hodně štěstí do etapy druhé!!! Go Czech GO!!! |
|
|
Zaslal: so duben 02, 2011 23:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
|
|
|
Druhá etapa odjeta, spíše pomalejší tempo. Hlavne Greenhills II a Prospecty mi moc nešly. Jinak ok, Rukawa v A8 namontoval další 2 turba. Tak pojďme na to hoši. |
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 8:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BORKOVEC Jirka
|
|
|
zdravim tak sem dojel druhou etapu a to sem jel spis na dojest a povedlo se dojel sem to a sem celkej spokojenej uividi se jak pojedou ostatny hosi preju hodne stesty jo a Karel je hodne dobre podle miho |
|
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 14:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Čáo. Také jsem to dovezl. Časy snad nejsou až tak špatné. Dneska mě to moc nebavilo |
|
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 15:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
Tom a Méďa v cíli tak že mužu jet hranu a uvidíme jak to dopadne Parada kluci |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: ne duben 03, 2011 16:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUNCL Karel
|
|
|
Přesně tak Marťas, rozbal to co to půjde. |
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Tak hlásím cíl! Kyona jsem sice nepředjel, ale druhý flek snad udržím! Pojdme hošiii GO GO GO!!! |
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 17:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
|
Taky hlásím cíl , uvidím jestli to bude na první místo stačit udělal jsem pokaždý chybu na grenhilsu II v obouch průjezdech , po první venku a polo hodiny a v druhým bouda ale snad to výjde GO CZECH GO |
|
Zaslal: ne duben 03, 2011 18:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|