Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VNOUCEK Mirus
|
Předmět: |
|
|
PETER Marek napsal: |
Vnouček Mira> Kdyby sis prošel tohle vlákno, najdeš link na soubor opravující tuto chybu. Je vydán ve stejném příspěvku jako odkaz na stažení textur. |
Marku, já to zjistil až dnes, že Šnek vydal jakousi opravu.... |
|
_________________ Kizz-me WRT..... www.kizz-me.cz
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt duben 21, 2011 12:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No tak pane řidiči, ale to jste šílenec , jezdit rally bez správného rozpisu, který si zajistíte na seznamovacích jízdách a když Vám nedají správný itinerář, tak to reklamovat ... to by Vás ani neměli pustit do závodu ne |
|
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 13:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
No tak pane řidiči, ale to jste šílenec , jezdit rally bez správného rozpisu, který si zajistíte na seznamovacích jízdách a když Vám nedají správný itinerář, tak to reklamovat ... to by Vás ani neměli pustit do závodu ne |
.
Japane, já budu reklamovat rozpis a Ty zase mlhu . Já si za to můžu sám a za tvoji mlhu můžou špioni, kteří ti jí nenahlásili.... |
|
Řekli mi:"jsi starej, tak budeš jezdit starýma autama" a od té doby válčím s A8 . Už to není pravda. Mládnu, takže krotim mladou tridu R5 |
Zaslal: čt duben 21, 2011 13:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ale to se pletou, nám ji špioni nahlásili, ale hlásili, že tam pořadatelé dělají nějaké chemické pokusy, že tam není lautr vidět a že je to o krk tam jet. |
|
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 13:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VNOUCEK Mirus
|
|
|
Nehořela zrovna ta chemička? pořadatele do toho netahej, neporuší větru, dešti...ani mlze tedy... |
|
Zaslal: čt duben 21, 2011 13:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=T8pOT1XoXwI
Moje krize které vyustíly i jedním crashem no.... |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: čt duben 21, 2011 16:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Pak že Evo nic nevydrží |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: čt duben 21, 2011 17:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Děkuji pořadatelům za Montek Rally. Jak jsem již v tomto vláknu psal, je to pro mne zcela oprávněně vrchol sezony. Počasí na prvních dvou RZtách druhé etapy bylo zcela super. Večerní RZty první etapy se mi líbily též moc, akorát snad v Hroudovanech II při západu slunce by to chtělo v některé složce světla ubrat trošku zelené, protože prach od kol byl nazelenalý. ALe to je v celku kosmetická záležitost.
Závod jsem si celkově užíval, ačkoli jsem musel jet spíše hlavou. Ale ono to snad ani na takových tratích jinak nejde. Pro mně parádní výsledek. Díky též za celou sezonu TR 2010 a těším se již teď moc na další. |
|
|
Zaslal: ne duben 24, 2011 23:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HOFFMANN Jakub
Založen: 19. 04. 2008 Příspěvky: 288 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Poděkování |
|
|
Děkuji pořadatelům za mimořádně hezkou sezonu. Každá rallye byla něčím zajímavá a textury neměly chybu.
Ještě jednou DĚKUJI |
|
|
Zaslal: po duben 25, 2011 11:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z Montek rally odesílejte RZ5 Šourkov a RZ20 Šourkov 2. Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 27. 4. ve 23:59. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po duben 25, 2011 23:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Žasnu nad tím, co Vám ty auta vydrží... Měli bysme zavést HANS, aby vám po takové šupě aspoň praskly obratle, když ne auto. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: út duben 26, 2011 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
Mne vzdycky fascinuje jak tam vsichni udelaji kotrmlece, hodiny a buhvico jeste, a pak si dal vesele odjedou (pokud to rovnou neproleti) zatimco ja se tradicne zapichnu na necem naprosto trapnym:
http://www.youtube.com/watch?v=fi0kFn7KK_0
(prvni je celne do stromu, ale pro prilisnou pomalost z toho nastesti nic nebylo. Druhy, okolo 1:04, je drobny, na prvni pohled neskodny, vylet mimo trat ze ktereho se ale uz nedalo vratit zpet. Ani jedno by na vysledcich stejne nic nezmenilo, ja jezdim vseobecne pomalu)
Jinak cela Team Rally byla super. Pro mne je to asi nejlepsi podnik s nejlepsi pripravou na celem pluginu (toho myho obcasnyho frflani si nevsimejte ).
Kazdopande ta latka je od Vas nasazena asi dost vysoko kdyz clovek kouka jak se s tim perou jine turnaje. |
|
|
Zaslal: út duben 26, 2011 18:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Penalizaci 10 minut za nedodání replayů ke kontrole obdrželi: Dan Krčma, Tomáš Mikl, Jiří Kyselý a Michal Juren (všichni WRC) |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: čt duben 28, 2011 14:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|