Právě je st prosinec 25, 2024 8:45
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: |
|
|
NEMEC Michal napsal: |
Jo to je pravda, bylo nekde napsane ze se textury musi pouzivat?Je to vyuzvani bugu hry?
A to druhe, nejak si nemuzu vzpomenout kdy jsem tohle rekl, jak jsem ti jiz rekl dozvedel jsem se to po rallysprintu wales. |
je jasné že si nevzpomínáš .. |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NEMEC Michal
|
|
|
OLSON Mike napsal: |
NEMEC Michal napsal: |
Jo to je pravda, bylo nekde napsane ze se textury musi pouzivat?Je to vyuzvani bugu hry?
A to druhe, nejak si nemuzu vzpomenout kdy jsem tohle rekl, jak jsem ti jiz rekl dozvedel jsem se to po rallysprintu wales. |
ne .. je to použití nepovolené modifikace trati viz PRAVIDLA .. |
Obavam se ze je to spis nepouziti povolene modifikace. |
|
_________________ mikeee, Subaru WRT
Vitez - RBR MCR Rally 05/06; 12h,24h Daytona(09,11); 12h Sebring(09,11); 24h LeMans(09) ; Druhej - 24h Nürburgring(09) |
Zaslal: po květen 15, 2006 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Skorpion
|
|
|
FRIC Miroslav napsal: |
Vasek: Ovsem pristup poradatele byl mel byt taky jiny. Protoze psat jen tyhle naprosto obecne a nic nerikajici vety nejde.
Mike Olson: Prosim Te, prestan psat jen takovehle narazky, jako poradatel se musis ke vsemu vyjadrit jednoznacne a srozumitelne. To znamena, pokud prodlouzis termin MCR, tak proc? Protoze nekdo je zavisly na Tvem pripojeni? Kdo? Na zaklade jakeho pravidla? Jak se v dane situaci zachovas Ty, kteremu tim plyne vyhoda v moznosti dokonceni souteze (jak jsem pochopil z predchoziho)? Co budes delat nyni se zadosti o prodlouzeni trvani turnaju treba proto, ze u nekoho kvuli bource nejde tyden proud? Jak k tomu prijde kdokoli, kdo z nejakych podobnych duvodu nejel neco drive?
K te Impreze, proc jsi napsal jen vetu, ze Impreza 06 je zakazana od pristiho podniku bez jakehokoli vysvetleni? Pozdeji sice prislo a s nim prislo i odhaleni toho, ze jsi s nepovolenym setupem jel taky. Otazka zni, proc jsi to nenapsal sam? Rozhodne uznas, ze tahle situace nijak neprida Tve vaznosti tady.
Zbytecne si skodis zpusobem jakym komunikujes. Skoda, udelal jsi toho pro MCR strasne moc, tak proc si kazit jmeno? |
Bohužel se toho neudělalo dost .. protože jinak by se těmto problémům předešlo ...
k impreze ... myslím že každý ví proč je zákaz použití .... |
Vycerpavajici odpoved asi na 10 otazek... Kazdy presne vi jak bylo vse mysleno... ale to je jedno, jine to uz nebude. |
|
_________________ Skorpion (Petr Janků)
|
Zaslal: po květen 15, 2006 15:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
citace: |
Bohužel se toho neudělalo dost .. protože jinak by se těmto problémům předešlo ...
Miku, to je teda odpoved...
Nemuzu mluvit za ostatni, ale o te veci s Imprezou jsem se dozvedel az tady na foru, az po tom, co jsi ji zakazal. Nikdy jsem s ni zadny turnaj nejel, nemel jsem jak na to prijit. [/quote] |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po květen 15, 2006 15:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
Skorpion napsal: |
Vasek: Ovsem pristup poradatele byl mel byt taky jiny. Protoze psat jen tyhle naprosto obecne a nic nerikajici vety nejde.
Mike Olson: Prosim Te, prestan psat jen takovehle narazky, jako poradatel se musis ke vsemu vyjadrit jednoznacne a srozumitelne. To znamena, pokud prodlouzis termin MCR, tak proc? Protoze nekdo je zavisly na Tvem pripojeni? Kdo? Na zaklade jakeho pravidla? Jak se v dane situaci zachovas Ty, kteremu tim plyne vyhoda v moznosti dokonceni souteze (jak jsem pochopil z predchoziho)? Co budes delat nyni se zadosti o prodlouzeni trvani turnaju treba proto, ze u nekoho kvuli bource nejde tyden proud? Jak k tomu prijde kdokoli, kdo z nejakych podobnych duvodu nejel neco drive?
K te Impreze, proc jsi napsal jen vetu, ze Impreza 06 je zakazana od pristiho podniku bez jakehokoli vysvetleni? Pozdeji sice prislo a s nim prislo i odhaleni toho, ze jsi s nepovolenym setupem jel taky. Otazka zni, proc jsi to nenapsal sam? Rozhodne uznas, ze tahle situace nijak neprida Tve vaznosti tady.
Zbytecne si skodis zpusobem jakym komunikujes. Skoda, udelal jsi toho pro MCR strasne moc, tak proc si kazit jmeno? |
Vycerpavajici odpoved asi na 10 otazek... Kazdy presne vi jak bylo vse mysleno... ale to je jedno, jine to uz nebude. |
co chceš slyšet ?
impreza nejde kontrolovat ... proto resp jde ale vytahování a kontrola setupů je práce pro sekretářku na plný úvazek .. |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
citace: |
Miku, to je teda odpoved...
Nemuzu mluvit za ostatni, ale o te veci s Imprezou jsem se dozvedel az tady na foru, az po tom, co jsi ji zakazal. Nikdy jsem s ni zadny turnaj nejel, nemel jsem jak na to prijit. |
[/quote]
jasný .. |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 15:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
|
|
Skorpion napsal: |
z mé pozice pochop že nemůžu mluvit konkrétně ale obecně . |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 15:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
co chceš slyšet ?
impreza nejde kontrolovat ... proto resp jde ale vytahování a kontrola setupů je práce pro sekretářku na plný úvazek .. |
Spis podle meho pro ne moc slozity software |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 15:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
JANDAK Jakub napsal: |
co chceš slyšet ?
Super Mame tu dobrovolnika? Nebo, je aspon nekdo ochotnej sepsat co vsechno a kde kontrolovat? |
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: po květen 15, 2006 16:24 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petik
|
Předmět: Pneu bug |
|
|
Kdyz se tady tak hezky hadate, tak co bug kdy musite treba jet jednu mokrou RZ na slickach a timto bugem ji klidne odjedete na mokrejch pneu? |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
KORAL Vaclav napsal: |
JANDAK Jakub napsal: |
co chceš slyšet ?
Super Mame tu dobrovolnika? Nebo, je aspon nekdo ochotnej sepsat co vsechno a kde kontrolovat? |
Jako dobrovolnik se klidne hlasim Pokud bude zajem z vasi strany, muzem se domluvit... |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Nechapu... Jak to jde provest? To jako, ze mas natvrdo slicky, ale nejak to jde osulit a jet na mokrych? |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po květen 15, 2006 17:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OLSA Mirek Site Admin
|
Předmět: Re: Pneu bug |
|
|
Petik napsal: |
Kdyz se tady tak hezky hadate, tak co bug kdy musite treba jet jednu mokrou RZ na slickach a timto bugem ji klidne odjedete na mokrejch pneu? |
tak se to v tabulce mezičasů vypíše |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Petik
|
Předmět: Mezicasy |
|
|
Kdyz jsem toto psal Wallymu, tak jsem to zkousel primo pres plugin (off-line) a nebylo to tam videt. |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
Předmět: Re: Mezicasy |
|
|
Petik napsal: |
Kdyz jsem toto psal Wallymu, tak jsem to zkousel primo pres plugin (off-line) a nebylo to tam videt. |
A neni to pak treba jeden z duvodu, proc se nejezdi MCR offline Teda aspon co ja vim, tak se nejezdi offline, snad sem se nesekl |
|
|
Zaslal: po květen 15, 2006 17:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|