Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: tr |
|
|
jen takova mozna hloupa otazecka,musime posilat fotky vsichni znovu a nebo se daji pouzit ty lonske??diky jo a nejde se mi ani prihlasit na strankach TR,to musim taky registrovat znovu?? vzdyt by stacilo poslat jen penize a ID a je to,diky za odpoved |
|
|
Zaslal: pá červenec 22, 2011 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CECH Mira
Založen: 16. 02. 2008 Příspěvky: 113 Bydliště: Hodkovice n/M
|
Předmět: |
|
|
Ahoj,taky jsem se divil proč se nedají použít ty fota z minulé sezony,ale asi je to tak že je jednoduší,když si dá malou práci každý z nás,než velkou jeden pořadatel.No nic,zas se domluvím s fotografem jménem samospoušť a pošlu hurvínka |
|
_________________ Míra Čech - Maximálně si užívám RBR a maximálně se snažím aby si RBR neužívalo mě. |
Zaslal: so červenec 23, 2011 0:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
Založen: 01. 04. 2008 Příspěvky: 77 Bydliště: Doloplazy okr.Prostejov(momentalne UK)
|
Předmět: tr |
|
|
no nevim,me prijde ze pro poradatele je to vice prace timto stylem,je prece jednodussi ze vsem co uz licenci meli z lonska a poslou penize letos,tak jen tu licenci prodlouzim a nemusim se prehrabovat ve 300 novych zadosti a fotek,ale samozrejme to je na nich,jinak pro me to neni problem udelat to znovu,tak zatim cau |
|
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 8:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MECHURA Lukas
|
|
|
Pojedu TR poprvé a chci se zeptat a jednu maličkost,profil na TR stránkách si mi aktivuje až pošlu peníze?Díky za odpověd |
|
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 14:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ROJEK Jakub
|
|
|
Nechtěli byste vrátit bodovací systém zpět jak byl kdysi, např. v TR09? Prvních 20 z každé skupiny? Takhle jak to je teď tak boduje i jezdec který má SR... V jednom podniku jsem si všiml že jeden jezdec získal 1 bod za 30 místo a to měl 50min SR!!! Myslím si že by 20 jezdců z každé skupiny úplně stačilo. |
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 17:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Ještě mám poznámku co se týče těch několika polí se jménem... U každého fieldu je malé modré "íčko", které značí nápovědu, a po najetí kurzorem je zde vysvětleno co je třeba vyplnit. Zkuste je prosím číst a respektovat. Díky |
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 20:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HATLE Pavel
|
Předmět: PLUGIN |
|
|
Ahoj,rád bych letos s vámi ostatnímy bojoval o body v TR,ale bohužel mám už dlouhou dobu velký problémy s pluginem.Mám antivir od O2 a ten my ho po instalaci blokuje a maže z důvodu trojskýho koně v pluginu.Zkoušel jsem se dívat do fora,ale radu nenašel.Řešil už někdo z vás tady podobný problém s posledním pluginem? Se starším pluginem jsem problém neměl.Díky za jakoukoli radu,jinak je pro mě rbr bohužel aut |
|
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 22:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUCERA Stanislav
|
Předmět: tp |
|
|
cau,resil jsem to uplne stejne a rada zni,musis si vypnout antivirus,nainstalovat si plugin a pak si ten plugin v ty hre otevrit(ve slozce rbr)a oznacit si ho jako trust program pro antiuirus,kliknes na to pravym tlacitkem mysi a v moznostech tam najdes urcite nejake spojeni s antivirem a tam to udelas,musis to zkouset,kazdej antivir toma asi trochu jinak ale takhle to nejak pujde?! |
|
|
Zaslal: so červenec 23, 2011 22:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Opět a stále někteří nechápou co znamená, že fotografie nahraná v profilu má mít rozměr 300x385b. Ti co tomu nerozumí, ať se před registrací poradí se svým manažerem, nebo s někým, co ví co znamená "počet obrazových bodů" u fotografie!
Například: Zeťák, Škrabal, Matějka, Otruba, Hoffmann, Petera...
...a to sem nepíšu drobné odchylky, které loni prošly...
Ještě reakce na některé předchozí příspěvky:
Petera: ano, pošli fotku mailem a já Ti ji vyměním¨
Měchura: Profil na webu TR schvaluji po zaplacení poplatku současně s přidělením licence
Rojek: nechtěli, bodovací systém se osvědčil a je zajímavější pro většinu účastníků.
Kučera, Čech: chtěl jsem nastavit systém prodlužování licencí, ale podle Davida Pistulky byl systém prodlužování licencí příliš složitý. Proto to musíme zvládnout celé znovu. |
|
Zaslal: po červenec 25, 2011 20:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Proč konec? Pokud nejezdíš na ntb, kup si nějaký malý HDD, tam nainstaluj XP, RBR a další nezbytnosti a pak si při zapnutí nabootuješ, jestli chceš RBRsystém, nebo běžný uživatelský. Tahle varianta platí za předpokladu, že se nechceš zbavit Sedmiček Podle mě nejpraktičtější řešení |
|
_________________ re:member |
Zaslal: čt červenec 28, 2011 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Marku, tvé řešení je sice fajn, ale to už vyžaduje trošku větší znalosti obsluhy PC, nevím, jestli to je pro Pavla zrovna nej řešení
Pavle, zkus napsat co přesně jsi nezvládl z toho postupu, jak ti napsal Standa (napsal ti to dobře). Zkusíme to pořešit, nerad bych přišel o fajn soupeře v předkolkách
Klidně mi piš na PM, když tak bych ti dal ICQ a uvidíš, že to zmákneme - chce to jen postupovat s klidem a rozvahou |
|
|
Zaslal: čt červenec 28, 2011 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Ta detekce byla snad u všech antivirů, ale ty nejpoužívanější daly časem výjimku sami do aktualizací, tak teď už není problém. Třeba u Avasta Free je to bez problémů. U těch menšinových si to musí každý nastavit sám. |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: so červenec 30, 2011 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HATLE Pavel
|
|
|
Dík,už jsem to vyřešil.Antivir od ESSETU s tím taky problém nemá.Ještě by to chtělo pořádně výkonný pc a byla by to bomba |
|
|
Zaslal: so červenec 30, 2011 23:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Chtěl bych poprosit organizátory, jestli by nemolhi vydat oficialní tabulky na skinování. Nám skinařům by jejich brzké vydání podstatně ulehčilo přípravu na sezonu. Děkuji. |
|
Zaslal: po srpen 01, 2011 15:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBES Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|