Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FUXA Jarda
Založen: 30. 10. 2009 Příspěvky: 3 Bydliště: Újezd, Jestřebí
|
Předmět: |
|
|
4au, mám prosbu. Jsem z týmu ve kterým nikdo nechce TR jet, je možnost jako jedinej z týmu jet za svůj tým a tím mít možnost i případně získat nějakej bod?? jde mi o to jestli si můžu při registraci zapsat i tým. Vím jakož to jedinec a ne tak dobrej jezdec moc bodu nezískám, ale aspon nějak trošku prezentovat tým
V pravidlech v sekci 2.2 mi to není uplně jasný, tak proto se radši ptám
(upravil: SENK Michal) |
|
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 19:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Tak nejdřív Tě zdrbu a pak Ti odpovím!
Za A nequoutuj poslední příspěvek a za B je-li to Tvůj příspěvek použij tlačítko "edit" a nepiš další.
V pravidlech se toto neřeší, tudíž startovat za tým může libovolný počet jezdců. To znamená že i jeden. Nominaci Ti ale bude muset přidělit manažer, pokud to nejsi Ty sám. |
|
Zaslal: út srpen 02, 2011 19:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PREISINGER Peter
|
Předmět: Ucast v TR 2011 |
|
|
Ahoj. Otazka je ohladne moznosti startu v TR 2011 bez prislusnosti k nejakemu timu. Je to mozne alebo nie (samozrejme len ako independent driver bez naroku na timove body)? Podla pravidiel by to malo byt mozne - povinnost byt clenom timu nikde nevidim. Dakujem za odpoved. |
Naposledy upravil PREISINGER Peter dne st srpen 10, 2011 16:17, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ KC MOTORSPORT - http://www.kcm-rbr.cz/ LADA Cup 21074 - http://rbrslovakia.ic.cz/ |
Zaslal: út srpen 02, 2011 21:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Ahoj...poslal jsem registraci i peníze cca před týdnem, myslím, že je v pořádku, tedy až na to foto...hodinu se snažím to v Corellu upravit a buď mám správný rozměr obr., ale ksicht mám jak kuna (zúženej) nebo mám xicht v pohodě, ale v jiném rozlišení, minulý rok mi ta fotka na registraci stačila, snad bude i letos...zřejmě bude problém u mě, ale nikdo mi nějak nedovede poradit, co s tím, tak prosím pořadatele o shovívavost ... díky, ... P.S.: Fotoshop nemám
děkuju za rady foto upraveno a odesláno. |
Naposledy upravil SUDICKY Mira dne st srpen 03, 2011 21:58, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: st srpen 03, 2011 19:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ten obrázek musíš mít prvně ve správném poměru x a y bodů, i když je větší. Tj. udělej si výřez v poměru 300x385 nebo kolik to tam je a pak když si to zmenšíš budeš to mít dobře. Prostě jen funkce ořez... a ta je i v Photopaintu.
A to Honza Dobeš - bylo by možné postnout s logem i ten font Boycott ? Ne že by to byla věc na které to stojí či padá, ale jen tak pro úplnost. Děkuji |
|
|
Zaslal: st srpen 03, 2011 19:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PISTULKA David
|
|
|
Na stránkách TR je již možno v sekci Download stahovat logo a tabulky na startovní čísla pro sezonu 2011. |
|
Zaslal: st srpen 03, 2011 19:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Opět k registracím:
Pánové, je to bída. Zkuste prosím při registraci zapojit mozek. Všichni si prosím před registrací povinně přečtěte úvodní článek na webu TR.
Pak u registrace postupujte dle instrukcí popsaných v článku.
Dnes jsem třem jezdcům nedal licenci po zaplacení, protože nemají v pořádku registraci. Respektive fotky. Chyby ve jméně opravuji sám. Několik fotek, bylo-li to možné, jsem taky upravil sám na požadovaný rozměr 300x385b.
Komu po zaplacení nebude udělena licence, zkontrolujte si fotku jakou jste poslali a v případě nesrovnalostí pošlete opravenou na mail TR. Do zprávy napište svoje jméno, ID a hlavně jestli jste zaplatili poplatek a KDY. Abych to mohl zpětně dohledat.
Děkuji za spolupráci. Doufám že už nebudu muset každou třetí registraci opravovat. |
|
Zaslal: st srpen 03, 2011 23:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
K těm fotkám - na úpravu jakékoli vaší fotky na požadovaný rozměr nepotřebujete žádný Photoshop, Gimp, nebo Photopaint atd. Stačí vám obyčejné Malování z Windows.
Vezmete si vaši fotku, uděláte hrubý výběr oknem, oříznete. Pak obrázek zmenšíte tak, aby jeden rozměr byl 300 nebo 385 a druhý větší než 300 nebo 385 (podle toho jak jste výběr udělali). Pak vezmete výběr znova a budete dole ve stavovém řádku sledovat počet bodů ve směrech X a Y, až se dostanete na požadovaných 300x385. Dáte oříznout, uložit a hotovo.
I v dalších programech - prostě potřebujete použít funkci ořez. Lepší programy vám nabídnou hned při ořezu to ořezat ve správném poměru stran tj. 300x385 (ať už bez jednotek, nebo px, nebo cm, to je fuk) |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 9:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Jardo, bohužel to je asi marný. V 9:58 tady napíšeš podrobnej návod jak upravit fotku a o hodinu později se registruje Tomáš Jarolímek a fotka opět špatně. Buď to nikdo nečte, nebo jsou tyto drobné úkony nad možnosti většiny z nás. |
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 16:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Zdarec, tak jsem si chtěl vytisknout novou licenci pěkně a ono je to zase rok 2010.
EDIT:
Sorry, tak mě cash ve Firefoxu zase dostala. Stačilo dát obnovit v okně pro tisk. |
Naposledy upravil BARTA Roman dne čt srpen 04, 2011 21:19, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 21:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Michale, to už nelze nazvat jinak než ignorance. Takový úkon zvládne i šestileté děcko. |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 21:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Jardo připadá mi, že současná komunita RBR potřebuje vodit za ručičku. Pak se nelze divit tolika nářkům na vše možné, když i takováto trivialita je pro některé nad jejich chápání |
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 21:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
SENK Michal napsal: |
...nebo jsou tyto drobné úkony nad možnosti většiny z nás. |
Přiznávám se bez mučení, že grafice jsem se vždy vyhýbal jak čert kříži a Photoshop jsem nainstaloval jen kvůli RBR. Upravit pro mě fotku dle předepsaných rozměrů je práce skoro nemožná - svoji fotku jsem upravoval víc jak hodinu, ty nervy u toho
Možná by Michale stálo za zvážení, jestli by jste nemohli zpřístupnit ty fotky, co jsme posílali loni - pak by si ji stačilo stáhnout a obratem poslat na další ročník Sice to není úplně košér, ale asi by to ušetřilo mraky práce nám a vám určitě taky |
|
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 21:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Jako kluci,na co proboha Photoshop Máte Windows Zde je program malování, nebo v Offisech program Microsoft Office Picture Manager, zde dám načíst foto,nebo kliknu na fotku a dám otevřít v programu (Mic.Off.Pic.Man),zde nahoře na liště upravit obrázky, změnit velikost, zde zaškrtnu vlastní šířka a výška a do okének napíši požadované rozměry 300 * 385, dám OK a je to hotové Záležitost na MINUTU i pro mojí 8 letou dceru Vše je v češtině a číst snad umíte všichni,ne |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt srpen 04, 2011 21:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|