Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MARYSKO Tony
|
Předmět: |
|
|
Já s novýma tratěma nemám problém a strach z nich nemám a učit se je donaslepo nemusím, na to ani čas nemám, sem spokojenej s tím jak je závod složenej, protože je to udělaný velmi střízlivě. Kdyby si to Peklo někdo vydupal a Láďa by to tam dal tak bych to stejně jel, ale pokud vím tak třeba s asfaltovým opáčkem Pekla problémy jsou, pokud je nastavený třeba s vlhkým povrchem, to je konec se závodem a Mlýnky jsou padaví snad nejvíc ze všech tratí. Takže tak jak to je, je to postavený na jisto, bez experimentů. Toť vše. |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: ne červenec 31, 2011 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
taktiez sa prihovaram za peklo, preco jazdit len finsko ked mame aj ine snow trate? a co tak tam zaradit aj snow france? |
|
|
Zaslal: po srpen 01, 2011 7:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Dennis,neumíš číst Pořadatel ukončil veškeré dohady a spekulace a trať zůstává zachována Už jsme OT |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: po srpen 01, 2011 8:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRCMA Daniel
|
|
|
Lidi a co proste vzit s respektem posledni podnik od poradatelu tak jak je? kdyz jste vsici takovy chytraci, proc neporadate kazdej svuj cup? (nekteri mozna tak cini, nehledam, kazdy kdo neco porada, dobry, muze prilozit ruce k dilu a pomoci navrhem atd. na pm a urcite ho poradatele neodpalkuji) Tohle nechapu, mate byt radi, ze se neco takovyho deje a muze jet. At to bude tak ci onak pokazde budete nekdo nespokojeny! Proste je to tak odjedeme to, pak si rekneme jake to bylo a kdyz ma nekdo navic, myslim, ze ma prostor. Nebo nemá?
Tak to bude oddechove no a co?
PS: omluva po uzavreni dohadu, ale zastat jsem se musel poradatelu! |
|
|
Zaslal: po srpen 01, 2011 18:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KRCMA Daniel
|
|
|
Taky musím poděkovat!! Podle mě velice povedené a možná i tím, jak to bylo rychlé, krátké, ale velice mě to bavilo. Na davida jsem neměl, ale i přesto krásné souboje. Takže ještě jednou díky ! |
|
|
Zaslal: so srpen 13, 2011 18:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VONKA Leo
|
|
|
Též se přidávám - dík - hezky pěkně ste to zvládli
nezapomeňte na příští podnik (a možná malinko víc závodů - řekněme půl tuctu) |
|
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 10:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARVIK Lada
|
|
|
No byla to rychlovka na poslední chvíli. Aby byla i nějaká pauza mezi závodama a stihlo se vše do Barumky tak jsme toho víc nestihli. Pokud se pojede příští rok opět, bude na to víc času a třeba i víc závodů. |
|
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 10:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|