Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VANIK Jan
|
Předmět: |
|
|
33s dostaneš, když nejedeš do cíle, ale pokračuješ dál na šoto. Tuhle pentli dostaneš taky na ostatních erzetách, když po letmém cíli otočíš auto do protisměru a jedeš zpět. Prostě jezdi do časovky a bude to ok. |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: pá srpen 26, 2011 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ADAM Tomas
Založen: 15. 02. 2010 Příspěvky: 274 Bydliště: moldava nad bodvou
|
|
|
toľko som vedel aj doteraz, že keď pôjdem ďalej na šoto tak zato dostanem pentle ale neviem kde presne je cieľ, lebo som našiel cielovu budku mimo trati za plotom a presne tam som aj zastavil a vtedy som dostal to pentle ........ ja si skôr myslím že je tam nejaká nevyriešená chyba na trati, lebo na novom Sosnove 2010 je jedno kde zastavíš : buď pokračuješ na šoto alebo pôjdeš do cieľa alobo hocičo robíš nedostaneš pentle...... ale nečudujem Romanové trate ani jeden neni dokončení .... myslím po ciely kde inde automaticky naskočia výsledky a netreba hladať kde je cieľ...... a na Sumburku ešte musíš v čase zabrzdiť aby si nevrazil do Octavku a čakať 20s aby naskočili výsledky .....ale to sú také veci na ktoré sme už zvykli... Ale díky za odpoveď Jano |
|
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 19:23 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Žádná chyba to není je to úmysl. Proč máš tendenci za cílem pokračovat ve stejné rychlosti ? Je to normální - na Šumburku je ČK cca 200m od cíle. To by si měl dobrzdit ne U Sosnový je ten výjezd udělaný schválně, je tak naprogramována trackline. Na šotolině po cíli nemáš co dělat, aby se to přiblížilo realitě. U obou tratí záměrně chybí END BARIER. Neboli funkce, která ti vypne RZ do výsledků. Schválně proto, že jednak RBR má na to automatiku a po cca 30s po projetí cílem se ukončí samo a druhak není nad to zastavit si v časovce a pokochat se tratí ne ? Pokud ovšem Šumburk a Sosnovou nevalíš 800x600 Pak uznávám, je to prudičtví.
Nicméne RBR je omezena spoustou věcí, které nevyřešíme. Myslím, že toto omleté téma je tak akorát na smazání. |
|
|
Zaslal: pá srpen 26, 2011 20:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JADAMEK Karel
|
|
|
Taky vám na vlhké trati Sosnová 2010 neskutečně klouže most? |
|
_________________ >>>born to be wild<<< |
Zaslal: so srpen 27, 2011 9:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Jojo. Musíš opatrně Kajo Roman už to někde psal, že mostík bude klouzat |
|
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 12:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Klouzání na mostě je správně. V reálu také klouže. Samozřejmě zase RBR není úplně real a nelze přesně nasimulovat vlhke "bahnité" dřevo. Zase je to kompromis. Musíš opatrně, najíždět rovně, zbytečně nepřidávat, ať ti nesklouzne zadek. Mokrá naopak klouže méně |
|
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 22:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAMSA Petr
|
|
|
Zdravím kluci, potřeboval bych poradit s bergheimem. Vždy mi v čase 2:25:00 zamrzne pc... pokaždé... i když jsem snížil grafiku na minimum. Nevíte co s tím? A sosna 2010 se mi pro jistotu ani nespustí. To mi RBR spadne hned při načítání.
Sry za OT, ale nevím kde to napsat, když je vše zamčené... |
|
_________________ Tux Rally Team
RBR Forum |
Zaslal: po srpen 29, 2011 21:20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SOUCHA Filip
|
Předmět: Paypal ?? |
|
|
Ahoj jsem dlouho době v anglii a nevím si radi s tím placením. Neporadil by mi někdo prosim. Když jsem platil plugin, měli připravenej dokument na paypal. Je tady taky nějaký ?
Díky Filip |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 19:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KORAL Vaclav
|
|
|
Prosil bych velký potlesk a současně i velkou gratulaci pro našeho Krtka (jistě ho všichni znáte), který to dotáhl na našem fóru na prvního zeleného admina. Až zjistíte, co to vlastně znamená, dejte nám prosím vědět |
Naposledy upravil KORAL Vaclav dne čt září 01, 2011 21:25, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Vašek Korál
Montek MotorSport
|
Zaslal: čt září 01, 2011 15:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Bravo! Ano vím co to je.. Krtek už se dneska byl dívat na fóru! |
|
Zaslal: čt září 01, 2011 17:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOBES Jan
|
|
Návrat nahoru |
|
|
MASTRLA Martin
|
Předmět: Krtci |
|
|
Myslím že to znamená abstinent, absint adolescent Áaaa už vím to je jak byl v tom kosmu tak se trochu štrejchnul s pěknou ufounkou M. |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2011 22:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|