Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
PETERA Jirka jun
|
Předmět: |
|
|
to FRISTENSKY Jiri - nejezdíš náhodou přes RBRdll? Já jezdím přes RBRdll a tohle mi to na mlynkach děla, když spustim "normalni rbr" tak v pohodě - ale jako nevim proč bys to měl ty řešit, když replaye kontroluje Chrást, ty jen pošleš replay... a dál se o to nemusíš starat |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANIK Jan
|
|
|
Ono ani na Mlýnkách nějaké zkracování nehrozí |
|
_________________ REVO is OVER, but it's staying in my heart. |
Zaslal: po srpen 29, 2011 11:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: trackini |
|
|
to JANOSEK Marek:
Ahoj, dle mého to bude spojené s Peklem, nebo jinou SK tratí. Zakládal jsme testovací turnaj a ač všechno počasí v defaultu ( ráno, průzračno, jasno apod.) nepustilo mě to do turnaje, ač jsem TRACK N I K D Y neměnil. Odjakživa jezdím pouze TR a do turnajů, kam mě to nepustilo jsem nelezl. Zde jsem tedy aplikoval track od kolegy, který se účastnil a doteď nevím, co je či není špatně. |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 12:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GORNER Vaclav
|
Předmět: !!!! |
|
|
Docela už mi s tím dochází trpělivost, druhý den nemůžu rozjet TR kvůli počasí, ikdyž mam všechno v RBR originální. Problem v TrackSettings.ini to nebyl, protože když sem nahrál úplný originál, tak od té doby mi nejde žádný turnaj s poznámkou: Použijte originální fyziku z verze blablabla..." . Nevím v čem dělám chybu, ale je super že možná ani nestihnu odjet první závod... |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 13:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
PETERA Jirka jun napsal: |
to FRISTENSKY Jiri - nejezdíš náhodou přes RBRdll? Já jezdím přes RBRdll a tohle mi to na mlynkach děla, když spustim "normalni rbr" tak v pohodě - ale jako nevim proč bys to měl ty řešit, když replaye kontroluje Chrást, ty jen pošleš replay... a dál se o to nemusíš starat |
nejezdím přes RBRdll, jezdím přes RichardBurnsRally.exe
A myslím, že bych se o to měl starat, protože pokud to je "poškozený" replay, tak nepůjde přehrát na žádném PC a pak je chyba na mé straně, tak si to chci dát dopořádku.
Teď jsem si s tím znova hrál a zjistil jsem, že mi to dělá jen jedno auto (se kterým pojedu TR), tak ho zkusím nahrát znova a hodit na jiný slot, snad to pomůže.
VANIK Jan napsal: |
Ono ani na Mlýnkách nějaké zkracování nehrozí |
Možná by jsi se divil |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 13:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Tracksettings.ini se mění z každou nově instalovanou RZ a přímo úměrně závisí na počtu tratí.
Existují vždy dvě verze, jedna je na serveru RBR-online a jedna je u vás. Na serveru je vždy správná.
Wally vždy upraví /doplní tracksettings na serveru podle údajů tvůrce tratě. Při instalaci se u vás už automaticky změní/doplní v tracksettings údaje ze kterých Wally vychází.
Mno, takže pokud ostatní fungují, je problém u toho konkrétního člověka. Řešení je jedno, najít toho komu to funguje a HLAVNĚ má stejné tratě nainstalované. Ne míň nebo víc, ale stejně Možná by bylo ideální někde tady vystavit ten řídící tracksettings.ini ze serveru, alespoň v podobě zobrazení v html, abychom si mohli zkopírovat vždy ten správný obsah. Popovídám s Wallym o tom, myslím, že to pro adminy nebude problém. |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 14:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Co se týče replayů z Mlýnků, tak už se to myslím řešilo... Zdá se mi, že vyšla nějaká oprava a pak replaye fungovaly, ale zase vás to nepustilo do turnaje protože Mlynky neodpovídaly originálu a nejsem si teď jistý, ještli už vyšla verze instalačky s těma opravenýma replayema. Možná v tom bude zakopaný pes! |
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 14:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: trackini |
|
|
Dobrý den Romane,
zajímavé povídání. Pokud tomu dobře rozumím, tak méně naisntalovaných tratí a tím méně informací v tracksetings.ini na mém pc než v originálu na webu RBR online, by nemělo vadit, jelikož ten soubor obsahuje informace ke každé, konkrétní trati. Tedy vstupuju-li do turnaje s tratěmi A, B, C, D, web RBR online kontroluje shodnost parametrů souborů u tratí A, B, C, D, že?
Pomiňme nejaké ruční a jiné nestandardní úpravy souboru trakcsetings.ini. Pouze změny provedené instalátory tratí.
Díky a hezký den |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 14:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Přesně. |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 16:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
Předmět: Zakletý 1. podnik TR |
|
|
Čau.
Jedu si jedu na konci RZ5 ke stolku časoměřičů a 2m před ním PÁD. Říkám si pohoda můj status bude "nedorazil do časové kontroly na RZ5" a dostanu reset. Ejhle není vytvořený a uložený replay.
Tak Čau ..... nebo libo je-li pár sprostých slov ???? |
Naposledy upravil JAROTEK Jiri dne po srpen 29, 2011 21:59, celkově upraveno 1 krát
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 17:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: pad |
|
|
Jirk, jednou jsem se sám dostal, když jsem si myslel, že se mi neuložil replay. Ale replaye jsou, narozdíl od RZ, číslovány od nuly! Tak bacha, replay k RZ9 má číslo 8 atd.
třeba to bude tím |
|
|
Zaslal: po srpen 29, 2011 20:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Jirka J: taky mi to na poříčí jednou spadlo před časoměřičema, zkus si znovu načíst turnaj, možná pojedeš tu trať znova.
Mlýnky: u některých aut nejdou rpl, to je známý fakt. Patch je, ale není zatím nová instalačka.
Na konci Mlýnků si dejte bacha na příjezd k časoměřičům, když se dotknete toho zábradlí před nima, tak vám to spadne, držte se vlevo. |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: po srpen 29, 2011 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
Předmět: Stálé padání |
|
|
Ahoj.
Tak dnes jsem jel 4 asfaltové turnaje. Z těch 4 mi to 3x spadlo během jízdy !!!!!!!
Po prvé Bergheim v první zatáčce tvrdej samorestart PC.
Po druhé na Oslí pád jen RBR.
Po třetí Bergheim výtuh na tvrdej reset.
Za těchto okolností pro mě ztrácí význam jakékoli závodění na českém pluginu. Kouknu ještě na RBR-World a na ty francouze a kdyžtak dám RBR definitivní sbohem. |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 10:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
To je jistě nemilé,ale na 99.9% bude problém v tvém PC,respektive instalaci RBR Zkusil bych ještě kompletní reinstal RBR,nahrát jen tratě ježděné na CZECH pluginu a nedávat žádné "vychytávky". Více poradit nedovedu |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: út srpen 30, 2011 11:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOHNAL Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|