Právě je st listopad 20, 2024 5:01
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOZA Ludvik
|
Předmět: havarie? |
|
|
Jirko, ať koukám, jak koukám, ve statistice vidím u tvého jména:
JAROTEK Jiri 5 Nedorazil do časové kontroly na RZ 5 |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 12:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
Předmět: |
|
|
FRISTENSKY Jiri napsal: |
PETERA Jirka jun napsal: |
to FRISTENSKY Jiri - nejezdíš náhodou přes RBRdll? Já jezdím přes RBRdll a tohle mi to na mlynkach děla, když spustim "normalni rbr" tak v pohodě - ale jako nevim proč bys to měl ty řešit, když replaye kontroluje Chrást, ty jen pošleš replay... a dál se o to nemusíš starat |
nejezdím přes RBRdll, jezdím přes RichardBurnsRally.exe
A myslím, že bych se o to měl starat, protože pokud to je "poškozený" replay, tak nepůjde přehrát na žádném PC a pak je chyba na mé straně, tak si to chci dát dopořádku.
Teď jsem si s tím znova hrál a zjistil jsem, že mi to dělá jen jedno auto (se kterým pojedu TR), tak ho zkusím nahrát znova a hodit na jiný slot, snad to pomůže. |
Opravdu se nemusíš starat, jestli replay spustíš u sebe (pokud se nechceš kochat vlastním stylem jízdy ). Podstatné pro tebe je abys umístil v případě umístění do top 10 "R" na web pluginu. Pak už je to na mně, já se s tím poperu. Z minulých TR mám spoustu případů, že replay jde spustit na 2 pc ze 3 apod. Takže ještě jednou, pokud svítí erko u požadované rz, máš splněno. |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: út srpen 30, 2011 12:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Proč se nejede na dodaných texturách? Byly špatně? |
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 14:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
CHRASTINA Pavel napsal: |
Opravdu se nemusíš starat, jestli replay spustíš u sebe (pokud se nechceš kochat vlastním stylem jízdy ). Podstatné pro tebe je abys umístil v případě umístění do top 10 "R" na web pluginu. Pak už je to na mně, já se s tím poperu. Z minulých TR mám spoustu případů, že replay jde spustit na 2 pc ze 3 apod. Takže ještě jednou, pokud svítí erko u požadované rz, máš splněno. |
To víš, že bych se i rád pokochal, protože to co se mi kolikrát podaří na Mlýnkách ustát je až nemožné a odporuje všem fyzickým zákonům
Ale jinak díky za uklidňující informaci, pouštím to tedy z hlavy a nechávám koňovi |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 15:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
Předmět: Re: havarie? |
|
|
KOZA Ludvik napsal: |
Jirko, ať koukám, jak koukám, ve statistice vidím u tvého jména:
JAROTEK Jiri 5 Nedorazil do časové kontroly na RZ 5 |
To mi je k ničemu. Nedostanu reset, když nemám replay. |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICIK Josef
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Chtěl jsem jet dnes úvodní podnik, nicméně ... jel jsem dva online testy. Dojel jsem první RZtu a při načítání výsledků, spojení selhalo, zkusit znova. Tak jsem to v obou testech zkoušel navázat asi 4-5x a nic. Dále ... stránky pluginu se načítají velmi zpomaleně a někdy se nanačtou vůbec.
Moje netové připojení je zcela v pořádku. Může mi někdo zodpovědně říci, když se jede úvodní podnik nového ročníku, kde je problém ? Děkuji |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 21:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAMSA Petr
|
|
|
Řekl bych, že je problém někde v serveru, protože online přenosy nejedou a píše to, že se to nedokáže připojit k databázi... |
|
_________________ Tux Rally Team
RBR Forum |
Zaslal: út srpen 30, 2011 22:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Toto je velice smutné co se tady děje Masivní padání tratí v TR, nefukčnost celého pluginu v době největšího ježdění....... Spousta lidí to musela vzdát.... |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 22:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAMSA Petr
|
|
|
Já vám nevím, ale přijde mi, že na to admini zvysoka... něco... Poslední dobou tu kromě těchto 2 tratí, které stejně nemůžu rozjet není žádná aktivita. |
|
RBR Forum |
Zaslal: út srpen 30, 2011 22:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Dal jsem žádost o reset cca 3 hodiny a nic se neděje. No kdo by čekal že to spadne.... Jsem víc než rozčarován..... |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 23:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
SAMSA: Kvůli takovým nesmyslům co tady píšeš například nejede celé fórum. Za "A" toto je fórum pro TR, což se Tě jqk se tak dívám netýká.
Za "B" problémy jsou stále kvůli nadměrnému stahování Bergheimu a Sosnové, což se Wally snaží vyřešit.
Ludvík: Nevím o jakém masivním padání tratí v TR píšeš? Není to nic neobvyklého. Tak jak to padá teď to padalo vždycky. Většinou z důvodu nestability vašich PC. Plno jezdců to projíždí bez jediného spadnutí.
Začněte prosím nejdřív přemýšlet, než sem zase budete něco inteligentního psát! |
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 23:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SAMSA Petr
|
|
|
Logicky by šel nastavit limit stahujících IP tak jak to je na jakémkoliv serveru ex RS.com a 2. kde jinde má člověk psát, když jak sám říkáš je locklé celé forum? |
|
RBR Forum |
Zaslal: út srpen 30, 2011 23:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
GORNER Vaclav
|
Předmět: ? |
|
|
A proč jim to forum neodemknete, aby mohli psát tam ? |
|
|
Zaslal: út srpen 30, 2011 23:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|