Právě je so listopad 09, 2024 22:30
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KLIMECKY Jan
|
Předmět: |
|
|
Mně jde spíš o to, že jsem v některých zatáčkách vůbec neviděl, jak daleko jsem od břehu a nebo pokud se dostaneš do nějaké krizovky a auto se ti natočí do boku, tak už nevidíš prakticky vůbec nic, todle ti příjde v pořádku? Vím, že český plugin má nějaké omezení a že v jiném pluginu se ty světla podařilo udělat tak, jak mají být. Jen prostě nefandím těmto kompromisům, když už tmu, tak realistickou nebo žádnou Každý na to máme holt jiný názor |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 19:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Japane, zásadně s Tebou nemohu souhlasit.
S kamerou jsem hýbal jak na manévrech a prd platný!
Můžete se podívat na mé screeny: Pekla a Mlynky .
Obě RZ totožné nastavení a totožný pohled z auta.
Přičemž je to z extrému do extrému, ale na Pekle se alespoň nechá seriozně závodit.
Věřím tomu, že to dokonce máme na stejné trati různí jezdci různé a to je teprve průšvih!!! Ale kdo by se k tomu přiznával, že ON tam vidí? Silně pochybuji že se někdo veřejně přizná.
Já mám tmu jako na Mlynkách vlastně na všech ostatních RZ. Jen to Peklo je hratelné.
A jak píše Honza Klimecký, tak přesně kvůli tomu jsem vloni skončil na Liptákově. Dostal jsem se do krizovky a stočil se v úzkém prostoru mimo stopu a rázem jsem měl černo totální! Nebylo vidět opravdu NIC! Pak padla rána a byť to bylo při popojíždění ve snaze se "někam" dostat, zastavilo mě do dnes nevím co! |
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: st srpen 31, 2011 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
O to je to horší, že se to každému zobrazuje jinak, nedá se tedy ani říct, že bychom měli všichni stejné podmínky. |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 20:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Hmm, vidíte, to jsem si ani nevšiml, že na Pekle je prostě jen tmavá obloha víceméně a auto je osvětlené celé a na Mlýnkoch je to klasicky. Mno... já to psal tak, že to není uplná katastrofa, že se to jet dá. Nicméně je fakt, že zrovna Mlýnky jsou opravdu o hubu. Já teda neměl problém tu trať vidět, spíš se na ní udržet... |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 20:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SCHWARZ Martin
|
|
|
Všichni to mají stejně. Tu "tmu".
Je to nastavený v tracksettings.ini . FogEnd a FogStart . U Pekla je to 160m a 3m , u Mlýnků naopak 3m a 10m. U Foronu jsem zkoušel 0,1 a 3,5m - pak je vidět trať, i když jste přímo proti svahu jen je trochu tmavší. Je to docela těžký nastavit to nějak optimálně. Můžete si to sami zkoušet nastavení [550M_hazy_heavycloud] .
Miro to u Pekla hodně přesvítil, kvůli odezvě na tmu na Mlýnkách.
U starších tratí je to všude stejně, takže při najetí do svahu máte černo před autem.
Ti co jezdí z nárazníku si můžou kameru posunout trochu výš a blíž k oknu, pak není ten pruh před autem tolik vidět. To je jediný rozdíl v zobrazení u různých aut, protože nastavení kamery má každý auto trochu jinak. |
|
_________________ http://mato22rbr.svet-stranek.cz
Nové stránky Asfalt cupu:
https://rbr-asfalt-cup.webnode.cz/ |
Zaslal: st srpen 31, 2011 21:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
PANCOCHA Jaroslav napsal: |
No, zkusil bych prostě to jediné, co funguje. Novou instalaci RBR a novou instalaci tratí, které jsou pouze zde na pluginu. Včera jsem to udělal preventivně před startem nového ročníku a samozřejmě bez problémů. A hlavně nezkoušet použít jiné verze např. Mlýnků, které Miro už má hotové. Ty jdou jak on sám píše použít pouze offline. |
Před dvěma týdny jsem formátoval PC. RBR jsem instaloval včera. Nic jiného jsem nezkoušel a prostě se mi tohle děje. Mrzí mě to o to víc, že dříve jsem nikdy neměl jedinej problém Nevim, jestli by nová instalace RBR pomohla. Budu doufat, že se tohle opakovat nebude. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: st srpen 31, 2011 22:45 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KREMEN Martin
|
|
|
Dík adminům nebo pořadatelům za vyřešení problému serveru - dnes to šlo jak z praku |
|
|
Zaslal: st srpen 31, 2011 22:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
for LucOut:
Mě Mlýnky též padají, v závodě první O.K. na druhých pád u načítání a reset. Jinak docela mi pomáhá,před turnajem kde jsou Mlýnky,odjet jednu RZ v rychlé rally
Jinak reklamace SR, jako všichni mám SR 15 sec.,ale od 11RZ mi to píše 2 sec. Po 10RZ byl pád a dostal jsem reset,tak bude problém asi zde. Jinak na pořadí to vliv nemá,přede mnou i za mnou jsou velké rozestupy |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: čt září 01, 2011 8:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Hmm, tak potom Lukáši fakt nevím. Pokud je problém s padáním, tak to v naprosté většině bylo texturama, nebo nějakým modem. Po čisté instalaci mi to vždy funguje. |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2011 8:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZAHORA Martin
|
|
|
Chtěl bych tímto "poděkovat" všem podvodníkům z minulých sezón TR, kteří zapříčinili zakázání resetů při pádu hry na RZ...
V mém případě, stejně jako Jiřímu Jarotkovi, to padlo na RZ5 za cílem u časoměřičů, než stihlo skočit načítání. Replaye se nevytvořil a musel jsem skončit s nepoškozeným autem a správně započítaným časem na RZ5...
Nelze nějak poznat poškození auta v případě "Nedorazil do časové kontroly na RZ.."? Plugin si to po SR pamatoval, nebo to poškození auta bere po RZ4?
OK, v rámci Superally chci odstartovat do druhé etapy. Naskočí servis 0 minut na opravu bez možnosti výměny pneu, takže to mám 35:00.00 SR + 04:10.00 penalizace za překročení času na opravu...
Škoda, první etapu jsem dojel ve vlastním turnaji a za sebe musím pochválit skladbu i podmínky, i ta noc z pohledu řidiče byla OK.
Takže díky Kizz-me Rally týme! |
|
_________________ ZahyM
CRF RBR team - Logitech DFP 648° => Fotky |
Zaslal: čt září 01, 2011 14:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
DOTAZ NA POŘADATELE:
Tu penalizaci ze Sosnové si každej musí vyjednat sám, nebo se to bude odmazávat všem globálně? Aby jsme vás zbytečně nezahlcovali mailama.
Aha, tak prej globálně povídal krtek a ten to musí vědět. |
|
Zaslal: čt září 01, 2011 15:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
|
|
ZAHORA Martin napsal: |
Chtěl bych tímto "poděkovat" všem podvodníkům z minulých sezón TR, kteří zapříčinili zakázání resetů při pádu hry na RZ...
V mém případě, stejně jako Jiřímu Jarotkovi, to padlo na RZ5 za cílem u časoměřičů, než stihlo skočit načítání. Replaye se nevytvořil a musel jsem skončit s nepoškozeným autem a správně započítaným časem na RZ5...
Nelze nějak poznat poškození auta v případě "Nedorazil do časové kontroly na RZ.."? Plugin si to po SR pamatoval, nebo to poškození auta bere po RZ4?
OK, v rámci Superally chci odstartovat do druhé etapy. Naskočí servis 0 minut na opravu bez možnosti výměny pneu, takže to mám 35:00.00 SR + 04:10.00 penalizace za překročení času na opravu...
Škoda, první etapu jsem dojel ve vlastním turnaji a za sebe musím pochválit skladbu i podmínky, i ta noc z pohledu řidiče byla OK.
Takže díky Kizz-me Rally týme! |
Taky jsem to psal do fóra......byl jsi rychlejší. |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2011 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Záhora Martin: Bohužel zůstalo uloženo poškození po RZ 4 a s tím i opotřebené pneu. Po dohodě s Vaškem Korálem, jsme provedli výmaz poškození z databáze a Ty i Jirka Jarotek můžete odstartovat do druhé etapy s novým vozem.
Bíca Martin: Jak jsem psal výše, penalizace se řešit nebudou, protože ji mají všichni. |
|
Zaslal: čt září 01, 2011 16:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRONZ Zoli
|
|
|
co sa tyka tej penalizacie zo sosnovej by som chcel upozornit, ze pravdepodobne v dosledku udelenia resetu sa penalizacia skracuje na 2sekundy, tak ako na to upozornil jiri haze |
|
|
Zaslal: čt září 01, 2011 16:57 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FAU Mira
|
|
|
Jsem jeden z těch kterým to spadlo na RZ 11 Mlynky a i já mám po resetu ve výsledkové listině od RZ 11 penále 2s.
Jedná se ale jen o chybné zobrazení, výpočet je správný. |
Naposledy upravil FAU Mira dne čt září 01, 2011 18:55, celkově upraveno 1 krát
|
_________________ Faustýn, manager týmu Blue Devil
BLUE DEVIL rally 2015
FRESH Band
Blue Devil fórum |
Zaslal: čt září 01, 2011 18:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|