Právě je st listopad 20, 2024 7:38
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ZETAK Dennis
|
Předmět: |
|
|
ja som preinstaloval cele RBR a stale to pada...
EDIT: textury s Anvelu som odinstaloval, nainstaloval som ich rucne a stale pada... Jedina moznost ako pustit do turnaja aj nas nestastnikov je zrusit kontrolu textur... inac to proste nepojde |
|
|
Zaslal: po září 19, 2011 16:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Škoda, že se o problému na Sweet lambu nevědělo dřív. Já třeba vůbec nevěděl, že nějaký takový problém s tou tratí je (nutnost užití patche).
Add: Dennis: A bez textur ti to jede? |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: po září 19, 2011 16:53 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
|
bez textur s fixom mi to ide v pohodicke.. akonahle nainstalujem textury BUM nejde |
|
|
Zaslal: po září 19, 2011 17:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOVARICEK Miroslav
|
|
|
Předpokládám, že všichni kdo mají problém mají Vistu, nebo Win 7 že ano? A pokud ano, tak radu dát si na plochu spouštěcí ikonu a tam si ve vlastnostech dát kompatibilitu s Win XP a potom spouštět hru přes toto jste zkoušeli? |
|
Zaslal: po září 19, 2011 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KUBICIK Josef
|
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
A to všichni, co vám to nejede jedete přes ten fix?
Jako jednoho z tvůrců textur mě moc mrzí nastalá situace. Bohužel jsem nevěděl o podobném fixu. Jinak bychom klidně ty textury na této RZ vynechali... Při tvorbě turnaje jsme se alespoň snažili dát krizové RZ na začátek etapy.
Pokud již opravdu ani jedna z těch rad nefunguje, tak nezbývá než se zkusit domluvit na odjetí u někoho jiného či zapůjčení počítače od někoho, komu to funguje například. |
|
Zaslal: po září 19, 2011 19:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
A ta rada se spuštěním hry v okně, místo v celoobazovém režimu, vám nepomohla? Neměla by ta trať pak padat. |
|
|
Zaslal: po září 19, 2011 20:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
Teď jsem to zkusil, a ta má rada opravdu funguje. Já to sem plácl jen tak, když jsem přemýšlel čím to může být. Když dám fullscreen, tak mi tato trať nejede.
TAKŽE KOMU NEJDE SWEET LAMB ZKUSTE V RichardBurnsRally.INI DÁT FULLSCREEN = False
Mám zde Win 7. Snad to vyřeší vaše problémy. |
|
Zaslal: po září 19, 2011 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Textury, problémy |
|
|
Ahoj, každý rok s tím otravuju, otravuji tedy zas.
Nebylo by dobré před TR zařazovat oficiální shakedown už s kontrolou textur a počasím, které bude v TR?
Každá TR má vždy jednu, dvě trati, které jsou pro více účastníků potížové. A všichni víme, které to jsou. Je jedno, jestli je to Bissane 2 na mokru, Falstone 2 na mlze, Šourkov u kterého dodnes půl lidí neví, co tam dát za rozpis ( a já to už zase zapomněl) , nějaká nová trať apod. Je jasné, že shakedown nemůže mít 5 RZ. Ale jedna, dvě by nebyly špatné. |
|
|
Zaslal: út září 20, 2011 9:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VALENTA Frantisek
|
|
|
Moc pěkné textury hoši, opravdu povedené.
Jeden technický poznatek:
při instalaci ANVEL textur to zahlásilo chybu v tracksettings.ini s RZ S.Lamb, což znamená, že odinstalace textur KIZZ-ME smaže tuto RZ ze souboru |
|
_________________ CARLSBAD Motorsport driver |
Zaslal: út září 20, 2011 10:27 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
CERVENKA Filip napsal: |
Teď jsem to zkusil, a ta má rada opravdu funguje. Já to sem plácl jen tak, když jsem přemýšlel čím to může být. Když dám fullscreen, tak mi tato trať nejede.
...
Mám zde Win 7. Snad to vyřeší vaše problémy. |
Ja mam taky Win7 a jelo mi to i pri fullscreenu. Zadny patch nemam (ani nevim ze nejaky je), nejakou winxp kompatibilitu si taky nevzpominam ze bych u RBR zapinal.
Se Sweetlamb jsem mel akorat tu potiz, ze kdyz jsem si ji nainstaloval poprve a poprve sel v shakedownu spustit, tak mi RBR spadlo. Od te doby jsem ji jel (vcetne TR textur) asi 3x, pokazde ve fullscreenu, a nespadla. (tim nerikam ze je v pohode, jen to ze fullscreen nedela automaticky pad)
Odinstalaci starych veci resim tak, ze adresar RBR smazu a nakopiruju zalozni (template). V pripade trati Bergheim a Sweetlamb musim tyto dve jeste doinstalovat (jeste u mne nemaji tu duveru proverenych trati abych si je dal do templatu ciste instalace RBR).
RBR v okne jsem kdysi zkousel, ale upustil jsem od toho, protoze mi pak nechce fungovat v-sync a hru jsem mel pri pohybu rozprouzkovanou (nehlede na to ze to bylo jeste na 17" monitoru a kazdy centimetr se pocita). |
|
|
Zaslal: út září 20, 2011 11:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
KEBERT Martin napsal: |
...(tim nerikam ze je v pohode, jen to ze fullscreen nedela automaticky pad) |
Martine, to ale nikdo netvrdil! Jen je prostě znám tento problém s tratí na určitých PC a řešení je to hodit do okna.
Ono je více napsáno zde: http://www.racedepartment.com/richard-burns-rally/56546-sweet-lamb-loading-error.html
Kdo umí obstojně anglicky, může z toho vyhodit závěr a hodit ho sem, ja z toho jen pochopil to spouštění v okně jako řešení. |
|
|
Zaslal: út září 20, 2011 14:44 |
|
Návrat nahoru |
|
|
ZETAK Dennis
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
FRISTENSKY Jiri napsal: |
Kdo umí obstojně anglicky, může z toho vyhodit závěr a hodit ho sem, ja z toho jen pochopil to spouštění v okně jako řešení. |
No, asi si budu muset taky pockat, protoze ja z toho nasel spis blok
citace: |
We were able to track down the Sweet Lamb loading issue.
This track is based on Harwood Forrest (to get the start animation), but it seems that some texture definitions in the track-NN_x.ini file and the corresponding dds texture files in the RBZ file are missing.
The LBS track file still contains references to some water objects which cause the whole game to crash while loading the track. |
(Ale zaroven tam v postu z 16.7. pise, ze uz existuje nejaky predbezny patch a ze finalni verze ty trate by mela byt co nevidet)
O tom fullscreenu to vypada jako kdyz mluvej o tom jejich pluginu FixUp (ktery umi mimo jine udelat fullscreen ve windowed rezimu) v kombinaci s RSRBR a zvysene padavosti tyhle trate pokud je tenhle plugin nahrany, respektive vetsi sance ze se trat nahraje bez padu hry kdyz neni FixUp plugin ve hre pritomen (pricemz duvod neni uplne jasny). Proste se zda ze je hra pri nahravani tyhle trate citlivejsi na pad, pokud je natazen FixUp plugin. S tim ze to mozna neplati jen o tomto pluginu.
Ale ruku do ohne za to nedam, natolik anglictinou nevladnu. |
|
|
Zaslal: út září 20, 2011 15:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
No umě se ten Sweet lamb choval taky dost záhadně...
Prvně jel, pak nejel, pak jel, pak jel s texturama Anvel, pak nejel s texturama Anvel, pak nejel bez textur a teď jede v okně...
Dennis: Jediné, co bys ještě mohl zkusit, je spustit RBR přes třeba to RBR_NoSSE.exe . |
|
Zaslal: út září 20, 2011 15:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|