Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MIKL Tomas
|
Předmět: |
|
|
Pro Jardu: Jedná se o kvalitní slivovici!!! |
|
_________________ Team manager HSF rally team |
Zaslal: čt říjen 27, 2011 8:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
MIKL Tomas napsal: |
Pro Jardu: Jedná se o kvalitní slivovici!!! |
no jo, to by mohl říct ale každý
Navrhuju vzorkování a provedení zkoušky před samotným závodem - dobrovolně se nabízím k otestování. Stačí mi zaslat vzorek, já ho testnu a pak podám zprávu. Aby byla zkouška relevantní, je třeba zaslat 1 litr vzorku. Tím bych vám i podal zprávu, jakým způsobem proběhal kocovina a jestli to není "bolehlav" |
|
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 8:58 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Shakedown s ochutnávkou slivovice |
|
|
Hele, když vždy otravuju s tím shakedownem.
Neměl by být vypsán oficiální shakedown s ochutnávkou slivovice??
Každý by si zkusil skočit a zároveň by každý mohl po skoku ochutnat tu slivovici. Samozřejme by bylo povoleno jenom omezené množství průjezdů, třeba 11, 12 atd. |
|
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Tome, beru tě za slovo. Jdu si nastavit maximální pružiny, výšku a tak, a budu testovat, kolik to auto vydrží |
|
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 11:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MASTRLA Martin
|
Předmět: Slivovice |
|
|
Sorry za tu délku příspěvku, ale po přečtení mám dilema, že 100 %skočím
Slivovice patří k hospodářskému roku stejně tak, jako brambory či obilí, protože je výsledkem lidské práce. Té práce, která by byla těžkou dřinou, pokud by během ní neměli chlapi před očima tu ledovou čirost. Tu bezbarvost pramenité vody. Tu sílu ohně. Ty stromy a jejich tvary i krásu kopců či břehů potoků, kde trnky rostou a zrají. Když dozrávají musí se pečlivě vypláchnout škopky, nejlepší bývaly dubové, zvané trečafy. Pečliví hospodaří dbají na to, aby švestky byla vyzrálé a obrané od stopky, listí a jiných nečistot. Potom kontrolují kvas tak, aby zjistili neprodleně, kdy se koláč na povrchu začne propadat. Tehdy je ovoce připravené na svoji poslední cestu. Do pálenice. Představte si usmrkané dušičkové počasí, podvečer, dědina jak vymetená a v pálenici světýlko. Pálení je svátkem a obyčejem, má svoje rituály a mystiku, protože se používá ohně k proměně hmoty v teplo, páru a tekutinu, která má kouzelné vlastnosti. |
|
|
Zaslal: čt říjen 27, 2011 14:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Myslím, že nám Dufs nasadil všem brouka do hlavy. Já skočím určitě, v podstatě jen ta zatáčka dole je limitem. Nicméně k diskuzi tady předtím .... zrovna tady na tomto skoku je myslím nemožné jakkoli, plynem, brzdou .... postavit auto na zadní. Naprosto jistě dopadne na čumák. Takže jde jen o to, zda to ten čumák vydrží.
Jinak teda Martine pěkné povídání |
|
|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 1:25 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORAVEC Tomas
|
|
|
Ale Tomas nerekl, jestli se musi po doskoku odjet nebo ne. To je dulezite vedet |
|
|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 7:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MIKL Tomas
|
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
noo, já jsem to už jednou s N12kou zkoušel a skočím až do lesa a když si na skoku správně přibrzdím do plynu a pustím na hraně přidám plyn, tak letím jak Pavel Ploc a žádnej čumák se nekoná ... škoda, že už nemám ten replay slivka ... paráda, ale rozbít to kvůli ní nehodlám, nebudeme riskovat...ostatním držím palce... |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: pá říjen 28, 2011 17:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
Musím pochválit HSF za nádherné podzimní textury, které jsou na všech RZ pěkně sladěné. Úvodní obrazovky jsou ne-malým bonusem. Palec nahoru kluci |
|
Zaslal: pá říjen 28, 2011 17:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
je to fakt zajímavý, v první chvíli jsem se lekl, že mi to spadlo do Windows (bylo modré pozadí) moc osvěžující...taky chválím |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: pá říjen 28, 2011 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BABAK Ondrej
|
|
|
Ahoj
poslední dobou jsou časté výpadky serveru. Teď např. spojení vypršelo,pak špatné heslo atd... a nakonec to spadlo. Chci se zeptat,jak se bude v takovémto případě postupovat a jak to budu muset dokládat,že jsem samovolně neopustil turnaj?? Děkuju za odpověď |
|
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Ondro, pravidla bod 9.4.
9.4. V případě že má status „Havárie na RZ“ může o reset požádat pouze jedná-li se o přerušení spojení. V tomto případě je jezdec povinen nahrát na web replay z dokončené RZ a zažádá o reset dle bodu 9.1. |
|
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRUDER Martin
|
|
|
JJ taky mě to Ondro spadlo ale koukal sem že se rpl uložil tak by to bylo v TR ok. Jinak teda musím vyseknout HSF poklonu ...textury nadhera + načítaní RZ - luxus . Je vidět že rally nepořadáte poprvé a napad je to fakt dobrej teší mě že sem u nějakych akcí z fotek taky nechyběl |
|
_________________ EURORALLY TEAM
www.montek-motorsport.cz |
Zaslal: so říjen 29, 2011 20:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
Tak já se včera večer ani po 2 hodinách na web rbr nedostal,ostatní servery a net šlapal,jen rbr deth... |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: so říjen 29, 2011 22:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|