Právě je ne leden 26, 2025 2:27
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
HAUSKNOTZ Viktor
|
Předmět: Iridium Rally 2011 |
|
|
Vážení přátelé,
na našem webu www.iridium.blog.cz uveřejňujeme videopozvánku na letošní ročník Iridium Rally.
Těšíme se na vaši účast! |
|
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 0:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
Předmět: |
|
|
Dobrý den,
nemá prosím někdo někde uložený digidash_1600.ini?
To je se souboru misc.rbz a prosil bych nějaký jiný než je originál, nebo kdo tomu natolik rozumí, že dokáže předělat soubor např. digidash_1024.ini na digidash_1600.ini.
Google mi nic nenašel, BH je mrtvé a zde na foru, též nic.
Děkuji za vyčerpávající odpovědi. |
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 14:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BICA Martin
Založen: 11. 12. 2006 Příspěvky: 1264 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
Ptáku. BH je sice mrtvý, ale na nějakým webu je uložen celej jeho objem. Ještě vědět kde to bylo... |
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2011 16:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROTEK Jiri
Založen: 11. 11. 2007 Příspěvky: 45 Bydliště: Podblanicko, CZ
|
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
odkaz sem vidělna http://rbrplus.blog.cz ale musíš prohledat, už si nepamatuju kde |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: pá prosinec 02, 2011 6:19 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPISAK Stefan
Založen: 22. 03. 2009 Příspěvky: 205 Bydliště: Moldava nad Bodvou
|
|
|
Neviem kam by som toto mal písať.. Chcem vám oznámiť bug, úplne ma to pri seknutí znechutilo.. Posledné kolo posledná zátačka chcel som to čo najbližšie a i takto to bolo ďaleko a som sa sekol..
|
|
|
Zaslal: ne prosinec 11, 2011 12:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Souhlasím, díval jsem se na ten replay a je tam mezera tak 20-30 cm. Pokud nemá tak hrozně blbě kolizní mesh Fábia Evo 2, tak je problém v tom sudu. |
|
|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 14:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETRAS Marek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
HRBACEK David
|
|
|
Tohle ale není BUG a už to tady bylo několikrát vysvětleno! To totiž není jen natexturovaná díra, ale opravdová díra! A pokud se ti tohle stává, máš auto posazené moc nízko, takže problém je v setupu! |
|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 21:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LIBAL Zdenek
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Obzvlášť to druhé video kola zaražený až v pr***. myslím, že je vše popsáno tu: http://rbr.onlineracing.cz/forum/viewtopic.php?t=3873
+ vysvětlení.
Je to pro námět jak ustoupit debilní fyzice a kolizím u nových aut. Hold tvůrci typu ...nebudu jmenovat si nelámou hlavu s ničím, jen to tam prát jedno auto zadruhým...
Co se týká Štefana je to asi tak, buď budou na Sosnový pneumatiky lehký jako značka = aute se dotkne, ale nic se mu nestane a pneu odletí.
To je blbé, protože v reálu je ten válec solidně těžký.
Nebo nebudou mít kolize žádný, což víme k čemu povede. Tak nevím...popřemýšlím, jak nejlépe natočit kolizní objekt, který samozřejmě nekopíruje pneu ale je obdélníkem. Viz obrázek, kde to žluté jsou kolize objektů. Je vidět, že nezasahuje do silnice, ale pokud chcete lízat, tak je problém.
Mno...trošku to porovnáme asi. Ale ne hned Postupně se k tomu dostanu.
P.S. u Zástavy na druhém videu doporučuju Zastavit ( ) video na konci, kdy to leží na střeše a kouknout se na ramena u předních kol, jak trčej hrby ven. |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 0:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Obzvlášť to druhé video kola zaražený až v pr***.
P.S. u Zástavy na druhém videu doporučuju Zastavit ( ) video na konci, kdy to leží na střeše a kouknout se na ramena u předních kol, jak trčej hrby ven. |
To druhé videjko je moje.
- podvozek nízko byl, jelo se před tím ROC a když jsem ho měl jen trošku zvedlý, tak jsem tu mrdku otočil v zatáčce na střechu jen volantem
- přední náprava: podvozek po kolizi jsem natočil schválně, nejsem odborník na modely, ale taky se mi na tom něco nelíbilo
Jako bug trati jsem to neoznačoval, spíš jsem jen chtěl upozornit na to, co se mi stalo na Setkání Mistrů IRC a že ne tak úplně moji vinou jsem to zabalil dřív - přeci jen Sosnovou 2010 jsem jel se Zastavou poprvé a určitě i naposled |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 8:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CERVENKA Filip
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
Co se týká Štefana je to asi tak, buď budou na Sosnový pneumatiky lehký jako značka = aute se dotkne, ale nic se mu nestane a pneu odletí.
To je blbé, protože v reálu je ten válec solidně těžký.
Nebo nebudou mít kolize žádný, což víme k čemu povede. Tak nevím...popřemýšlím, jak nejlépe natočit kolizní objekt, který samozřejmě nekopíruje pneu ale je obdélníkem. Viz obrázek, kde to žluté jsou kolize objektů. Je vidět, že nezasahuje do silnice, ale pokud chcete lízat, tak je problém. |
Předpokládám, že zmenšit ten kolizní obdélník asi nejde, protože jinak bys to nejspíš udělal.
A tak mě napadá, jestli by nebyla lepší kolize značka, protože přeci jen pneumatiky mají hmotnost oproti autu nula nula prd.
A nebo to to vyřešit ve stylu Strýčkovi okruh. Tam sudy v retardéru jsou nějak těžké a přitom jsem tam s podobný problém neviděl. |
|
_________________ -> ANVEL Racing Team <- (Jednou lama navždy lama - Los Lamos)
G25 rulezz (už je to rukama, ne volantem) |
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
Nejlépe by bylo, kdyby někdo sedl a vymyslel nové kolizní meshe Zkusím Vaška, jestli něco nového nemá a případně by neposkytl. |
|
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 9:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
RESL Jan
|
|
|
To,co se stalo Jirkovi s Yugem,to stejné se mi stalo s Pugem 207,podvozek předek kolem 190mm,zadek 220,takže žádná žehlička to nebyla a podotýkám,brzdy jsem se ani nedotkl.A model nepovažuju za nějakou rychlokvašku,ale bohužel to má opravdu dost aut úplně naprd.Navíc ty kolizní meshe se chovají dost divně,kdy tyto díry,místo aby auto jen třeba trošičku nakoply,zastaví ho jako bomba do stromu.No co už,halt si bude člověk muset zjistit,které auta to jak mají a pak se s nima narozdíl od ostatních těm dírám vyhýbat,nebo s těma autama nejezdit. |
|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 20:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|