Hlavn� strana    FORUM Obsah fóra Richard Burns Rally
  FAQ •  Hledat •  Seznam uživatelů •  Uživatelské skupiny •  Registrace •  Soukromé zprávy •  Přihlášení

Team Rally 2011
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
KALA Ludvik

Příspěvek Předmět: Odpovědět s citátem

Mám stejnou zkušenost s Lancerem evo 6. Radši tu díru objíždím a ztrácím. Tvrdý podvozek 220.
Příspěvek Zaslal: st prosinec 14, 2011 22:46
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MARYSKO Tony

Tohle se mi stalo v jednom z letošních závodů TR 2011,v poslední Rzetě. Tak sem měl radost, oficiání zpráva zní, že to byl můj technický problém. To že se to stane u Imprezy 08, tak sem se až tak nedivil, dostává kopance o kde co, ale že se to děje u víc aut, sem překvapen. Nebo budem jen jezdit s Citroenama C4.

Příspěvek Zaslal: ne prosinec 18, 2011 16:10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HINGAR Jan

Příspěvek Předmět: DFGT Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl byc hse zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti s výměnou elektromotoru u volantu Logitech DFGT, popř. o jaký typ jde a kde by se dal sehnat nový. Děkuji Wink
Příspěvek Zaslal: st prosinec 21, 2011 21:17
NOVY Karel

Už se zase těšíme na Jéžíška,
copak nám Wally nadělí?
Mě asi nic, protože jsem zlobil a na Iridiu rozbil další automobil Laughing

Příspěvek Zaslal: čt prosinec 22, 2011 14:42
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
SERBAUM Lukas

Příjemné prožití svátků vánočních a úspěšný Nový rok 2012 přeje celý EXE Rally team
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 23, 2011 21:28
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
PAJER Petr

Příspěvek Předmět: PF 2012 Odpovědět s citátem

Taky bych rád popřál krásné a nerušené prožití Vánoc a do Nového Roku nej to nejlepší..
Přeji za celé Kizz-me WRT
Příspěvek Zaslal: so prosinec 24, 2011 15:25
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
NODES Michal

za par dni by mela startovat Fusion rallye a nikde ani pismenko. Ze by byla zrusena pro nedostatek snehu?
Příspěvek Zaslal: út prosinec 27, 2011 16:50
PANCOCHA Jaroslav

Už to bude, nestíhačka. Svátky, a nefachčenkové Sad
Příspěvek Zaslal: út prosinec 27, 2011 16:52
BARTA Roman

Rád bych hodil do placu myšlenku pro příští (bude-li) TR.

To co budu dál psát nevztahuju na žádný konkrétní podnik, je to jen můj celkový pohled na věc !

Už jsem to tu psal v jiném vláknu, ale poslední dobou jsou textury, ať už jejich kvalita, či vlastně celá příprava velký problém. Není čas na to, zamyslet se nad nutností "za každou cenu" nechat dělat textury pořádající tým ?
Kvalita je silně diskutabilní, i když to tu nikdo otevřeně nenapíše, ale podle mne je to tak. Je to způsobeno určitě tím, že to nedělá žádný grafik a že se to plácá na poslední chvíli. Navíc instalátory, dá-li se tomu tak říkat jsou silně nevyhovující vzhledem k tomu, že doba jaksi pokročila od dob DoSových aplikací a .bat dávkových souborů.
Jako návrh nabízím myšlenku vytvoření týmu cca tří, čtyř lidí, jejichž úkolem by bylo udělat na všechny tratě základní balíčky textur, které by navozovali 4 roční období a instalátor. Drobná doplnění (bannery, vesty) by si tým udělal sám.
Tedy už žádná změna změna keříku za stromeček - v horším případě stromu za šťovík ( to už sem taky viděl a nebudu jmenovat).
Pro instalaci by se použil vždy profi instalační program. S Wallym bychom určitě na něco přišli, protože ty kecy o tom, že o to nestará už mě...nic, to je jiná kapitola.

Samozřejmě se nabízím k plné spolupráci na texturách, případně k úpravě stávajících tratí z hlediska modelování. I když rok 2012 věnuju slíbenému Šumburku 2011, šel bych do toho. Ale sám ne.
Příspěvek Zaslal: čt prosinec 29, 2011 12:02
HAZE Jiri

POZOR,POZOR Exclamation Idea
Ve středu jsem zjistil,že mi někdo hacknul zdejší účet a vytvořil 4 turnaje na mé jméno Exclamation Poslední dnes a nazval jej i jako test R-VT,tedy našeho teamu Twisted Evil Dokonce i uděloval resety,na ty své turnaje, mým jménem Exclamation Proto žádám všechny,aby si dali lepší hesla než já Confused Já to při zakládání účtu nějak neřešil,teď klidně dotyčný mohl měnit nominace na TR,rozpustit celý team,vyhodit jezdce..... Heslo je již změněno a snad odolá Wink Vedení jsem již kontaktoval.....

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: pá prosinec 30, 2011 23:38
NODES Michal

A to nejsi jediny Zajdo
Příspěvek Zaslal: so prosinec 31, 2011 0:34
HAZE Jiri

Cože Question To je nějaká new móda Twisted Evil

CARLSBAD Rally Team , driver
Příspěvek Zaslal: so prosinec 31, 2011 9:16
HOFBAUER Jakub

BARTA Roman napsal:
Rád bych hodil do placu myšlenku pro příští (bude-li) TR.

To co budu dál psát nevztahuju na žádný konkrétní podnik, je to jen můj celkový pohled na věc !

Už jsem to tu psal v jiném vláknu, ale poslední dobou jsou textury, ať už jejich kvalita, či vlastně celá příprava velký problém. Není čas na to, zamyslet se nad nutností "za každou cenu" nechat dělat textury pořádající tým ?
Kvalita je silně diskutabilní, i když to tu nikdo otevřeně nenapíše, ale podle mne je to tak. Je to způsobeno určitě tím, že to nedělá žádný grafik a že se to plácá na poslední chvíli. Navíc instalátory, dá-li se tomu tak říkat jsou silně nevyhovující vzhledem k tomu, že doba jaksi pokročila od dob DoSových aplikací a .bat dávkových souborů.
Jako návrh nabízím myšlenku vytvoření týmu cca tří, čtyř lidí, jejichž úkolem by bylo udělat na všechny tratě základní balíčky textur, které by navozovali 4 roční období a instalátor. Drobná doplnění (bannery, vesty) by si tým udělal sám.
Tedy už žádná změna změna keříku za stromeček - v horším případě stromu za šťovík ( to už sem taky viděl a nebudu jmenovat).
Pro instalaci by se použil vždy profi instalační program. S Wallym bychom určitě na něco přišli, protože ty kecy o tom, že o to nestará už mě...nic, to je jiná kapitola.

Samozřejmě se nabízím k plné spolupráci na texturách, případně k úpravě stávajících tratí z hlediska modelování. I když rok 2012 věnuju slíbenému Šumburku 2011, šel bych do toho. Ale sám ne.

Za mě asi tak - Team Rally je o tom, že každou soutěž chystá jiná stáj. To chystání spočívá 1) ve vytvoření vlastní skladby a 2) ve vytvoření vlastních textur. Pokud týmů seberete jednu ze dvou jediných možností (a řekl bych tu nejviditelnější, jak se na své vlastní rally realizovat, pohřbí se tím podle mě definitivně základní myšlenka tohoto šampionátu. Pokud se TR transformuje do podoby, kdy promotér nebo organizátor nachystá komplet sakum prdum všech dvanáct soutěží, nevidím problém. Ale pokud má být udržena základní idea, se kterou bylo TR založeno, pak jsem proti.

Co se samotné existence realizačního textura-týmu týče, už to dělal Hrouda a nakonec to z časových důvodů vzdal a předal plně na týmy. Takže nevím, jestli obnovení této myšlenky není cestou proti zdi.

Za Iridium rally asi tolik - textury nebyly ve všem ideální, ale ve směs si je hodně lidí pochvalovalo. Změna textur nebyla 'za každou cenu', prostě když jedu zimní soutěž v prosinci, na sra*kách a řekněme někde v ČR, tak nemůžu nechat krásnou uhlazenou šotolinku a u trati zjara bující, zelené, japonské kytky.

HOFgh Smile

Příspěvek Zaslal: so prosinec 31, 2011 11:56
NOVY Karel

Já si zase nemyslím, že by se tím jakkoli narušila základní myšlenka TR. Tou byla - pokud mě má stařecká paměť neklame a strejda Alzheimer dovolí - soutěž týmů. Jako bonus byla pak možnost uspořádání rally s vlastní sklatbou a názvem, pro prvních 12. To, že se některé týmy posléze rozhodly udělat si i vlastní textury, ini soubory a další, byla již jen jejich volba a úleva pro organizační tým. V Pravidlech o tom nebyla nikdy ani zmínka a nikdo je k tomu ani nenutil. Ne každý tým má tak zručné "krajináře", aby byl schopen udělat pro svoji rally kvalitní textury. Mnozí mají problémy i časové.
Proto se Pyrosovu nápadu nijak nebráním a pokud by se tým dal dohromady a opravdu vytvořil pro jednotlivé tratě 4 varianty textur podle ročních období, bylo by to pro plugin určitě přínosem. Ale pochybuju, že se tato věc povede zrealizovat. Spousta vynaložené práce, obětovaného času a nedostatek schopných lidí - vražedná kombinace dnešní doby. Těch, kteří pro věc vzplanou se možná pár najde, ale jak jsem si měl možnost několikrát ověřit, je to jen chvilkové vzplanutí a pak z projektu tiše vycouvají.

Příspěvek Zaslal: so prosinec 31, 2011 12:32
PANCOCHA Jaroslav

Já bych k tomu tématu řekl asi tolik:

Souhlasím s Jakubem Hofbauerem, že Team Rally je od toho, že to pořádají jednotlivé týmy a to, že si udělají svoji skladbu není žádný bonus, ale přímo myšlenka spojená s názvem soutěže.

Na druhou stranu musím souhlasit s Karlem, že by bylo pěkné, kdyby tu byl nějaký stabilní tým lidí, kteří by se o toto starali. Ale realitou je, že takový tým, aniž by se jim za to neplatilo, není reálné dát dohromady. Měl bych k tomu ale jeden nápad, který by toto mohl někam posunout - dát dohromady tým, který by neměl prioritně na starosti sestavu textur, ale byl by schopen lidem v týmech, kteří textury dělají poradit jak to či ono udělat (např. zřejmě to, na co Pyros naráží a to povrch cesty na Sosnové v naší rally - a to jak tam udělat led... já to nevím a kdybych věděl, udělal bych to). A dále by dali dohromady nějakou databázi textur pro různé povrchy a počasí a dle zájmu by je mohli poskytnout pro změnu tratí dané rally.

Myslím že taková věc by už reálná byla, nebylo by to tolik časově náročné a určitě by to pomohlo.
Příspěvek Zaslal: so prosinec 31, 2011 14:38
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 17, 18, 19  Další
Strana 14 z 19

Přejdi na:  

Czech translation by Azu

Based on CanverRed theme