Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ing.-Santus
|
Předmět: |
|
|
Hrouda napsal: |
Tak ty nebudes souper pro me, jestli budes vsude tak rychlej. |
Nebudu, tu školu už mam najetou. Na ostatních tratích se plácám jak ryba na suchu. Musim ještě moc a moc trénovat. |
|
_________________ Ing. Santus |
Zaslal: pá srpen 26, 2005 16:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ing.-Santus
|
|
|
Tak jsem začal jezdit turnaje a v Rally School jsem dal 01:20:24 se šáde, bída. Pak mě bohužel spadnul RBR takže bylo po turnaji Na ostatních erzetách ale dostávám na prdel jak sviň. Si říkám jak to valim a najednou po třech kilometrech koukám a mam manko 16 vteřin, pak udělám hodiny, vrazim do diváků a jsem rád že dojedu....bych měl mít licenci Ž. |
|
_________________ Ing. Santus |
Zaslal: ne srpen 28, 2005 18:03 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Já jezdim s S16kou a nemůžu dát dolu můj rekord z rally školy 1:31 ..... musim ještě potrenovat na škole .. |
|
|
Zaslal: st květen 17, 2006 22:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ja s S1600 jezdim naprosto minimalne, ale 1,31 se da dat celkem v pohode. Snaz se
Chce to co nejmin rozevlate a co nevic rezat ta esicka, nerozhodit se na brodech a dobre brzdit, abys nesel z vhodne stopy a neblokoval prilis kola. Pokud hodne hrabes a vyjizdis, zkus trochu ubrat
EDIT: Tak jsem to schvalne byl zkusit, s Puntem na default, akorat lehce pridana svornost na 400, asi na 4 pokus mi to konecne neblblo, tak 1:25,65 |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: st květen 17, 2006 22:42 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Poraď mi , na co je ta svornost , co tim docílíš ?? ( já jsem teprve začátečník , takže se musim ještě učit ) |
|
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 17:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Svornost diferencialu je odpor, ktery diferencial klade proti protaceni jednoho kola vuci druhemu. Kdyz mas obycejne auto a mas jedno kolo na lede, tak se nerozjedes nebo dost tezko, protoze se toci to, co ma mensi odpor. A ta svornost tomu brani. Nevyhodou velke svornosti je to, ze to blbe zataci, protoze aby se dobre jelo do zatacky, tak se kola nemuzou tocit stejne rychle. |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: čt květen 18, 2006 17:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHAMULA Michal
|
|
|
Díky , a co by mohlo být tak za optimální nastavení na dvoukolce ( Peugeot 206 S 1600 ) ???? |
|
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 20:04 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Ja nevim, ja s nima jezdim naprosto minimalne...
Mam asfalt na default a sotolinu na 400... Snih jezdim na sotolinu... |
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 20:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NOVY Karel
|
|
|
CHAMULA Michal napsal: |
Díky , a co by mohlo být tak za optimální nastavení na dvoukolce ( Peugeot 206 S 1600 ) ???? |
Taky jsem se s tím pral. Jezdím Fábku S1600 a než jsem ji jakž takž nastavil, byly to hodiny a hodiny. Svorností jsem hýbyl minimálně, pohrál jsem si s mapou diferáků a dosáhl alespoň toho, že auto při rozjezdu zbytečně nehrabe. Mám 3 druhy nastevení podle povrchu, sníh jezdím jako tvrdou šotolinu. Ale jak jsem psal, zkoušet, zkoušet a zkoušet. Můžeš zkusit i podívat se na defaultní nastavení jinejch aut, třeba ti pomůže |
|
|
Zaslal: ne červen 18, 2006 20:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FADLER Jan
|
|
|
Zdravím.
Chtěl sem se optat... Kde může být problém, když se chci připojit k online turnaji a hlásí mi to že "Rally school stage" neodpovídá? Téměř všechny ostatní tratě mi jdou, až na nějaké detaily, ale pokud vím tak tato rally škola se nestahuje a neinstaluje jako např Hrádek, či Liptákov, tak nevím kde je problém. Obráceně mi to jde v pohodě. |
|
|
Zaslal: po duben 05, 2010 10:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|