Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JANAC Ondrej
|
Předmět: |
|
|
Tak to tě Ludvo čeká celkem fajn překvápko hned na první rz |
|
|
Zaslal: po únor 13, 2012 19:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Opět zdravím všechny soutěžáky! A opět odkazuji na naše stránka www.if-motorsport.huu.cz , kde můžete najít nově aktualizované informace z průběhu první etapy.
Také bych vás rád odkázal na fotosoutěž o pohárek, která při IF Rally probíhá. Termín zaslání vašich screenu končí s koncem první etapy, tedy 15.2.2012 ve 23:59. Více informací zde : http://if-motorsport.huu.cz/menu/fotosoutez-2 |
|
|
Zaslal: po únor 13, 2012 23:50 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KLIMECKY Jan
|
|
|
Tak mě to v RZ2 spadlo do win kvůli aktualizaci ve win... a pak v RBR už jen černá obrazovka, takže mám zase po náladě... Já pochválím pořadatele za pěknou skladbu, ale textury mi přišly dost hrozné, sorry. Příbram celá nesmyslně bílá až z toho bolely oči a odbarvené listnté stromy na Hrádku taky nevypadaly moc dobře. |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2012 17:34 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOZA Ludvik
|
Předmět: Textury |
|
|
Já naopak musím textury vyzdvihnout. Dle mého nejsou jen mezi nejlepšími, oni jsou nejlepší v sezóně.
jo, na první RZ jsem byl trochu zaskočený a dokonce se bál přidat.
hezká rallye.
... málokdy chválím v polovině. |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2012 22:13 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Ahoj kluci Stala se mi velice nepříjemná věc...dnes večer jsem měl natestovat a zítra jet TR, ovšem PC odešlo...a já se v tom bohužel neumím moc hrabat...takže zítra ráno vezu hned PC odborníkům...proč to sem píšu?
Protože je více než možné, že minimálně první etapu tohoto závodu odjedu na PC svého laskavého kolegy Honzy Mořkovského, který bydlí ve stejné vesnici(možno ověřit), tímto mu děkuji...a nechci, abyste nás podezřívali z jakýchkoliv podvodů Protože logicky budeme mít stejné IP, že ano...takže pokud s tím máte někdo problém...teda hlavně pořádající Michal, tak napište, ať to nejedu, nerad bych, aby Honza kvůli mně přišel o dobrý výsledek
Díky za pozornost . |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2012 22:40 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
Ahoj! Opět aktualitované denní shrnutí závodu TR na stránkách IF Motorsportu! |
|
|
Zaslal: út únor 14, 2012 23:52 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HAZE Jiri
Založen: 18. 08. 2006 Příspěvky: 1610 Bydliště: Hradec Králové
|
|
|
To Plesník:
To je přece jedno,ne.Víš kolik lidí jezdí na jednom kompu,když jsou třeba na návštěvě a podobně Bych se vůbec nebál,prostě se stane,že PC odejde a musí se to zajet někde jinde,s tímto se potkalo více lidí a žádný problém nebyl |
|
_________________ Jirka "Zajíc" HÁZE
CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: st únor 15, 2012 9:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
|
Martin Plesník: Je to tak, jak píše Zajíc. Bez obav můžeš nastoupit. V tomto ohledu se bohužel musíme spolehnout na Fair play. Samozřejmě podezřelé by bylo, kdyby někdo nastoupil z IP adresy kolegy z druhého konce republiky, ale i to není samozřejmě nemožné. |
|
Zaslal: st únor 15, 2012 10:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VOJTECHOVSKY Radek
|
|
|
Nějak to zapadlo, tak se zdovolením zeptám znovu. Havaroval jsem na poslední RZ a po odstoupení mě hra neposlala do servisu, ale rovnou do komentu, neznamená to doufám, že nastoupím do druhé etapy s neopraveným vozem, že ne? |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2012 12:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MARYSKO Tony
|
|
|
Velmi dobrý nápad jsou ty patníky a retardery do oranžova, to je opravdu dobrý. |
|
_________________ M-Rallyteam(Marysko Racing) |
Zaslal: st únor 15, 2012 13:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KEBERT Martin
|
|
|
To bylo taky to jediny podle ceho jsem se orientoval - bilou mam vypalenou primo do sitnice .
Bejt tam falesny patniky do lesa, tak jste mne nasli zaparkovanyho tam. |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2012 13:17 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
To jsme rádi, že se ty oranžové patníky líbí - byli jsme si vědomi problémů s viditelností, tak ředitel vyhnal celý tým ven a přikázal všechny patníky vyměnit, popřípadě natřít
V tom mrazu to byla fakt super práce, naštestí máme mezi sebou i Valachy, tak bylo zásoby trnkové slivky na zahřátí a kdyby nedošla, natřeli by jsme i krajnici a bůhví co ještě |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2012 13:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROSEVSKY Jiri
|
|
|
To by padal i oranžový sníh, že Jiříku ... Jezdci, chci vás upozornit, že dnes v noci končí termín pro odesílání fotografií do fotosoutěže!! Tak zasedněte k PC a nějaké nám pošlete Info na stránkách IF motorsportu.. Zároveň chci poděkovat všem, kteří svou fotku již poslali! |
|
|
Zaslal: st únor 15, 2012 20:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|