Právě je st prosinec 25, 2024 8:28
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MORKOVSKY Jan
|
Předmět: |
|
|
Zdarec hoši, tak určo k takovému úspěchu pomohla G27 a dobré sety.. Snažil jsem se po 1 v životě řídit se heslem neroztřískat to a dovézt to bez chyb do cíle.. Stejně se mi to nepovedlo bo jsem na pekle snow vylomil zadní kolo a hlavně mě vlhký a mokrý asfalt baví.. |
|
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 0:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRABLEC Jan
|
|
|
Honzo tak pokud ti v to dopomohla G27ka tak tu hned zahoď pokud neřadíš na Hčku (co si budeme povidat neřadíš) Jediný poslední Rally volant byla G25ka a pokud jak píšeš jsi dělal chyby a byl jsi se svou jízdou nespokojen tak to nedávej tak najevo...... přecejenom mi co jezdíme A8 jsme starší lidé a více či méně dbáme na krásu.........., proste to sem tam,, někdo nepobere:D |
|
_________________ CARLSBAD Rally Team , driver |
Zaslal: pá únor 17, 2012 0:30 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Já už jsem ho viděl mockrát jezdit a musím říci, že mi to taky kolikrát hlava nepobírá |
|
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 11:09 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MORKOVSKY Jan
|
|
|
Jo sorry já jel teprve 2 závod s A8 a jel jsem to mezi prvníma a netušil jak jezdí konkurence |
|
|
Zaslal: pá únor 17, 2012 15:11 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KALA Ludvik
|
|
|
Mám dotaz (návrh) mimo fórum TR... Ale kam s tím? ... Nešla by osekat velikost obrázků v nabídce turnajů na nějaké rozumné maximum. Nic proti VELIKOSTI a propracovanosti objektů, ale lítat obarzovkou sem tam je celkem nepříjemné. Než to člověk přeběhně od zhora dolu, tak si přiipadá jak na tenisovém turnaji v první řadě.... |
|
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 22:47 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
Taky mi to vadí. A jen tak mimochodem, mohl by někdo dát na plugin ke stažení ten RP2009 Shakedown, když už ho máme online v turnajích? |
|
_________________ re:member |
Zaslal: so březen 03, 2012 13:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PTACEK Martin
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|