Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Váš názor na změny fyziky pro větší realizmus? |
Nemohu se dockat |
|
52% |
[ 216 ] |
Jsem pro |
|
36% |
[ 148 ] |
Je mi to jedno |
|
3% |
[ 16 ] |
Jsem proti |
|
7% |
[ 29 ] |
|
Celkem hlasů : 409 |
|
Autor |
Zpráva |
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
Předmět: |
|
|
v tom případě můj libezbríf patří i tobě.
a celkem jsi mě dorazil tím,že pomocné pružiny tam nebudou scházet.(přiblížení k realitě?)
no,ohledně fyzik je to můj první a poslední příspěvek(doufám) |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: po únor 20, 2012 17:46 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Walter
|
|
|
KRATOCHVIL Roman napsal: |
v tom případě můj libezbríf patří i tobě.
|
Prece v tom nenecham Japana samotneho :) |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 17:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Walter napsal: |
Pomocne pruziny maji tuhost treba 15N/mm a delku 10cm. To znamena ze je zcela stlaci zatez 150kg a tak jsou pri jizde porad stlacene a na jizdni vlastnosti nemaji vliv. Proto nebudou schazet. |
Tohle beru jako vtip, protože mně teda chybět budou - že s nimi někdo neumí pracovat a využít jejich přednosti, neznamená, že tam jsou zbytečné
Přehodnoťte, klidně proberu přes PM. |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 18:29 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Dufs a Krtek, co příspěvek, to perla. Opravdu se nestačím divit. Abych to uvedl zcela na pravou míru. Před hodně dlouhou dobu tady na fórum uvedl Walter zkušební verzi Toyoty Celicy, kde jestli se dobře pamatuji upravil zejména setrvačnost dle výpočtu, který tehdy schválil i Mirek Fric (a který do dosavadních fyzik nepoužil, protože by to představovalo velmi náročný zásah).
Tehdy byla tato Walterova iniciativa celkem zcela setřena většinou jezdců, že je to zase nějaký břídil, který chce objevovat objevené atd. atd., cancy, cancy. Já se toho tehdy chytil, s Walterem jsme dali řeč, já mu snad dal pár cenných tipů, nějaké info a pak zpětnou vazbu z testování, co a jak zlepšit. A výsledek jeho snažení (a teď už snad můžu říci že i trošku společného) vidíte zde na fóru.
Osočování, od Melliho, teď Krtka, a v neposlední řadě i příspěvek Frišty, pánové ... když k tomu nemáte co rozumného říci. Nejsem papež, Walter taky ne, nic z toho co tady předkládáme není žádné dogma. Na druhou stranu vězte, že jestli něčemu v RBR rozumím, tak jsou to setupy. Takže vím přesně, jaký význam mají které prvky nastavení. A pokud pak budeme tvrdit, že nějaký prvek nefunguje tak, jak by dle manuálu měl, tak je to na základě řady testů a není to bohapustý žvást. Všechny dosavadní fyziky byly dělány pouze odhadem, protože spousta věcí byla doposud nejasná. Proč to nikdo jiný nerozluštil, než Walter, netuším. Ale věřte mi, že kdyby byly tyto poznatky známé už v době, kdy jsem řešil fyziky s Olsonem, bylo by to už dávno použito a když ne Olsonem, tak Mirkem Fricem.
To byste pak nadávali jim ??? VZPAMATUJTE SE |
Naposledy upravil PANCOCHA Jaroslav dne st únor 22, 2012 21:02, celkově upraveno 2 krát
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 18:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETERA Jirka jun
|
|
|
já s tím třeba problém nemám pokud bude fyzika co nejbliže realitě jízdou (ano jízdou, ne parametrama) |
|
Tr 2011 - 3.misto N4 |
Zaslal: po únor 20, 2012 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
A ještě já napíšu něco k těm TOP jezdcům - vůbec, ale vůbec mně nezajímá názor na fyziku nějakého top jezdce RBR ve stylu že je tato fyzika naprd, pokud zároveň není nejen řidičem v reálu, ale pokud zároveň nemá nějaké závodní zkušenosti z reálu.
Pokud mi řekne Martin Bujáček, Laďa Barvík, Honza Šlehofer, David Pelánek a další, že je něco špatně, tak se tím budu seriozně zabývat. Na druhou stranu, tito chlapi mi nikdy nenapíšou, že je to na p..u a podobně. Takže už se tady kroťte, nebo se tu na to vybodnem a necháme si to asi vážně jen pro sebe. |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 19:02 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Martin
|
|
|
Už jsem to asi zjistil, proč tady to fórum bylo (a je) uzamčené
Vždycky se to tu zvrhne k nějaké hádce, jak u debilků
Jak už jsem říkal... kluci co pracují na nové fyzice aut zaslouží pochvalu, ale myslím si, že se jim nemůže podařit vyladit většinu aut podle reálných dat, protože ty data ani neseženou. Navíc jak dlouho bude trvat ještě vyladit tento setup na EVO IX... natož pak ostatní.
Navíc bez posvědcení nových fyzik od vedení pluginu (kdo to vůbec je?) pak ta práce taky nemá význam... |
|
_________________ Ford Focus WRC 2006 |
Zaslal: po únor 20, 2012 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
KRATOCHVIL Roman
Založen: 16. 06. 2006 Příspěvky: 145 Bydliště: Čína,Slušovice
|
|
|
jsem napsal,co cítím k těmto fyzikám.
Kdo tě nepochválí,ten je podle tebe asi blb,hmmm.
A to,že bereš názor jen pár jezdců,kteří jezdí realnou rally,taky celkem ignoranství....
No pokud mi ještě chceš něco hezkého napsat,tak do pm. |
|
_________________ Krtek
SUPER ZELENĚ ZELENÝ ADMIN
http://www.hsfrt.ic.cz/ |
Zaslal: po únor 20, 2012 19:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PLESNIK Martin
|
|
|
Fakt už naposledy sem napíši k tomuto tématu...
Takže prvně, docela dost si vážím, že si všímáte nedostatků RBR a máte chuť je řešit atd...obětovali jste hodně času a všeho...ale JaPane nezlob se na mě, k tomuto se stavím prostě skepticky...a když tvrdíš, jak to není reálné atd., tak proč tedy to nejde, ono nejde a reagovat na konstruktivní kritiku Jirky Frištenského, ať drží hubu? To už fakt nevím nevím...
Je hrozně zajímavé, že se to moc a moc líbí jezdcům, kteří mají na pluginu většinou ujeto pár km(až na vyjímky), já toho taky moc najeto nemám...ale pánové, nemyslete si, nové fyziky ruce nenahradí .
Pro mě je to prostě jen hra a způsob odreagování...vyblbnutí...tak proč to porovnávat s realitou, když to má stejně tolik nedostatků, které se nikdy nepodaří odstranit? ... ale změna je život, takže já se klidně přizpůsobím, ale dokud to nebude na pluginu ofiko ke stažení atd., tak se s tou fyzikou moc lidí zabývat nebude...a dokud to nebude i na vícero aut...tak to nezačnu brát vážně |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 19:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BRADA Martin
|
|
|
Přikládání nejvyšší váhy nazorům realných jezdců je při tvorbě realných fyzik ignorantství? Já snad špatně čtu!
K top jezdcům - to, že někdo umí dokonale ovládat současné fyziky a má naježděné tratě prosím opravdu nedává právo rozhodovat, co je reálné a správné. Jejich názor je na stejné úrovni jako všech obyčejných hráčů. |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 19:38 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Martine, asi jsem zbytečně zahrnul Frištu mezi ty druhé dva výtečníky. Máme spolu jinak (snad) dobré vztahy. Ale už toho mám dnes nejen z RBR plné zuby a nemám nervy tady dokola obhajovat bůhvíco. |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JILEK Marek
|
|
|
Tady se mažou i slušný příspěvky To snad ne
Tak ještě jednou.
Pro mě by bylo směrodatný názor reálnýho jezdce než "top" jezdců na aktuálních fyzikách. Pro ně by to měla být spíš výzva než se nových fyzik bát. Není to snad mířeno proti nim,ale je to snaha posunou RBR zase o kus dál "reálu"
Nemá cenu chlapáci se tady hádat, at to kluci v klidu dokončí a pak se uvidí.
Doufám,že je tohle slušný příspěvek,jinak nevím.
Marku mažou a ještě chvilku se tu budete hádat, nazývat *** a vlákno zavřu. Pokud nejste schopni pochopit rozdíl mezi věcným zhodnocením fyziky a invektivou. |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 19:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SRAMEK Tomas
|
|
|
Za mně můžu říct,že se mi nové fyziky líbí,auto je víc cítit ve volantu atd... |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 19:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Jak budou nahrazeny tedy ty pomocné pružiny? Že namají vliv na jízdní vlastnosti je snad blbost ne? Já bych bez nich nikdy nemohl jet to, co jedu, co se týče skoků, nerovností apod. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: po únor 20, 2012 20:12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ty pomocné pružiny nebudou zcela vynechány, tak jak to je např. jestli se nepletu Samary. Ale u některých aut budou plnit pouze funkci dorazu a nebudou plnit funkci protažení vzpěry o víc než dovolí hlavní pružiny u aut, kde v reálu nejsou. Takový je záměr. Je třeba to samozřejmě otestovat. Ale tak, aby tam prostě byla nula nula u pomocných pružin, to nebude nikde, u žádného auta. Spíš tam prostě někde bude možnost volby a někde to bude bloklé na určitém nastavení. |
|
|
Zaslal: po únor 20, 2012 20:32 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|