Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
Předmět: Re: vysledky |
|
|
JANDAK Jakub napsal: |
Zdravicko,
nevim jestli to neni znama chybka, ale dnska me prekvapilo ze kdyz sem vypnul zobrazovani mezicasu ve hre (nikoliv v pluginu, tam to mam vypnuty uz davno) tak mi to nezobrazilo ani vysledkovy tabulky po RZtach. Hodilo me to rovnou na vyplneni komentare.
aktualne mam nastaveno v pluginu:
Zobrazovat mezicasy: nikdy
Zobrazovat tabulku mezicasu: nikdy
Ukladat replay: vzdycky
Komentare: rizeno turnajem
a ve hre mam:
mezicasy: vyp |
No podla mna, kes mas nastavene "Zobrazovat tabulku mezicasu: nikdy" , tak ti tu nezobrazi, no a ked tam das rizeno turnajem , tak by ti to malo ist! |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: po květen 01, 2006 0:48 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
|
|
Tomas Holba napsal: |
Zdravicko,
nevim jestli to neni znama chybka, ale dnska me prekvapilo ze kdyz sem vypnul zobrazovani mezicasu ve hre (nikoliv v pluginu, tam to mam vypnuty uz davno) tak mi to nezobrazilo ani vysledkovy tabulky po RZtach. Hodilo me to rovnou na vyplneni komentare.
aktualne mam nastaveno v pluginu:
Zobrazovat mezicasy: nikdy
Zobrazovat tabulku mezicasu: nikdy
Ukladat replay: vzdycky
Komentare: rizeno turnajem
a ve hre mam:
mezicasy: vyp |
No podla mna, kes mas nastavene "Zobrazovat tabulku mezicasu: nikdy" , tak ti tu nezobrazi, no a ked tam das rizeno turnajem , tak by ti to malo ist! |
Zkousel sem to ted se stejnym nastavenim v jinem turnaji a chodi to ok... Asi jsem zase za trubku, ono to jde zakazat pri zalozeni turnaje (teda pokud jsem to spravne pochopil) a tenhle turnaj Vltavinu to zakazany zrejme mel...
Hold chybama se clovek uci.... (i kdyz jen blbec svejma ) |
|
|
Zaslal: po květen 01, 2006 0:54 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
Zkousel sem to ted se stejnym nastavenim v jinem turnaji a chodi to ok... Asi jsem zase za trubku, ono to jde zakazat pri zalozeni turnaje (teda pokud jsem to spravne pochopil) a tenhle turnaj Vltavinu to zakazany zrejme mel...
Hold chybama se clovek uci.... (i kdyz jen blbec svejma ) |
Me to ve vltavinu taky trochu zaskocilo, ze nic nevidim No alespon nejsem sam. |
|
Zaslal: po květen 01, 2006 10:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JANDAK Jakub
|
Předmět: Ukladani Replaye |
|
|
Prisel jsem na chybku v ukladani replaye. Pokud ma turnaj v nazvu lomitko (lomitko vyzkouseno, ale pravdepodobne i jine znaky jako treba : " ? * atd...) tak plugin neulozi replay... Myslim ze je i jasny proc... Celkem by me zajimalo jestli by mi to replay z turnaje s nazvem "test/repl" ulozilo do adresare replays\test\ |
|
|
Zaslal: po květen 08, 2006 16:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
Předmět: |
|
|
Ve změnách je napsáno cituji: 28.03.2006:
Tvůrce turnaje může resetovat výsledky ze svého turnaje sám
Tak jsem to zkusil u svýho turnaje a resetovat můžu akorát tak... Co dělám špatně |
|
|
Zaslal: po květen 08, 2006 22:26 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRIC Miroslav
|
|
|
Muzes resetovat jenom cizi zadosti (okynko admin vlevo nahore pod prihaseni), ne svoje To bys mohl ten turnaj jet treba petkrat... |
|
_________________ Nepište mi, prosím. Už tři roky nejsem na pluginu aktivní. Díky
Please, don't write any questions to me. I've been away from RBR world for three years. Thanks |
Zaslal: po květen 08, 2006 22:55 |
|
Návrat nahoru |
|
|
BARTA Roman
|
|
|
to je fakt - stejně to byl můj turnaj s poznámkou smazat...prostě jsem potřeboval pomoc diváků a jak sem chtěl buchnout do enteru (vzteky) tak sem vzal i kl. Windows. RBR spadlo do lišty. Todle se mi stát při nějakým závodě, tak přísahám bohu tu klávesnici vyhodím z okna |
|
|
Zaslal: út květen 09, 2006 0:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
BARTA Roman napsal: |
to je fakt - stejně to byl můj turnaj s poznámkou smazat...prostě jsem potřeboval pomoc diváků a jak sem chtěl buchnout do enteru (vzteky) tak sem vzal i kl. Windows. RBR spadlo do lišty. Todle se mi stát při nějakým závodě, tak přísahám bohu tu klávesnici vyhodím z okna |
To byl duvod, proc mam porad starou klavesnici, ale nekde tu byl navod, jak tu klavesu vypnout. |
|
Zaslal: út květen 09, 2006 8:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LECIAN Lukas
|
|
|
Hrouda napsal: |
To byl duvod, proc mam porad starou klavesnici, ale nekde tu byl navod, jak tu klavesu vypnout. |
Jo, normálně z tama ten čudlík vyloupneš (třeba nožíkem) jako já Odborná pomoc, ne? |
|
|
Zaslal: út květen 09, 2006 19:39 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hrouda
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
Jo, normálně z tama ten čudlík vyloupneš (třeba nožíkem) jako já Odborná pomoc, ne? |
To je presne ono a ne to resit nejakym amaterskym pristupem ala
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout]
"Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,02,00,00,00,00,00,5B,E0,00,00,00,00 |
|
Zaslal: út květen 09, 2006 22:00 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SPURNY Honza
|
|
|
dobry den, objevil jsem drobny problemek s pluginem:
postup:
1. vejdu do turnaje, jedu, servis, volim pneu a setup a jedu
2. treba bum a ja zadam o reset
3. reset proveden
4. vstupuju znovu do turnaje, ale u meho vozu je zvolen std setup, nikoliv ten, co jsem si v kroku 1 zvolil ja.
pokud se stane, ze takto nastupuju do RZ, pred kterou neni mozne menit setup, tak mi ten std. setup zustane "naveky" a musim s nim jet.
je to normalni (planovane) chovani pluginu, nebo je to bug? diky za odpovedi
Honza S. |
|
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 10:49 |
|
Návrat nahoru |
|
|
DOCKAL Stepan
|
|
|
SPURNY Jan napsal: |
dobry den, objevil jsem drobny problemek s pluginem:
postup:
1. vejdu do turnaje, jedu, servis, volim pneu a setup a jedu
2. treba bum a ja zadam o reset
3. reset proveden
4. vstupuju znovu do turnaje, ale u meho vozu je zvolen std setup, nikoliv ten, co jsem si v kroku 1 zvolil ja.
pokud se stane, ze takto nastupuju do RZ, pred kterou neni mozne menit setup, tak mi ten std. setup zustane "naveky" a musim s nim jet.
je to normalni (planovane) chovani pluginu, nebo je to bug? diky za odpovedi
Honza S. |
Ja bych rekl ze je to castecne bug. Castecne hloupost toho kdo ten turnaj zaklada. Je fakt ze pokud nekdo zvoli jako zachytnou RZ tu bez servisu, tak je to jeho hloupost. Pokud se vratis zpet tam kde jsi vypadl tak je to hloupost pluginu. |
|
_________________ ... RBR I´m lovin it ...
Geofre eWRC RBR Rally Team |
Zaslal: čt květen 18, 2006 11:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
STEJSKAL Petr
Založen: 19. 03. 2006 Příspěvky: 743 Bydliště: vedle bordelu
|
Předmět: 19.5.2006 |
|
|
Dneska me to pada, to je neskutecny. Celej tyden v pohode a zrovna v patek 15. |
|
|
Zaslal: pá květen 19, 2006 20:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomas Holba
Založen: 01. 04. 2005 Příspěvky: 114 Bydliště: Banska Bystrica,Slovakia
|
|
|
LECIAN Lukas napsal: |
To je presne ono a ne to resit nejakym amaterskym pristupem ala
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout]
"Scancode Map"=hex:00,00,00,00,00,00,00,00,02,00,00,00,00,00,5B,E0,00,00,00,00 |
Prosim ta a co mam s tym spravit?Kde mam presne co napisat?Ked pridem do reg. Keyboard layout, tak tam mam este dva adresare DosKeybCodes a DosKeybIDs .Mam potom vytvorit new key alebo new string?Ja sa v tom nevyznam..Diki |
|
_________________ www.peugeotmotosk.szm.com |
Zaslal: pá květen 19, 2006 23:16 |
|
Návrat nahoru |
|
|
MINAR Petr
Založen: 11. 05. 2006 Příspěvky: 42 Bydliště: Dlouha Trebova
|
|
|
Ahoj parmeni.Mam dotaz.Jezdil jsem po online v. 0.8 a chce to po me z niceho nic v. 0.85.Naposledy jsem jel turnaj a skoncil druhy. Neni to tim ze jsem se poposunul treba nekam vys v zebricku?Je to divny? Co mam delat? nahrat teda ten novy?A kdyz tak mi prosim dejte na nej odkaz.Tady jsem ho nikde nenasel.mozna spatne koukal Vim ze ten novy ma spoustu dobrejch veci.Diky za kldadnou zpravicku |
|
|
Zaslal: so červen 03, 2006 13:21 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|