Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SENK Michal
|
Předmět: 10. FRONTLINE Rally - 4.-10.3.2012 |
|
|
Poslední čtvrtinu Team Rally 2011 otevírá FRONTLINE Rally. Po náročných podmínkách na mokru, sněhu a ledu nás čeká suchá šotolina a snad i pěkné počasí. |
|
Zaslal: po únor 27, 2012 17:51 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
Předmět: |
|
|
chci se jen zeptat, zda na RZ 12 je nastaven dobře povrch?
Vím, že se doporučuje mít stejný povrch v jedné sekci a Versme umožňuje nastavit "rozbitý" (snad se nepletu, teď jsem zakládal test a šlo to).
Jinak pěkná skladba, Petr měl vždy cit pro předkolkáře, aby se nemuseli trápit s ojetými gumami Už se těším, bude to mazec většinou na plný plyn - prostě fičák |
|
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 11:28 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODICKA Petr
|
|
|
Je to dobře, trošku se nepodařilo nalést přesné počasí pro on-line. Co jsem nastavil v shakedownu prostě nešlo on-line. Buď bylo z pro mně neznámého důvodu jiné (místo mlhy slunečno apod.), nebo byla hlášená chyba v tracksettings.ini...- nejspíš bude chyba na mém přijímači .Takže je nastavená odskoušená varianta vč. povrchu.
Myslím Jirko, že na prvním Versme gumy snad dostanou zabrat dost, ale tobě je to beztak jedno |
|
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:59 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Tak pak je vše OK
Měl jsem obavy, jestli nedošlo jen k chybě a pak by jsme přišli o vaše textury na dané trati - už se těším, co jste pro nás připravili
Naviděnou na startu, Frišťa |
|
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 13:07 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PAJER Petr
|
Předmět: Frontline |
|
|
Taky bych chtěl pochválit skladbu.. už se šotoliny nemůžu dočkat..
Frišťo jestli zase poletíš jako blázen, tak uz na babu nehraju!! Tady to s tebou bude zase o infarkt!! Už teď mi buší srdce.. |
|
_________________ .......RALMEN.......
Lada 112 TMS 1.6
.....MANAGER......
->Kizz-me WRT<- |
Zaslal: pá březen 02, 2012 19:41 |
|
Návrat nahoru |
|
|
HATLE Pavel
|
|
|
Hošo,hoši žádný jančení s těma vysavačema |
|
|
Zaslal: pá březen 02, 2012 20:10 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SENK Michal
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VANEK Martin
|
|
|
Děkuji pořadatelům že po (dlouhém) čase postavili normální šotolinovou soutěž
Jakési smíšené či zimní soutěže mě teda nebaví, bylo jich už dost a dost... |
|
_________________ Ford Focus WRC 2006 |
Zaslal: ne březen 04, 2012 21:36 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Chtěl bych se zeptat, zda nemá někdo problémy s těmito texturami pustit Sipirkakim II. Já jej teda v shaku nemůžu vůbec pustit, při načítání hra padá hra vždy. Díval jsem se do toho souboru textur track 50 a je teda notně zpřeházený oproti originálu, např. v damp a worn jsou soubory, které tam normálně nejsou, v sekci dry taktéž. Je už stejně pozdě, tak TR budu muset nechat na zítra, ale nemohl by se na to někdo podívat ? Vím, že už pár jezdců druhou etapu jelo, ale mám zcela čistou instalaci, pak pouze tyto textury a Sipirkakim II prostě nespustím.... |
|
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 0:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PETER Marek
|
|
|
+-60 jezdců co odjelo 2. etapu... Není tam nikdo se statusem "Nenastoupil na RZ". To jen tak pro informaci, že bude třeba hledat problém asi někde jinde |
|
_________________ re:member |
Zaslal: pá březen 09, 2012 0:31 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Marku, poslal bych tě nejradši "někam". Zrovna jsem si říkal, že ty budeš první, kdo zde bude s nějakým OT příspěvkem.
Sipirkakim II normálně pustím, pokud vezmu originální textury. Pustím jej také, pokud z Frontline textury smažu soubory, které v originále v tom souboru na těch místech nejsou. Tj. z Damp - Worn a z Dry vše, kromě ObjectTexturePlateTransparent. Pak se mi textury na té trati normálně zobrazí a při načtení v shaku to nespadne. Je mi záhadou, proč to +- 60 jezdcům funguje. ALe jak říkám. Mám origoš instalaci, pouze tyto textury, bez Frontline textur to funguje, s něma (bez úpravy) ne. Takže bych ocenil radu, jak se dostat do druhé etapy. Zda můžu jet s upraveným souborem textur či ne. |
|
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 7:14 |
|
Návrat nahoru |
|
|
VODICKA Petr
|
|
|
Nevím čím to, textury jsou loňské a taky tam více méně nebyl problém. Mně tato RZ svého času taky padala při nastavených určitých podmínkách, hlavně teda na mokru. Tady jsou podmínky na RZ13 - dobré podmínky, ráno, mlhavo, jasno, RZ19 - dobré podmínky, ráno, průzračno, jasno. Jinak netuším. |
|
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 7:43 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
Ok, no já nevím jaké tam jsou podmínky, tak jsem dal prostě tu první kombinaci co plugin ve shaku nabízí a padlo mi to. Ještě pak teda vyzkouším, zda to padá i s těmito podmínkami jak píšeš. |
|
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:33 |
|
Návrat nahoru |
|
|
PANCOCHA Jaroslav
|
|
|
No, tak první podmínky, které tam plugin nabízí jsou ty, které jsou na RZ19. Hra padá. Pokud upravím textury tak, že umažu soubory, které v originálním souboru nejsou, jede to.
Ptám se ... připustí kontrola textur takovou úpravu či mám prostě smůlu ?? |
|
|
Zaslal: pá březen 09, 2012 18:56 |
|
Návrat nahoru |
|
|
UTRATA Lukas
|
|
|
Jardo, tak si to prostě upravený zajeď v shaku, pokud ti to jinak padá. Pak si tam nahraj ten balík celej a běž na TR. Nebudeš mít problém s tim, že by tě to případně nechtělo pustit do druhé etapy a podle mě ti to pak ani nespadne, pač to nepadá nikomu. |
|
_________________ IRIDIUM RBR Team - - - LucOut
http://octaviarbrcup.ic.cz |
Zaslal: pá březen 09, 2012 19:22 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|