Právě je st prosinec 25, 2024 8:46
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FRISTENSKY Jiri
|
Předmět: |
|
|
Michale, to bude zbytek po Fusion TR. Zřejmě špatně odinstalované textury.
Stáhni si tento archiv: http://www.ulozto.cz/x3XvcLs/dest-peklo-original-soubory-zip rozbal ho, jsou tam dva soubory, které musíš nakopírovat do složky s mapami a přepsat ty, co tam máš. Je to v ....SCi Games\Richard Burns Rally\Maps
Místo vloček by jsi měl mít opět déšť |
|
|
Zaslal: so březen 31, 2012 7:35 |
|
Návrat nahoru |
|
|
OSTROVSKY Milan
Založen: 08. 01. 2007 Příspěvky: 149 Bydliště: Havlíčkův Brod
|
|
|
Chtěl bych poděkovat kamarádům za nádhernou rally, skladba byla parádní, počasí taky... Jelo se moc pěkně... Snad borci ještě nějakou tu soutěž uspořádáte |
|
|
Zaslal: so březen 31, 2012 13:15 |
|
Návrat nahoru |
|
|
JAROLIMEK Tomas
|
|
|
Jó chlapci, to je moje chyba. Poslední dobou manažérství flákám, taky je to hodně frustrací z výsledků a stavu naší techniky(pokažené volanty, počítače=žádné body) Bannery chtěl Martin udělat ale já nebyl schopen mu zjistit jak na to. Stydím se a beru to vše na sebe. No doufám, že i přes to jste se bavili, já teda jo. Blahopřeji těm co zdárně viděli cíl a ostatní ať nezoufají mějte se |
|
|
Zaslal: so březen 31, 2012 14:08 |
|
Návrat nahoru |
|
|
CHRASTINA Pavel
|
|
|
Prosím ke kontrole zkracování z CRF rally odesílejte RZ11 Strýčkovy okruh a RZ19 Liptákov 2 . Časový limit pro uploadnutí vyprší ve středu 4. 4. ve 23:59.
KONTROLA REPLAYŮ DOKONČENA BEZ PENALIZACÍ |
|
_________________ #19 CHRÁSTwww.hsfrt.ic.cz
VÍTĚZ TR2007(WRC), TR2008 (WRC), TR2009 (WRC), EURO 2(N4), EURO 3(WRC) |
Zaslal: po duben 02, 2012 0:01 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|