Právě je út prosinec 24, 2024 19:54
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KALA Ludvik
|
Předmět: |
|
|
OK Splněno. Nevim jestli udžím první místo, mám tam jednoho supa o chlup za mnou ale i tak snad dobrý...
PS: Míro. Když si neumíš obstarat RP 2009 která by ti chodila na tvym compu, tak to na poslední chvíli neházej na nějaký "zavirovaný" stránky někde na konci světa. Myslim že ta trať tady už nějakou dobu je a času si měl taky dost ne? |
|
|
Zaslal: út květen 15, 2012 21:06 |
|
Návrat nahoru |
|
|
SUDICKY Mira
|
|
|
Ludvíku, o zavirování jsem tu psal, už jak vyšla první verue trati, jenže to nikdo nekomentoval až na parťáky z našeho týmu. Tady se komentují pouze lidi za účelem zesměšnění, či ponížení před ostatními, neber si to osobně... ! |
|
_________________ Míra Sudický |
Zaslal: st květen 16, 2012 17:37 |
|
Návrat nahoru |
|
|
NYVLT Karel
|
|
|
Který že to máme poslat replay? Stále se nemohu smířit s faktem, že se ze stránek WCN člověk v podstatě nic nedozví. Pokud je tato informace někde standardně uváděna, prosím o link. Děkuji. |
|
_________________ Musíš topit voe. A když máš pocit, že to nezatáčí, tak málo topíš. |
Zaslal: čt květen 17, 2012 7:05 |
|
Návrat nahoru |
|
|
FRISTENSKY Jiri
|
|
|
Tak ti to Karle nakonec vyšlo? No to je super
Co se týče replayů, tak bych to moc neřešil, díval jsem se na minulý podnik a replay tam neposlal nikdo. Asi je z toho "volný" podnik. A dle času soupeřů na některých tratích bych řekl, že ti kluci už to ví a zařídili se dle toho... |
|
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 11:18 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|
|
|
Based on CanverRed theme |
|
|